Yeni Üyelik
69.
Bölüm

26. Bölüm- Daha Yakın (Part I)

@mrsmilagros

Şarkı -> Back To You - Selena Gomez

Hey sen,
Müziği başlatmayı sakın unutma ☝🏻

 

***

 

Evde birlikte vakit geçirdikleri o günün ardından Derin'le Peter daha sık görüşür olmuşlardı. İlk öpücüğün etkisinden olsa gerek fiziksel anlamda da daha rahat, daha yakın hissediyorlardı artık. Hatta bu yakınlaşmalar öylesine doğal bir hale gelmişti ki çoğu zaman yer ve mekân da tanımıyordu. Yalnızca oluveriyor ve birbirlerine kapılıveriyorlardı.

Yine buluşmalarının birinde, bu kez bungee jumping alanındaydılar. İlişkilerinin dinamiği onları buralara kadar sürüklemişti. Her ikisi de yeni şeyler denemeyi seven kişilerdi ve özellikle de birlikte deneyimlemekten keyif aldıklarını keşfettiklerinden beri yapacak yeni şeyler buluyorlardı sürekli. Önce motosiklet gezisi ardından bateri dersleri derken şimdi de yüksek bir tepenin zirvesinden kendilerini boşluğa bırakmaya hazırlanıyorlardı.

Ve nihayet atlama sırası onlara geldiğinde Derin adrenalin duygusunu damarlarında hissediyordu.

"Hazır mısınız?"

Görevlinin sorusuyla Peter, Derin'e döndü. Gözleri tıpkı Derin'inkiler gibi heyecanla parlıyordu ancak eşlik eden başka bir duygu daha vardı bakışlarında sanki. Yüzünde ise imalı bir gülümseme vardı. Bu, Derin'in gözlerini kısmasına neden oldu. Çünkü Peter her daim sürprizlerle doluydu. Kim bilir şimdi neler planlıyordu yine? Ancak ne olursa olsun bununla ilgili soru sormamakta kararlıydı. Anın büyüsünü bozmayacaktı. Bunun yerine görevlinin sorusunu yinelemekle yetindi ve ne olduysa işte o anda oldu. Peter Derin'e yaklaşarak ellerini beline yerleştirip onu nazik bir hareketle kendine çekti ve dudaklarını dudaklarına bastırdı.

O an yer ve zaman önemini yitirdi sanki. Etraflarını saran kalabalığın bir önemi kalmamıştı; yalnızca onlar vardı. Onlar ve ahenkle hareket ederek bir hızlanıp bir yavaşlayan öpücükleri vardı. Derin kollarını boynuna sarmıştı. Peter'sa hafifçe üzerine eğilmişti. Yalnızca kısacık bir süre içinde olmuştu tüm bunlar ve kısa da sürmüştü ancak ikisini de mest etmeye yetmişti.

Derin'in parmakları Peter'ın saçlarında istekle gezindiğinde dudakları son bir kez istekle buluştu ve ardından ayrıldılar usulca.

Peter, yüzünde keyifli bir gülümsemeyle soru soran görevliye döndüğünde Derin, heyecanla başını Peter'ın göğsüne yasladı. Birazdan atlayacak olmalarının heyecanına aniden gerçekleşen öpüşmelerinin sersemliği de eklenmişti. Dudakları gülümsemeyle kıvrılmışken Peter, görevliye hazır olduklarını söyledi.

Boşluğa adımlarını attıkları anda keyif çığlıkları izledi onları. Çığlıkları kahkahalara dönüşürken günün son ışıkları da onlara eşlik etti.

***
fiyuuuu 🪂

Loading...
0%