Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Karakter Tanıtımı

@myaef_minsung

Bang Chan: İmparatorluğun veliaht prensi.. Kıvrak bir zekası var. Ölmek üzere olan imparatorun güvendiği tek çocuğu.. Babasının neden diğer kardeşlerine güvenmediğini kendiside bilmiyor..

Lee Minho: Ana İmparatorluğun iki komutanından birisi.. Bir zaman ayakta olan Japonya İmparatorluğunda çıkan bir savaşta annesi ve babası öldürülmüştür. Kendisi ise esir olarak İmparatorluğa getirilmiştir.. Zamanla ortaya çıkan dövüş yetenekleri sayesinde komutan olmuştur.. Kızıl saçlı olmasından dolayı oldukça zorluk çekmiştir

Seo Changbin: İmparatorluğun diğer komutanıdır.. Annesi küçükken terk etmiştir. Babası ise bir zamanlar İmparatorluğun komutanıydı.. Kılıç kullanmakta herkesten iyidir..

Hwang Hyunjin: ​​​​​​İmparatorluğun diğer prensidir.. Annesi ana imparatoriçe değildir.. Bir harem üyesidir.. Annesi doğumda ölmüştür. İmparator ise annesine olan saygısından onu sarayda tutmaya devam etmiştir.. Ama kendi oğluna karşı bir saygısı yoktur..

Han Jisung: İmparatorluğun önde gelen askeridir. Saçlarının mavi olmasından dolayı diğer askerler tarafından zorbalığa uğramıştır.. Annesi ve babası yoktur.. Saraya bağlı olan bir yurtta büyümüş ve asker olmuştur. Ama kendisinin dahi bilmediği bir sırrı vardır..

Lee Felix (Yongbok): Yeşil alanın dışarısında sefalet içinde büyümüştür.. Babasını hiç hatırlamıyordur.. Annesi ise hastalıktan dolayı ölmüştür.. O ise imparatorluğun kendilerinden çaldığını düşündüğü hayatını kazanmak için asker olan arkadaşını öldürmüş ve yerine kendisi geçerek yeşil alana girmiştir

Kim Seungmin: Veliaht Prensin sağ koludur... Ona her bakımdan yardım eder.. En az prens kadar olan zekasıyla prensi çoğu zaman kötü durumlardan kurtarır.. O da yeşil alanın dışından gelmiştir.. Ailesi ise o gençken ölmüştür

Bang Jeongin: Kraliyet ailesinin en küçük üyesidir.. Ana imparatoriçeden doğan son çocuktur.. En küçük olduğu için oldukça şımarık ve kendisini beğenmiştir.. Saçları farklı olsada o bunu kendisine bahşedilen bir hediye olarak görür..

 

 

 

 

 

Loading...
0%