Yeni Üyelik
53.
Bölüm

18. Bölüm- Bir Adım Daha (Part I I I)

@mrsmilagros

Şarkı - Leave (get out) - Jojo

Hey sen,
Müziği başlatmayı sakın unutma ☝🏻

 

***

 

"Bu gidişle bateri çalma konusunda bana yetişeceksin."

Peter, son birkaç buluşmalarında olduğu gibi yine Derin'in yanında yerini almış ona bateri çalmanın inceliklerini gösteriyor, bunu yaparken de onu cesaretlendirmeyi ihmal etmiyordu. Derin onun nazik olmaya çalıştığını biliyordu. Peter, çabaları karşısında her zaman kibar ve destekleyici olmuştu çünkü. Bu yüzden çoğu zaman sözlerini gülerek geçiştirmiş ve abarttığını söylemişti. Öte yandan Peter söylediklerinde samimiydi. Derin, ondan henüz birkaç ders almış olmasına rağmen şaşırtıcı şekilde hızlı bir ilerleme kaydetmişti.

"Aman bunu Leo duymasın. Çünkü Lucas'ın dediğine göre grupta senden sonra en iyi bateri çalan kişi oymuş ve yerinin sallantıda olduğunu öğrenmek pek hoşuna gitmeyecektir sanırım."

Ardından güldü ve işaret parmağını dudaklarına götürerek susmasını işaret etti. Ne var ki geç kalmıştı. Çünkü o gün çocuklar da onlar gibi stüdyoya gelmeyi tercih etmişler ve şans eseri konuşmalarına kulak misafiri olmuşlardı.

"Neyi duymamalıymışım bakalım?"

Arkasında bir anda Leo'nun sesini duymak Derin için tam anlamıyla bir sürprizdi. Sonuçta o ünlü Leo Martinez'di. Durup dururken karşılaşabileceğiniz sıradan biri değil. Üstelik Aylin'le çıkıyor ve The Mystery Of Sound'da sık bulunuyor olmasına rağmen varlığına hala alışamamıştı ve bu zamana dek kişisel hiçbir konuşmaları da olmamıştı. Şimdi ise Leo'nun sorusu ona yönelikti. Derin, onunla bu şekilde tanışacağını hiç düşünmemişti.

Diğer taraftan Leo'da dahil olmak üzere tüm çocukların yüzünde keyifli bir ifade vardı. Amaçları Peter'la Derin'in buluşmalarını bölmek değildi elbet ancak ikisi de -özellikle Derin- şaşkınca onlara bakarken biraz eğlenmek hiç fena olmazdı.

"Şey... öylesine bir espriydi sadece. Ciddiye bile alma," dedi Derin hemen ve elini önemsizmiş gibi salladı. Leo ise yüzünde dost canlısı bir gülümsemeyle, samimiyetle karşılık verdi ona.

"Aslına bakarsan ben en çok Peter'ı ne zaman geçeceğini merak ediyorum. Onu zorlamanı izlemek eminim çok eğlenceli olacaktır."

Gülerek Peter'ın omzuna vurduğunda ortam yumuşadı bir anda ve bu kez onlarla uğraşma sırası diğerlerine geçti.

"O zaman da bateri çalışınla bu kadar övünebilecek misin bakalım? Gerçi sen böbürlenecek yeni bir şeyler bulursun yine, dedi Chris gülerek ve Lucas da ekledi hemen.

"Söylesene Derin, senin yanında da kendinden sık sık söz ediyor mu? Öyleyse kaçmak için hala geç kalmış sayılmazsın."

Derin gülerek son derece rahat bir şekilde onlara ayak uydurduğunda ortam az öncekinden bile hoş bir atmosfere büründü.

"Biliyor musun? Hala ara sıra bunu düşünmüyor değilim."

Kahkahalar tüm odayı doldurdu ve bir süre daha gülüşleri eşlik etti birbirlerine. Sonrasında ise Peter, Derin'i çocuklarla tanıştırdı. Havadan sudan kısa bir sohbetin ardından ise çocuklar yeniden baş başa bıraktılar onları ve Derin tam anlamıyla Leo Martinez ve diğerleriyle tanışmış oldu.

"Bence hiç fena değildi. Onlarda iyi bir ilk izlenim bırakmış olmalıyım. Sen ne dersin?"

Derin, Peter'a döndüğünde Peter gülümsedi ve arkadan ona sarılarak başını boynuna gömdü.

"Söz konusu sensen aksi mümkün olabilir mi?"

Sesi ve nefesi tenini gıdıklarken Derin güldü hafifçe ve eliyle yanağını okşadı.

***
Akşam bu olay kızlar arasında döndüğünde onlar için yaşananların en çarpıcı kısmı hiç şüphesiz Derin'in Leo Martinez ile sıradan bir insanmış gibi konuşmuş olmasıydı. Aylin için bu normaldi aslında. Tek bir farkla. Leo, ona dünyaca ünlü bir şarkıcı gibi gelmiyordu artık ama sıradan da değildi. O hoşlandığı adamdı. Diğerleri için ise hala hayranlık duydukları sanatçıydı ve Aylin'le çıkıyor olması bile bir süre daha bu algılarını değiştiremeyecekti.

Haliyle bir heyecan dalgası dolaştı aralarında ve hepsi yataklarına yatana kadar da etkisini sürdürdü.

 

***
Höm 😎

 

Loading...
0%