Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Bölüm 2

@msopia7


Sonunda hazırlık yılının yazı bitti. Yarın gerçek anlamda üniversite hayatım başlıyor. Feray'ı aradım ve bunu kutlamamız gerektiğini söyledim. Feray ise bana ciyaklayarak "Aaaah kızımm akşam deli bir parti vermeliyiz, artık resmen üniversiteliyiz." dedi Gülerek ona "Tamam ama abi faktörlerimizi unutuyorsun. İlk önce onlarla konuşmalıyız."


"Ayy haklısın lanet abiler. Sen Tan'la konuşup dönersin bana." Diyerek telefonu kapattı.

Sonrasında abimi aradım. "Naber yakışıklıı?"

"Yakışıklı dediğine göre, yine ne oldu Neva?"

"Acaba diyorum akşam parti mi versek?"

"Hallederiz." Diyip yüzüme kapattı. Hemen Feray'a mesaj atarak akşam bizdeyiz dedim ve arabama bindim.Bir şeyler almak için markete doğru sürdüm. İçecekleri ve atıştırmalıkları alıp eve gidip yerleştirdikten sonra artık her şey tamamdı.Bir şey hariç.

Sıra süslenmeye geldiğinde donakaldım. Ne giyeceğimi bilmiyordum. Dolabımı karıştırmaya başladım. Bir şey bulamayınca klasik elbiselerimden siyah olanın bana göz kırptığını fark ettim .Kare yakalı ve sırt dekolteli elbisemi hemen üstüme geçirdim. Sırtıma uzanan kıvırcık saçlarımı açık bıraktıktan sonra hafif bir makyaj yapıp converse ayakkabılarımı da giydiğimde tamamen hazırdım.

Akşam olduğunda Feray güzel bir tulumla karşımdaydı. " Kızım, bu güzellik ne yine olaysınn." Gülümsedim ve onu içeriye aldım. "Peki sen kendinin farkında mısın?" diye iltifatlar yağdırırken kapı açıldı ve abim elinde poşetlerle içeriye daldı. Bize dönerek "Vaayy kızlar, bu güzellikleri neye borçluyuz?" diyerek göz kırptı. Feray yanakları kızararak teşekkür ederken abimin elindeki poşetleri alarak mutfağa geçtim. Eksik var mı diye kontrol ederken en önemli şeyi unuttuğumu fark ettim. Bağırarak "ABİ, PASTAYI UNUTTUK!" Abim gülerken kapı çaldı ve abim kapıyı açarak "İşte burada." dedi. Aral elinde pastayla kapıdan bize bakıyordu.

"Selam." dedi. Şaşırmıştım, onu burada görmeyi beklemiyordum çünkü genelde eve gelmez abimle dışarda buluşurlardı. Kapıda duruken "Parti burada devam edecek sanırım." diyerek alay etti. Ufak bir mahcubiyetle onu içeri davet ederken elindeki pastayı alıp teşekkür ettim ve mutfağa geçip Feray ile yeni gelen şeyleri yerleştirdik. İşimizi bitirip salona döndüğümüzde Feray'ın abisi Merih de dahil olmak üzere birkaç arkadaşımız daha gelmişti. Onlarla selamlaşırken dikkatimi Aral'ın kahkahaları böldü abimle bir şeyler konuşup gülüyorlarken gözlerim vücüduna kaydı deri ceketi keskin hatlarını beli ediyor, siyah tişört kaslı gövdesini kaplıyordu derken bakışlarımız birbirine takıldı sapık gibi göründüğümü düşünüp utanarak gözlerimi kaçırırken bana küçük bir tebessüm verdi.

Misafirler gelmeye devam ederken ortalık iyice kalabalıklaşmış ,müzik sesi artmıştı. Merih elinde bir içkiyle yanıma gelerek bana uzattı. İçkilerimiz yudumlarken Merih;

" Ee güzellik artık karanlık tarafa geçtin ilk senen zorlu geçecek yardıma ihtiyacın olursa buradayım.Amaaa tek taraflı olmaz tabi."

"Haha sağol Merih yanımda olduğunu biliyorum zaten yanımdan hiç ayrılmıyorsun. " derken kıkırdadım. Gözlerini kısarak " Siz kızlara da hiç yaranılmıyor." diyerek beni dürttü .

"Ee ne istiyorsun bakalım?"diye sorarken gözlerinin içi gülerek sinsice cevap verdi.

