Yeni Üyelik
16.
Bölüm

6.Bölüm - Konser (Part I I)

@mrsmilagros



Şarkı -> Let Me Be Your Lover - Enrique Iglesias


Hey sen,


Müziği başlatmayı sakın unutma ☝🏻


***


Konser tüm hızıyla devam ediyordu. Açık alan şarkılarla inlerken kalabalığın sesi yankılanıyordu. Leo Martinez yalnızca ufak molalar için ara veriyordu ve bu anlardaysa hayranlarına birkaç soru yönelterek akıllarda kalan hoş sohbetler yaratıyordu. Hayranları bazen o kadar eğlenceli konuşmalara tanık oluyorlardı ki Leo içten gülüşüyle orada bulunan herkesi büyülüyordu. Tınısında kendine has bir tat vardı. İnsanın içini okşuyor, orada sıcacık, arzuyla karışık bir sızı bırakıyordu. Geceyi güzelleştiren buydu ve yalnızca o değil, arkadaşları da bu anları unutulmaz kılıyordu.

Lucas, daha ziyadesiyle sessizliğini ve ağırlığını koruyordu ama bazen Leo'nun takılmalarına öyle hazır cevaplar veriyordu ki bu haliyle çoktan kalabalığın sempatisini kazanmıştı. Kadınlar onu beğeniyordu. Peter'sa son derece rahattı ve sıcakkanlı tavırlarıyla Leo'yla kusursuz bir uyum içindeydi. İnsanlar ikisi arasında geçen diyalogları dört gözle bekliyordu. Peter, her konuşmalarında Leo'nun bilinmeyen bir yönünü açık ediyor ve onunla şakalaşıyordu.

O çekiciydi ve baterist olması da kadınları cezbeden bir diğer özelliğiydi.

Böyle anlardan birinde Derin daha fazla dayanamadı. Beline öylesine bağladığı gömleği çözdü ve sahneye fırlatmak için hazırlandı. Peter'ı beğendiği bilinen bir gerçekti. Kızlara bir iki kez söz arasında bundan bahsetmişti. Şimdi Peter karşısında durmuş ustalıkla enstrümanını çalarken kimse ondan durmasını bekleyemezdi.

Öte yandan diğerleri de bunun son derece zararsız bir eylem olduğunu düşünmüştü. Basit bir gömlek en fazla neye sebep olabilirdi ki?

Derin gömleği sahneye fırlattı ve olan oldu. Gömlek hedeflediği yere gitmeyip Leo'nun mikrofonunda asılı kaldığında tiz bir ses tüm alanı kapladı. Kalabalık birden rahatsızca homurdanmaya başladı. Yankı sahnedekilerin de dikkatini dağıtmıştı. Lucas gitarında yanlış birkaç tele bastığında ritim bozuldu. Peter çalmayı durdurdu ve Leo kısa bir an şarkı söylemeyi kesti.

Türlü zorluklardan geçerek gelmeyi başardıkları konseri resmen sabote etmişlerdi. Kızlar, gömleğin bulundukları taraftan geldiğini fark edenler var mı diye etrafa bakındılar. Birileri onları görmüşse eğer hiç şüphesiz oradan sıvışmaları gerekecekti. Rezil olmaktansa pekala, konserin geri kalanına arka sıralardan devam edebilirlerdi.

Ama böyle bir şeye gerek kalmadı çünkü o sırada Peter ayağa kalktı ve gömleği mikrofonun üstünden alıp pantolonunun kenarına sıkıştırarak durumu kurtardı. Bu hareketi coşkulu bir alkışa ve tezahürata neden oldu. Konser alanı yeniden canlandı. Leo gülerek sırtına vurup onu yerine geri gönderdiğinde, Peter çalmaya başladı ve konser kısa sürede eski haline döndü. Leo'nun sesi tekrar kulakları doldurdu.

"Bak sen şu işe," dedi Esin. "Ne olursa olsun gömlek hedefe ulaştı sanırım."

Günce, Derin'in dudaklarını işaret etti. Derin'in yüzünde muzip bir ifade vardı.

"Orada gördüğüm bir gülümsememi yoksa?"

Derin gülerek ona döndüğünde hepsinin boğuk gülüşleri müziğin ritmine karıştı.

***


Derin 😎


Loading...
0%