Yeni Üyelik
47.
Bölüm

16. Bölüm - Martinez Malikanesi

@mrsmilagros

Şarkı -> Sweet İsabel - Enrique Iglesias

Hey sen,
Müziği başlatmayı sakın unutma ☝🏻

 

***

 

Sadece birkaç gün sonra bir davet daha aldı Aylin. Telefonuna mesaj olarak gelmişti ve kahvaltısını yaptığı sırada neredeyse ağzındaki suyu dışarı püskürtmesine neden oluyordu. Mark'ın Aylin'i arabayla alıp Leo'nun evine bırakacak olmasıyla ilgili bir mesajdı bu ve birbirlerine telefon numaralarını vermiş olmalarına rağmen Leo'nun bu kadar çabuk iletişime geçmesini beklemediğinden Aylin'i bir hayli afallatmıştı. Gözlerini telefondan ayırmadan masadan kalkarken komik göründüğü doğruydu ancak yine de zor da olsa sakinleştirebildi kendini ve bu haberi vakit kaybetmeden kızlara yetiştirmek için koşar adımlarla arka bahçeye gitti.

Bugün o geç kalkmıştı bir tek ve bu dün gece Leo'yu düşünüp heyecandan uzun saatler boyunca uyuyamamış olmasından kaynaklıydı. Kızlarsa açlıklarına yenik düşerek kahvaltılarını yapmışlar, ona da bir tabak ayarladıktan sonra bahçeye çıkmışlardı. Şimdi ise Aylin, yanlarına gelmiş heyecanla onlara telefonunu gösterirken şaşkınlıkla ekranda yazan sözcükleri okuyorlardı.

"Yarın sabah bir araya gelmeyi çok isterim. Erken olduğunu düşünüyorsan eğer Mark'ı seni alması için daha geç bir saatte de yönlendirebilirim ama açıkçası seni bir an önce görmek için sabırsızlanıyorum."

Hep bir ağızdan çığlık koyuverdiklerinde ev onların sevinciyle inledi adeta. Neyse ki onları duyan olmamıştı. Kızlar Aylin'i apar topar cevap yazmaya zorlarken Aylin'in parmakları titriyordu telefon ekranının üzerinde ve heyecandan aklına gelen ilk şeyleri sıralarken fazla hevesli görünüyor olduğunu da umursayacak durumda değildi. Leo Martinez'le mesajlaşıyordu o ve Leo telefonun diğer ucunda onunla flörtleşirken kendine hâkim olması imkansızdı.

"Erken olduğunu düşünmek mi? Hiç sanmıyorum. Sabahın ilk ışıkları altında nasıl görüneceğini inan ben de çok merak ediyorum."

"Yarı uykulu, biraz da telaşlı bir Leo beklentini karşılar umarım ;)

"Beni kalbimden vurdunuz Bay Martinez. Yıllardır bunun hayaliyle yaşıyordum ;)"

"Bense bunca zamandır hayatımda kimin eksik olduğunu yeni fark ediyorum."

Aylin, yüzünde kocaman bir gülümsemeyle telefona bakarken telefon bir kez daha titredi ve Leo onunla saatlerce mesajlaşabilecek olmasına rağmen bu kez provalar yüzünden gitmek zorunda olduğunu bildirdi ona. Sonrasında Aylin'i geçmek bilmeyen saatlerle bir başına bıraktı. Aylin, dükkana gittiğinde saate bakmaktan alamıyordu kendini ancak saatler geçse bile Leo'yla görüşmeden önce önünde upuzun bir gece olduğundan işlere odaklanmaktan başka şansı da yoktu. Bu yüzden dikkatini vermeye çalıştı. Aynı şekilde eve döndüğünde de biraz yemek pişirerek zaman öldürmeye çalışsa da zaman yeterince hızlı akmıyordu sanki. Neyse ki kızlar onu ne giyeceği ya da nasıl hissettiği hakkındaki sorularıyla biraz sıkıştırdılar da akşamı da böylece geçip gitti. Nihayet sabah olduğunda da olabilecek en hızlı şekilde hazırlandı ve Mark onu almak için geldiğinde kızların heyecanlı bakışları altında arabaya binip Leo'ya giden yolu tuttu.

