Yeni Üyelik
1.
Bölüm

OKUR YORUMLARI

@muhammedguner46

Ne güzel yazmışsın. Okudukça okuyası geliyor insanın.

 

Hayriye GÜRBÜZ

 

 

Motive ediyor insanı. Okurken iyi hissettiriyor. Gerçekten de kitaplar insanın en iyi dostu. Bunun en güzel kanıtı da bence DENEMELERİM :)

 

Melike ASLIKARA

 

Şimdilik diğer bölüme geçiyorum ama saat gibi dönüp dolaşıp okuyacağım bir eser. İnşallah bir gün sayfalarını çevirmek de nasip olur.

 

Kardelen Hanım (Kar Perisi)

 

İleride kitaplarınızı kütüphaneme koymaktan onur duyarım. Belki bir imza gününüzde gelir ve "Bu kitabı 18 yaşımdaki ben için imzalayın, hani size yorum yazmıştım ya." derim. Yazmaktan hiç vazgeçmemeniz dualarımla...

 

Rabia GÖZÜM

 

Güzel kitaplara hasrettik teşekkürler.

 

(Wattpad Kullanıcısı)

 

Tek kelimeyle mükemmel. Okuduktan sonraki tepkim; çok iyi yaa. Alkışlıyorum, hem de ayakta.

 

Rojbin BAYDİL

 

Kendimi buldum bu cümlede...

 

Kevsen Hanım

 

Diyecek sözün kalmadığı bir söz bence...

 

Sena ŞAHİN

 

Çok klişe olacaktır senin için ama harika bir bölüm.

 

Kader CENGİZ

 

Hani böyle bazı kitapların yazarıyla sohbet etmek istersin, her şeyin cevabı ondadır gibi olursun ya işte öyle.

 

(Wattpad Kullanıcısı)

 

Henüz birkaçını okudum ama her kelimesinden belli zaten emek kokuyor.

 

Eda HAZLAR

 

Düşünceleriniz çok kuvvetli.

 

Rüveyda YILDIRIR

 

Okumadan geçme bu satırlarda aydınlık var.

 

(Wattpad Kullanıcısı)

 

Her kelimesi sanki benimle konuşuyor; "Hadi Kardelen! Neyi bekliyorsun? Hadi yık duvarları, yanında olan seninle yürür, yanında olmayan o duvarların altında kalır." diyor.

 

Kardelen Hanım (Kar Perisi)

 

Klişe olacak ama gerçekten çok iyi olmuş. Bu kitabını özellikle beğeniyorum. Yeni bir düşünce yeni bir ufuk beliriyor. Düşünce rengimi bir ton daha açıyor. Çok iyi yazıyorsun. Yazdıklarını heyecanla ve dikkatle okuyorum. Kalemine sağlık.

 

Kader CENGİZ

 

Fazlasıyla ders alabileceğimiz bir hayat hikayesi, yazarın hayatla olan mücadelesi ruha dokunuyor. Yine muhteşem satırlarla karşı karşıya olmak güzel. Her cümlesinde şaşırtan ve hafif tebessüm ettiren nahif kelimeler. Bir okur daha ne isteyebilir ki. Yüreğinize sağlık, kaleminiz daim olsun.

 

Rahime ERDOĞAN

 

Öncelikle müthiş bir eserle karşı karşıyayım. Hem genç dimağların ufkunu açacak söyleşi tarzında yazılmış bir eser hem de mükemmel konular ele alınmış. Okurken çoğu kez karşımda biri ile söyleşi halindeymişim gibi hissettiren yazar; mükemmel işlemiş her konuyu. Canı gönülden kutluyor, saygılarımı sunuyorum. Öyle ki bu devrin gençlerinin kaleminden, böylesine güçlü bir eser çıkması olağanüstü bir durum diyebilirim. Tabii ki diğer eserlere de saygım sonsuz lakin beni ve günümüz gençlerini düşündürmeye iten pek az sayıda eser var. Böylesine derin düşünülmüş ve ince elenip sık dokunulmuş bir eseri kaçırmamakta fayda var. Yazar hemen hemen her kitleye hitap etmekte, gönül rahatlığı ile alıp kütüphanenize ekleyebilir ve keyifle okuyabilirsiniz. Böylesine bir şaheseri ben ve benim gibi genç beyinlerle paylaştığı için yazara teşekkürlerimi sunuyorum. Yolun açık olsun güzel insan. Düşüncelerin gibi her daim dimdik durman dileklerimle hoşça kalasın.

 

Rahime ERDOĞAN

 

Takıldım kaldım yeminle. Okuyup bitirdim. Hemen kitap olsun istedim. Kaleminizi çok sevdim. Bu arada yine harikalar yaratmışsınız, kaleminiz akıcı, çok iyi.

 

Şebnem ABDULLAYEVA

 

Öncelikle senin dünyadaki en güzel ve en içten yazar olduğunu herkesin bilmesini isterim. Ve senin yazdığın kitabı Rabbim iyi ki karşıma çıkardı. Çünkü tam kendimi bırakmıştım ki bu kitap önüme geldi ve o zaman dedim ki Allah her zaman bir kapı açıyor. Yazar Muhammed bey için diyeceklerim şunlar ki kendisi gelmiş geçmiş en güzel yazar ve umarım yolu her zaman açık olur.

 

Ayşenur RABİA

 

Kitabında çok manidar cümlelere rastladım. Hem bir düşünce sistemi hem de anlatılması müşkül konular bunlar. Eserinde çok büyük bir istikrar fark ettim. Her zerresinde emek, amaç, mücadele ve ilim kokusu almamak mümkün değil. Bu eserin fikrimce en güzel yanı; çok güzel düşüncelere vesile olabileceğidir. Ve gelecek nesillere en güzel miras ise bir eser bırakabilmektir. Kaleminin düşünürlere örnek olması temennisiyle...

 

Hilal HANSU

 

Denemelerim adlı eserinin diyalektiğini, insanı; doğruya, güzele ve iyiye tayin edebilme cihetini tahlil ettikten sonra çok daha iyi yerlere inkılap edeceğini murat ediyorum. Manasını vect ve merhamet ile nakşettiğin bu eseri; nazikçe, estetik idraki ile yoğuracağına ve meydan yerinde heykelleştireceğine inanıyorum. Gönlüne bereket azizim. Başarıların daim olsun.

 

Emrah ULUTAŞ

 

Denemelerim adlı eseri keşfeden bir okur olarak şunları teyit etmek istiyorum: Kitabı her okuyan direkt kendini satırlarda buluyor ve her dizayn edilen kelime, bilinci çok iyi noktalara sevk ediyor. Kalemi çok kuvvetli olan değerli yazarımın eserinin çok güzel yerlere geleceğinden şüphem yok.

 

Fatma YALÇIN

Loading...
0%