Yeni Üyelik
1.
Bölüm

~Tanıtım~

@narcihnatlaaaaaaaa

Selamlar ruhu güzel okurlarım, Gecenin Öteki Yüzü kitabımın ilk bölümüne geçmeden önce kitap hakkında şöyle kısa bir tanıtım yapmak istedim. Bu kitabı daha heyecanlı kılacaktır.

 

18 yaşında bir kız Hicran, hayatını tamamıyla babaannesine bağlamış sevgiye, aşka hiç bir inancı olmayan biri. Güvensizliğin ve sevgisizliğin en dibini yaşıyan biri. Yeni taşındığı şehirde mutlu olacağını zaneder ama Hicranin herkesten sakladığı sırrı bu mutluluğuna engel olur.

 

Canlarım Hicran yukarda belirttiğimin yanında aslında çok duygusal, samimi, deli dolu bir kızdı ama olur ya her insan hayatında bir şeyler yaşar ve yaşadıklarımız bize ruhen bedenen hayatımızda hiç unutamayacağımız izler bırakır. O yüzden Hicrani asla yargılamayın, çünkü temelden sarsılan bir insanın mutlu olmasını asla beklemeyin özellikle bu temeli oluşturan ailense.

 

...

Tabi böyle heyecanlı bir kitabı aşksız bırakır mıyım? Tabikide hayır. Karşınıza güçlü, soğuk, iki kişi hariç herkesin karşısında tir tir titrediği Mazharla geldim. ( Yukarda belirttiğim iki kişi, birincisi Hicran ikincisi ise Mazharin ablası kitap detayına fazla girmemek adına küçük bir bilgi😉)

Evet şimdi size sorum bu güzel ve heyecanlı macerada yanımda olmak ister misiniz? Acıyla, mutsuzlukla kavrulmuş bu hayatı Hicran & Mazhar'la güzelleştirmeye var mısınız?

 

Bırak'ın hiç sevilmeyelim, hiç anlaşılmasın duygularımız. Herkesin bildiğini okuduğu bu dünyadan sizi çıkarıp kendi dünyama hapsetmek istiyorum. Her şeyin üstesinden gelindiği mutluluğu, aşkı ve dostluğu en doruklarda hissedeceğiniz bu küçük dünyama hepiniz hoş geldiniz.

 

Şimdilik bu kadar hepinizi çok seviyorum. Ve lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Hep sevin ve sevilin. Çünkü sevgi hayatı güzelleştirir.

 

Not: Her bölüm sizin için şarkı bırakıcam. İstek sarkiniz olursa yorumlara yazınız bir sonraki bölüme koyarım.

 

Hicran Altan

Loading...
0%