Yeni Üyelik
7.
Bölüm

4.Bölüm - Parti (Part I)

@mrsmilagros

Şarkı -> Naked - Enrique Iglesias

Hey sen,

Müziği başlatmayı sakın unutma ☝🏻


***

Gece büyük bir hızla başlamıştı ve müzik eşliğinde devam ediyordu. Leo Martinez ve anlaşmalı olduğu müzik şirketi için düzenlendiğinden mekânda onun şarkıları çalıyor, onun ezgileriyle dans ediliyordu. Kızlar bu durumdan gayet memnunlardı. Ama gecenin bitmek tükenmez yoğunluğundan ve dur durak bilmez temposundan hoşnut oldukları söylenemezdi. Tamamen bir koşuşturma içerisindeydiler. Bardaklardan biri doluyor bir diğeri boşalıyordu. İnsan sesleri ve kahkahalar etrafa dağılıyordu. Boş olanları topladıkları sırada birbirlerine değen bardakların sesi kızlara çınlama gibi geliyordu.

"10 viski daha."

Esin, siparişi verdiğinde çalışanlardan Meltem bardakları tezgâha dizip hızla doldurmaya başladı.

"Su içer gibi içki içiyorlar." dedi. "Nasıl bu kadar içebiliyorlar anlamıyorum ki."

Esin başını salladı ve etrafına bakındı. Kalabalık o kadar yoğundu ki bir anlığına nefes alamayacağını düşündü. Bakışları diğer kızları aradığında her birini barın farklı köşelerinde cebelleşirken gördü.

Günce, masalardan birine elindeki içki dolu tepsiyi düşürmeden servis yapmaya çalışıyordu. Derin'se onun tam zıttı bir köşede müşterilerden birine doğru eğilmiş adamın ne istediğini duymaya çalışıyordu. Diğer yandan Aylin kalabalığı yarıp ilerliyor, yeni siparişler için masalardaki boşları topluyordu. Barda kendileri dışında başka çalışanlar da vardı ama yine de yetişemiyorlardı.

"Lanet tepsiler! Nereye koydular ki bunları?"

Esin, Meltem'e döndü ve onun aceleyle tepsileri aradığını gördü. Ama bulamamıştı ya da tepsilerin hepsi şu anda kullanılıyordu. Bir süre tepsi olmadan idare etmek zorundaydılar.

"Bardakları kucağında taşısan sorun olur mu?"

"Başka şansım yok öyle değil mi?"

Meltem başını salladı ve Esin'in alabildiği kadar bardağı kucaklamasına yardım etti. Esin zorlansa da iyi kötü bir denge sağlamıştı. Elindekileri düşürmemeye özen göstererek masalara dağıtmaya başladı.

En köşedeki masalardan birine ulaştığında iki kişi hararetli bir tartışmanın ortasındaydı.

"Anlamıyorsun değil mi? Bu yaptığın karşısında nasıl bir tepki vereceğimi sanıyordun? Sakin kalıp hiçbir şey söylemeyeceği mi? Sana kızmayacağımı mı?"

Sözlerin sahibi bir erkekti. Sarıya çalan kahverengi saçlara sahipti ve açık tenliydi. Karşısında oturan kıza büyük bir sabırla bir şeyler anlatmaya çalışıyor, kendisini anlamasını bekliyordu. Yüz ifadesi kontrollüydü ve ses tonu ciddi olmasına rağmen nazikti.

"Hayır, öyle bir beklentim yoktu. Ama neden bu kadar sinirlendiğini de anlamıyorum Christopher. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum."

Kızın saçları platin sarısına yakındı ve düzdü. Bronz bir teni ve hafif toplu bir yüzü vardı. Verdiği cevap çocuğu memnun etmemişti. Genç adamın kaşları çatıldı ve dudakları birkaç şey daha sayıp dökmek için aralandı. Esin büyük bir kavganın patlak vermek üzere olduğunu sezmişti.

"Anlamıyorsun öyle mi? Yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorsun? O halde bu davranışının nelere sebep olacağını sana açıklayayım istersen. Bu yaptığın-"

Esin bardakları bir an önce masaya bırakıp uzaklaşmanın peşindeyken bardaklar birbirine çarpıp ses çıkarttı ve konuşmalarını yarıda kesti. Cümlesi yarım kalan çocuk bakışlarını Esin'e çevirdi ve bir süre onun işini halledip gitmesini bekledi. Ama gözlerinin üzerinde olması Esin'in işini hiç kolaylaştırmıyordu. Çocuk sohbetlerine devam etmek için sabırsızlanıyordu. Bu da onu biraz huysuz yapıyordu. Esin'inse çabuk olmaya çalıştıkça eli ayağına dolanıyordu sanki.

Nihayet yığın içki arasından iki tanesini kırmadan masaya bıraktığında hızla yanlarından uzaklaştı. Arkasına tekrar baktığında kendisini çocuğu merak ederken buldu.

O genç çocuğun adı Christopher Weld'di. Leo Martinez'in bazı şarkılarının söz yazarı, aynı zamanda konser ve kliplerinin tasarımcısıydı. Yeri geldiğinde vokalistliğini de üstleniyordu ve sadece Leo Martinez'le değil diğer ünlü isimlerle de çalışırdı. Bu konuda tercih edilen biriydi.

O zamanlar Esin, kendi kalbinin de tercih edeceği kişinin Christopher olacağından habersizdi.


***

Peki ya o kız? Kim bu sarışın? 🤔


Loading...
0%