Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Sunuş

@mrsmilagros

Öncelikle,
Bu hikâye tamamen eğlence amaçlı yazılmış olup, hayalperest bir aklın daha fazla engelleyemeyeceği kaçınılmaz bir ürün olarak yazıya dökülmüştür.

Yani, eğer mantık ve gerçeklik arayacaksınız bulamayacağınızı, hatta izini bile süremeyeceğinizi ve hatta o tarlaların birer dutluk olduğunu şimdiden belirterek sizleri uyarmalıyım.

Ama zihnim tüm çılgın, ütopik kurguları seve seve benimser diyorsanız, doğrusu burada o istediğinizden fazlasıyla var.

Şimdi, gidenler gittiyse ve kalanlar koltuklarına yerleştiyse, gelelim hikayemize...

(Koro girer)
Sahnemizi açtığımız şu güzel Miami'de
Delilikte birbirlerine denk dört kız ve dört erkek
Bir konserle taçlandırılmış ve kaderle örülmüş Ağustos sıcağında
Birbirlerini büyülerler burada.
(koro çıkar)

***

Aylin Aktan ve Esin Aktan kardeş; Derin Esen ve Günce Doğan ise çok uzun zamandır arkadaşlarıdır. Her biri ekranlara layık güzellikteki bu kızların bir arkadaş grubunda toplanması ve son derece mütevazi bir yaşam sürmeleri ise tamamen kaderle ilgilidir.

Leo Martinez, ünlü bir sanatçı olan Fernando Martinez'in oğlu ve dünyaca tanınmış, İspanyol bir sanatçıdır. En yakın arkadaşları aynı zamanda çalışma arkadaşlarıdır. Christopher Weld onun vokalisti olmakla birlikte, Leo da dahil olmak üzere birçok sanatçı için şarkı sözleri yazmaktadır. Peter Vincent bateristi, Lucas Paredes ise gitaristidir. En az Leo kadar çılgın ve göz önünde bir yaşam sürmektedirler; çünkü Martinez takımında olmak ne mahremiyeti ne de sakin bir yaşamı mümkün kılar.

Dip Not: Karakterler beğenilen oyuncular ve şarkıcılardan seçilmiştir ancak bu seçim sadece görünüşleriyle sınırlıdır. Kişilikleri, isimleri ve yaşantıları tamamen farklı bir kurgudan ibarettir.

Karakterlere BenimDunyacaUnluSevgilim İnstagram hesabından ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOTLAR

Bu hikâyede herkes akıcı biçimde İngilizce konuşabilmektedir; bu yüzden, anadil çakışmasından kaynaklı ortaya çıkabilecek teoriler anlamsızdır.

Oluşturulan bu evren ciddi çaplı ekonomik sıkıntılardan muaf tutulmuştur.

Kurgu içerisinde gerçek hayatta karşılaşılma olasılığını düşük bulacağınız vefakâr, fedakâr ve fazla hayırlı karakterler olabilir. Bunlar, hayatın güçlüklerini aşmakta, ana karakterlerimize kolaylık sağlayan yardımcı rollerdir.

Yazılma aşamasında özellikle dikkat edilen atmosferik temanın işlevsel olabilmesi adına her bölümün, belirtilen müziklerle birlikte okunması önem teşkil etmektedir.

Listedeki birkaç karakter kurgunun sonlarına doğru dahil olacaktır ancak önemli oldukları düşünülerek listeye dahil edilmişlerdir.

Hikayeyle ilgili diğer tüm ayrıntılar ise kurgunun içerisinde saklıdır.

Son olarak,

Elbette tüm bunlar kafanın içerisinde oluyor, ama bu neden gerçek olmadığı anlamına gelsin ki?


***


 


Loading...
0%