Yeni Üyelik
1.
Bölüm

*Bilgilendirme*

@mystery.gizem

 

 

 

 

Herşeyden önce merhabalar yıldız okurlar 💙

 

Öncelikle bu yazıyı kurgum Son Yıldızlar, yayınlama süreci ve nasıl ilerleyeceğim hakkında bilgi vermek için yazıyorum.

Aslında bu kitabı Wattpad’den yayınlayacaktım fakat yaşanan olaylar doğrultusunda, vpn kullanmak istemediğim için şu an burada bulunuyorum. Yine de ısrar edilirse ve wattpad açılırsa hikayemi elbette oradaki insanlarla da tanıştıracağım.

 

SY kurgusu aklıma iki sene önce gelmişti fakat yazmaya korktuğumdan ve kalemimin yeterince kuvvetli olmadığını düşündüğümden yazmayı hep erteledim, sadece zihnimde devam etmesine izin verdim. Fakat şimdi içimi saran 'Ya hikayelerimi insanlarla tanıştırmadan ölürsem ve sonsuza kadar kendimle götürürsem' korkusuyla artık zamanı geldiğini düşünmeye başladım, şimdi ise buradayım.

 

Kitabım fantastik türünde ama zihninizi yoracak büyüler veya elfler, cadılar gibi fantastik yaratıklar bulundurmamakta o yüzden gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz, sizi boğacak bir fantastik dünyaya sahip değil. Hatta kendisi daha çok gizem/gerilim kategorisinde.

 

Kitap, ana karakterimiz olan Eliza'nın sıradan bir kasabada yaşadığı sefil hayatından yakınmasıyla başlar ve birkaç saat sonra gün batımı vaktinde adını hiç duymadığı Sy Sanat Okulu’ndan davet mektubu almasıyla devam eder. Eliza bu mektubu kaçışı ve kurtuluşu olarak gördüğünden sorgulamadan kabul eder. Ancak onunla birlikte birbirlerinden habersizce, faklı yerlerde yaşamlarını sürdüren ve onlara gönderilen davet mektubunu kabul etmiş elli kişi daha vardır. Bu elli kişi günler sonra okula kabul edilmenin mutluluğuyla şatoya varır fakat eğitim almak için gittikleri bu şatoda beklenmedik olaylar yaşanır ve karakterlerimiz müdür olduğunu iddia ettiği kişi tarafından ölümle tehdit edilir. Ancak devamında yaşanacak olan yazgı cümlelerinin yanında bu giz hiçbir şeydir.

 

Kitabımızın konusu bu şekilde ve ilerleyen zamanlarda bizleri soluksuz okutacak bölümler beklemekte. Şu anda elimde hali hazırda bulunan bir bölüm yok ama en kısa zamanda olacak ve ben de o zamana kadar size bu bilgileri sunmuş olmak istedim. Ne sıklıkla bölüm gelir bilmiyorum, bu size de bağlı birşey ama yine de eğer yaşarsam kitabı mutlaka tamamlayacağımın ve tamamlanmış halini sizlerle buluşturacağımın sözünü veriyorum.

 

 

Bir dahaki bölümde görüşmek üzere. Kendinize çok iyi bakın, okur kalınnn 🌠✨🌌

 

Loading...
0%