Yeni Üyelik
14.
Bölüm

14|"Kalbime Kızıl Saçların Dağılmış"

@mydarkqueene

Senden başka var mıdır bu dünyada Taehyung? Ve yine ister miydim senden başkasını yavru kaplan?

 

Bence istemezdim. Ben senden başka bir güzelliği kabul etmezdim! İçime sinen o naif kokun.. daha fazlasını koklamak istiyorum!

 

Dibinde durmuş kömür karası sürülmemiş saçlarını sürekli koklayıp duruyordum. Yetmiyordu! İçim gidiyordu daha fazlasını istiyordum!

 

Düzenli nefes alış veriş seslerini hem duyuyor hemde hissediyordum. Tenin tenim için ne cefaları kabullenmiş bir bilsen yavru kaplan! Kucağımda utançtan uyuya kalan bedenin yanımda arsız bir kaplan olacak..

 

Kendi ellerimle seni büyüteceğim!

 

Banyoda seni kışkırtmak için yaptığım harekette bile yüzünü boynuma sakladığı anda zor durdurdum kendimi. Banyo saati boyunca sen benden daha fazla utanma diye uğraşırken, sen kucağımda uyuyarak beni şok içinde bıraktın. Yarı açık gözlerini bir defa görmesem yanlışlıkla uyandırır fark bile etmezdim.

 

Kıpkızıl saçlarını kömür sürülmemiş haliyle ilk kez görüyordum. Bu halin benim ne yelkenleri mi suya düşürür dü bir bilsen.. ne karaları birbirine bağlar, ne de aşkı oyuncak yapıp büyüler di beni!

 

Yanından zorlukla kaldırdım kendimi. Boynuna ufak, içim gidecek bir öpücük kondurdum. Yan komodin üstüne koyduğum telsizi elime alıp balkon tarafına geçtim.

 

Kapıyı açtığım anda vuran soğuk hava beni kendime getirdi. Balkonun ortasına geçip yere oturup elimdeki telsizi dudaklarıma yakın tuttum.

 

"Yüzbaşı Min Yoongi, ben Binbaşı Jeon Jungkook. Şuan Kuzey Kore içinde bir köyde geçici bir barınak buldum. Kaçak olarak şimdilik rahat bir yerdeyim. Tamam."

 

"Binbaşı Jeon Jungkook, ben Yüzbaşı Min Yoongi. Seni tekrar görmek çok güzel kardeşim!"

 

Oradan bir hıçkırık sesi duyduğumda gözlerimi kapattım. Kendimi ağlamamak için sıktım.

 

"Kendine gel Yüzbaşı. Buradan kurtulmam gerek. Yanımda 5 kişiyle geleceğim. Bana kurtarma timi göndermeye çalış. Burası Kuzey Kore sınırına yakın denize sıfır olan bir köy. Tam olarak harita yanımda değil. Ama Kore savaşı tünellerin olduğu yere yakın.. bana kaçmak için bir harita planı yapmanı istiyorum. Tamam."

 

"Dur bir dakika! 5 kişi derken? Bulunduğun yeri tahmin edebiliyorum. Tamam."

 

"Yanıma alacağım kişilerden biri güney Kore'den kaçırılıp Kuzey Kore'ye satılan bir çocuk, onun arkadaşı ve Kuzey Kore'ye hainlik yapıp onları kurtarabiliriz vaadiyle bize katılabilecek olan 3 asker. Tamam."

 

"Kuzey Kore askerleri sadık olmak zorunda biliyorsun değil mi? Tamam."

 

"Ben her şeyi göze aldım Yüzbaşı! Tamam. "

 

"Siz nasıl isterseniz Binbaşı Jeon Jungkook."

 

Duraksadı. Telsizle elimde onun kıvranıp durduğu meseleyi beklerken sonunda dilinden döküldü her şey..

 

"Seni özledim dostum.."

 

"Bende seni özledim.. kardeşim."

Loading...
0%