Bir süre sonra özenle tasarlanmış kocaman bir ev karşıladı onu. Daha önce magazin haberlerinde denk gelmemişçesine büyülemişti Aylin'i ancak evin kapısı aralanıp da Leo göründüğünde Aylin'in gözü ondan başkasını göremez oldu. Leo ileri atılıp da tıpkı dükkânda yaptığı gibi onu kucakladığında defalarca bu kolların arasına girmişçesine anında uyum sağladı ona. Ardından zor da olsa ayrıldılar birbirlerinden ve Leo'nun heyecanlı bakışları arasında Aylin nihayet Leo'nun evine ayak bastı.

Önce birlikte güzel bir kahvaltı ettiler tabi. Masa pek çok yiyecekle ve içecekle donatılmıştı ancak onlar daha çok bir arada olmakla ilgileniyorlardı. Birbirleri hakkında öğrenmek istedikleri o kadar çok şey vardı ki soruların ardı arkası kesilmiyordu ve Aylin, Leo'nun öğrendiği her bilgiyle muhakkak onu güldürecek bir şeyler bulması karşısında öylesine keyifli vakit geçiriyordu ki zaman nasıl akıp geçiyordu anlamıyordu bile. Leo'nun da ondan farkı yoktu çünkü aynı şekilde Aylin de takılıyordu ona ve bu Leo'yu adeta mest ediyordu.

"Yani bana tüm isteklerinin yerine getirilmiş olmasının tamamen ailenin en küçüğü oluşundan kaynaklanmış olduğunu, bunun isteklerini elde edebilmek için şirinlikler peşinde koşmanla bir ilgisi olmadığını mı söylemeye çalışıyorsun Leo Martinez? Masum olduğunu mu iddia ediyorsun?"

"Ben yalnızca doğuştan şeytan tüyüne sahip olduğumu söylüyorum sana. Kabul et, seni bana çeken şey de bu değil miydi zaten? Kliplerimi defalarca izlediğini söylemiştin."

Leo, oyunbaz bakışlarla gözlerinin içine bakarken hiçbir ukalalık belirtisi yoktu yüzünde. Yalnızca Aylin'le uğraşıyordu o ve Aylin gülerek onu ittirdiğinde iç gıdıklayıcı bir gülüş dökülüverdi dudaklarından. Sonrasında sandalyesini yakınına çekerek ona biraz daha yaklaştı ve bu ani yakınlığı karşısında Aylin heyecandan sus pus olduğunda devam etti.

"Sen de bana çekici gelen şey ne peki, biliyor musun?" dedi ve Aylin merakla ona bakarken ekledi.

"Yakınlarımdayken öylesine savunmasızlaşıyorsun ki daha önce kimsenin bu kadar kolay şekilde başka birine kapılabildiğine şahit olmamıştım hiç."

"Milyonlarca hayranı olan Leo Martinez mi söylüyor bunu?"

Aylin'inki haklı bir serzenişti ama gerçeği olduğu haliyle yansıtan Leo'nun sözleriydi.

"Hayır, daha önce pek çok ilişkisi olmuş ama ilk kez kalbini gerçek anlamda kaptırmış Leo söylüyor."

Ardından Aylin'in yüzüne düşen bir tutam saçı kulağının arkasına sıkıştırdı ve Aylin'in gözleri tam da görmeyi arzuladığı şekilde parlarken yemeklerine döndüler yeniden.

***

Akşam olup da katılacağı bir programdan dolayı Leo'nun gitme vakti geldiğinde mükemmel bir gün geçirmişlerdi. Leo ona evini gezdirmiş ve birlikte Leo'nun köpeğiyle bile oynamışlardı. Onunla geçirdiği saatler Aylin de öyle bir iz bırakmıştı ki Mark onu alıp eve bıraktığında her ayrıntısını hatırlar durumdaydı. Bu yüzden kızlar ilk buluşmasının detaylarını öğrenmek için onu soru yağmuruna tuttuklarında anlatmak hiç de zor olmadı. Kızlar sevinçten dört köşe olduklarındaysa aynı hissi daha da yoğun şekilde paylaştı onlarla ve gece yatağa yattığında da Leo'ya bir mesaj attı.

"Bugün için teşekkür ederim. Her yönüyle harikaydı."

Ve saatler sonra o uykuya dalmış olsa da bir mesaj geldi telefonuna.

"Harika olan biziz."

Bu doğruydu. Leo'yla Aylin ancak bir arada olduklarında tamamlanıyorlardı ve Aylin uyanıp da Leo'nun kendilerinden biz diye bahsettiğini gördüğünde muhtemelen bir kez daha eriyip bitecekti.

 

 

***
Şuracıkta hasedimden çatlayacağım şimdi 🥹

Loading...
0%