Yeni Üyelik
96.
Bölüm

33. Bölüm - Doğum Günü (Part X)

@mrsmilagros

Şarkı -> Don't You Need Somebody - Enrique Iglesias

Hey sen,
Müziği başlatmayı sakın unutma ☝🏻

 

***

 

Kalabalığın arasında dans ediyorlarken Leo gördü ilk onları. Eline mikrofonu alarak ritimli adımlarla Aylin'e doğru ilerledi yavaşça. Aylin onu gördüğünde gülümsedi hemen. Leo ona yaklaşarak hareketleriyle uyumlu bir şekilde dans ederken şarkı söylemeye başladı. O kadar çekici görünüyordu ki, Aylin'in hayranlıkla dolmuş gözleri pırıl pırıldı.

Ardından Peter geldi kalabalığın arasından. Derin'in elini yakalayarak o ne olduğunu anlamadan kendi etrafında döndürdü ve yavaş bir hareketle kendine çekti. Adımları o kadar hoş ve baştan çıkarıcıydı ki, bir anda en iyi yaptığı şeyi, dans etmeyi unutacağını sandı Derin. Neyse ki öyle olmadı ve ona uyum sağladı hemen. Peter çekici bir şekilde gülerken, Derin öne eğilerek omuzlarını sallayınca Peter'ın kahkahasına muziplik eklendi ve onu kendine çekip üstüne doğru eğilerek çenesine güzel bir öpücük bıraktı.

Ortası iyice kalabalıklaştığı için kızlar birbirlerinden tamamen kopmuşlardı. İnsanlar şarkıya eşlik ediyor, kimileri edepsizce dans ediyor, kimileriyse dans yoluyla birbirleriyle flört ediyorlardı. Leo ise insanların arasında dönüp dolaşıyor, yine Aylin'in yanına geliyordu.

Kalabalığın coşkusu herkesi içeri çektiği gibi Lucas ve Chris'i de çekti kısa bir süre sonra.

Tek başına dans eden Günce'yi gördü Lucas ve yüzünde çarpık bir gülümseme belirdi hemen. Günce bazen coşuyor, bazense daha yavaş figürlerle dans ediyordu ancak ne olursa olsun, Lucas onu sabaha kadar izleyebilirdi. Birkaç dakikanın sonunda yanına gitmeye karar vermeseydi tabi. Ona doğru ilerlerken Günce Lucas'ı gördü ve gülümsemesi flörtöz bir hal aldı hemen. Kıvrımlarını daha belirgin hareket ettirerek onu parmağıyla yanına çağırdığında Lucas kirpik altından bakarak dans eder adımlarla yaklaştı ona ve tek elini beline sararak kendisiyle beraber dans etmesini sağladı. Günce kollarını onun boynuna sararak dans etmeyi sürdürdü.

Tam bu sırada Chris de Esin'i fark etti. Kendisine kızgın olduğunu bildiği için yanına yaklaşmak konusunda şüpheliydi ancak şu an o kadar davetkar görünüyordu ki, adımları ister istemez sürüklendi oraya doğru. Esin saçlarına dokunmak için ellerini kaldırdığında tamamen yaklaştı ona ve tek kolunu göğsünün altından sararak onun hareketlerine uyumlu bir şekilde hareket etti arkasında. Esin başını biraz geri atınca onun Chris olduğunu hemen anlamıştı ve kızgınlığı uçup gitmişti anında. Chris başını boynuna yerleştirdiğinde Esin de tek kolunu geriye doğru atarak onun boynuna sardı ve güldü. Diğer kolunu ise belinde duran Chris'in koluna sardı hemen. İkisi tek bir beden halinde orada birbirlerinden başkası yokmuş gibi dans ettiler.

Hepsi tüm olan bitenleri unutarak keyifli dans ettiler şarkı boyunca. Ardından müzik hemen değişti ve yine Leo'ya ait başka bir şarkıya geçti.

 

***
O zaman dans 💃🏻

Loading...
0%