"Benimle dans et." Diyerek elini bana uzattı .Gözlerimi devirerek;

"Başka seçeneğim yok sanırım ." diyerek elini tutup ortaya doğru ilerledik. DJ'e işaret verip romantik bir şarkı çaldırmaya başladı. Sevdiklerimden biri .Ahh bu erkeler ,her şeyleri planı değil mi? Elini belime yerleştirirken yavaş yavaş dans etmeye başladık . Birbirimizle gülüşerek dans ederken şarkının en sevdiğim yeri geliyordu tam girecekken ÇAT . Şarkı kapandı ve parti müziği çalmaya başaldı. Hayal kırıklığı ve biraz da öfkeyle başımı DJ'e çevirdiğimde yanında Aral'ın olduğunu gördüm, bu da neydi böyle. Tam harekete geçip DJ'e doğru ilerlerken öteki taraftam abim elinde şampanya şişesiyle ;

"Haydi millet 50'lerden kalma bir baloda değil muhteşem bir partideyiiizz!"diye bağırarak elindeki şişeyi patlattı ,kalabalık da ona eşlik ederek eğlenmeye devam etti.

İç geçirerek mutafağa gidip kendime bir şeyler doldurdum. İçkimi yudumlayarak biraz kafamı dinlemeye çalışarak tezgaha yaslanıp dışarıyı izlemeye başladım. Bahçemizdeki kediler birbirlerine sırnaşarak oyun oynuyorlardı .Keyifle onları izlerken arkamdan gelen sesle irkildim, ani şekilde arkamı döndüğümde ellerinde kutularla çöpü açan Aral'ı gördüm "Pardon." dediğinde onu duymazdan gelerek arkamı dönüp kedileri izlemeye devam ettim.Ellerindekileri boşalttıktan sonra bir içki alıp arkama doğru yaklaştı.

"Neden burada tek başınasın?"

"Aslında az önce şarkım bölünene kadar keyifle dans ediyordum Aral .'ABİ'."

"ABİ? "

"Abinin de dediği gibi Neva. Bu bir parti, baloda değiliz insanlarla göz göze dans etmene gerek yok."

Dönüp gözlerinin içine bakarak "Ama benim partim , benim isteklerime göre ilerlemesi gerekiyor sizinkilere göre değil." diyerek çıkıştım. Bir süre daha birbirimize baktıktan sonra tek kelime etmeden mutfaktan çıktı . Göz devirerek arkama yaslanıp içkimi yudumlarken içerdeki şarkı sesi kesildi ve sevdiğim şarkı çalmaya başladı. Şüpheyle arkamı döndüğümde Aral mutfağa girip elini uzatarak;

"İsteğini yerine getirelim o zaman ." diyerek sırıttı.

"Bunu beni bölmeden önce düşünmeliydin Aral 'ABİ'."

"Beni geri mi çeviriyorsun? O zaman zor kullanmam gerekecek." derken elimden tutarak beni kendine çekti. Sol elimi omzuna koyarken kendi elini de belime yerleştirdi.Ritime ayak uydurmaya başladık ,bir süre sonra bana doğru eğilip;

"Özür dilerim böyle tepki vereceğini tahmin edemedim ." dedi . Yakınlaşmamızla beraber kokusu burnuma daha rahat ulaşıyordu aman tanrım hep böyle güzel mi kokuyordu ? Kokusundan kendimi çekerek yanıt vermek için başımı kaldırdığımda Feray içeri dalarak "Pasta zamanııııı ." diye bağırdı.Feray'ın gelmesiyle hemen birbirimizden uzaklaşarak donakaldık. Feray muzip bir gülümsemeyle "Pardon bölmek istememiştim." dedi. Aral mutfaktan dışarı çıkarken " Bölünecek bir şey yoktu Feray." diyerek uzaklaştı. Feray bana dönerek;

"Bu da neydi böyle ?" diye sordu.

"Önemli bir şey değil."

"Geldiğimde dans ediyordunuz Neva ,Aral'dan bahsediyoruz o böyle şeyler yapmaz."

"Özür dilemek için beminle dans etti Feray önemli bir şey değil ." diyerek geçiştirip dolaba doğru yürüyerek pastayı çıkardım.

"Öyle olsun."

Pastalarımızı yiyip bir süre daha eğlendikten sonra partinin yavaş yavaş sonuna gelmeye başladık . Abimle misafirleri yolculadıktan sonra odalarımıza çekilerek birbirimize iyi geceler diledik.

Loading...
0%