Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@naz.gokgoz

Bismillah hadi bakalım umarım beğenirsinizʘ⁠‿⁠ʘ

Başlama tarihinizi alabilirmiyim hanımlar?

 

​​​​​​🚍

Zilin çalması ile hoca optik formları toplayıp çıktı,hemen çantamı alıp dershaneden çıktım kablolu kulaklığımı telefona taktım ardından tek ucunu sol kulağıma taktım ve otobüs durağına ilerledim. Duraktaki cama yaslanıp otobüsün gelmesini bekledim yaklaşık beş dakika sonra gelen otobüsle herkes bindi çok kalabalık değildi boş yer olsada cam kenarındaki direğe tutundum.

Otobüs yavaşça boşalmaya başlamıştı sadece beş kişi kalmıştı. Otobüs birden her zamanki gittiği yol yerine farklı bir yola saptı arkadakş erkek gurubundan biri şöföre seslendi "abi yanlış yol burası!"

Adam dikiz aynasından her birimize bakıp sırıttı. "Çocuklar çok trafik var diye kısaltmadan götürüyorum sizi" dedi. Boş koltuklardan birine oturup telefonumu çıkardım. Otobüs son durağı geçerken tedirginlikle şoföre baktım ve abine yazdım.

Siz-abi otobüs şöförü trafik var diye farklı yoldan götürüyordu ama durağı geçtik.

Yazdığım mesaj anında görüldü oldu.

Abim💗- Oya in hemen o otobüsten

Otobüs ormanlık yola girerken şöföre seslendim "abi beni şurda indirirmisin" cevap vermedi. Hemen abime konum bilgisini attım mesajım gönderilmemişti telefonumu yavaşça pantolonumun içine soktum. Ardından otobüs durdu benle birlikte içerde bulunanlar ayağı kalktı hepsi bağrışıyordu.

"Neredeyiz biz?!"

"Napıcaksınız bize?!"

"Burası neresi?!"

"Siz kimsiniz?!"

"Bu yaptığınız suç!"

Adam hepimize göz gezdirip kapıyı açtı ve otobüsten indi yıkık dkük binaya girerken kapıdaki adamlara bizi işaret etti.

"Sıkıca bağlayın hepsini üstlerinide arayın" dedi ve harabe binaya girdi.

 

​​​​​​Şimdii bu bölüm kısa oldu hem giriş bölümü olduğu için hemde şarjım bittiği için ama diğer bölümleri elimden geldiği kadar uzatıcam umarım seversiniz.

Bir sonraki bölümde görüşmek üzeree(⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)

 

Loading...
0%