8. Bölüm

8.KARA LİSTE

Naz
nazaroo_

Onun işi olduğunu biliyordum . Belki onu hala seviyordum. Bana yaptıklarını unutursam belki eskisi kadar olmaz ama yine onu severim. Korkum da bu zaten . Benim kalbimi kıran birini ben sevemem,sevmemeliyim . Arda odadan çıktıktan hemen hemen bi beş dekika sonra içeriye dün beni Arda'nın yanına gitmem için aşşağa çağıran kadın girdi . Adı neydi ya Esraydı galiba .

 

Nasılsınız ?

 

İyiyim siz nasılsınız ?

 

İyiyim . Siz hiç şu odaya girmeye çalıştınız mı ? Diye sordu bana gösterdiği oda benim dün giyinme odasını ararken girmeye çalıştığım odaydı .

 

Evet . Neden sordunuz ?

 

Kitlimiydi?

 

Evet giyinme odasını aramıştım .kitliyse burası değildir diye öteki odaya girdim . Dedim

 

İçerde ne var merak ediyor musunuz ? Dedi evet merak ediyordum ama niye bu kadar soru soruyordu ki "hayır" dedim ." Peki ozaman sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim "dedi " " bir dakika adınız neydi acaba ve birde buraya gelme sebebiniz sadece soru sormakmaydı " öncelikle adım Esma. Ve ikinci sorunuzun cevabı hayır " diyip gitti

 

 

. Gelme amacı başka ne olabilir ki . Odayı merak ediyorum deseydim acaba odayı gösterirmiydi . Esma gittikten sonra içeriye iki tane kız girdi birinin elinde bir gelinlik ötekinin elimde çeşitli makyaj malzemeleri ve saç ürünleri vardı. Gelinliği giydirmek için bana doğru yaklaştı kadın . Ben hemen elindeki gelinliği alıp gyinme odasına geçtim . Gereksiz samiymiyete gerek yoktu. Zaten ben 10 yaşından sonra doktorlar hariç hiç kimseye hiç bir yerimi göstermedim . Annem dahil . Ne bileyim bir rahatsız oluyorum ,kendimi güvende hissetmiyorum .

 

Gelinliği giydim ve odadan çıktım. Makyaj masasının üstüne eşyaları koymuşlardı . Sandalyeye oturdum saçımın düzleştirilip üstten kusursuz bir at kuyruğu yapılmasını istemiştim . Benim saçım normalde dalgalı ve gürdür o yüzden saçımı düzleştirmek için baya uğraştılar. En son artık hazırdım . Odadan çıktılar ,bana uyucak sade hoş bir makyaj yapmışlardı . Odanın kapısı çaldı . İçeriye Arda ağa girdi üstünde damatlık vardı üzerine tam oturmuştu . Berra düğün fotoğrafları çekilecez hadi . Dedi. Kütüğün teki bu adam çok güzel olmuşsun filan hiç demedi . Yanına gittim

 

Teşekkür ederim. Sanada damatlık yakışmış gibi gibi dedim .adam resmen ateş atıyordu. Bense ona gibi gibi dedim . Ama bende fena değildim Güzel olmuşsun demek bu kadar mı zor . Aşşağıya indik arabaya bindik . Fotoğrafçıya geldiğimizde elini belime koydu bense geri çekildim . Ters ters baktı bana sonra yürümeye devam etti . Türlü türlü fotoğraflar çekildik en son fotoğrafçı "damat gelini öpsün" dedi ben kafamı sağa sola salladım . Arda bana doğru eğildi gözleri dudaklarıma ve bana bakıyordu . En son dayanamayıp onu ittim . " Abi bu kadar fotoğraf yeter " dedim ve kapıya yürüdüm .

Arabada arka koltuğa geçtim

 

. Arda şoför koltuğuna oturdu. " Berra kara listen gittikçe kabarıyor haberin olsun" dedi ve arabayı çalıştırdı. Anladığım kadarıyla bu kara liste benim yaptığım hataları yazdığı bir listeydi. Çatlak adamın teki liste tutuyor resmen . Gerçi bende ortaokul hayatımda bir kara liste tutmuştum . İçeriği arkadaşımla benim bindiğim otobüse binmeyenler di . Biz arkadaş gurubu aynı otobüse binebiliyorduk ama bazıları farklı otobüse binip bizi bekleniyordu . Bizde o kişilerin kaç kere farklı otobüse bindiğini yazıyorduk.

 

Düğün salonuna gelmiştik .Gelin odasına çıktık . Yatak vardı biraz tedirgin olmuştum ama çok takmadım.Yorulmuştum ,koltuğa oturdum o da yanıma geldi ve oturdu . Kolunu benim omzuma attı ve yanağımdan öptü . Kalkmaya çalıştım ama kolumdan tutup beni geri oturttu. Bacaklarımın üstüne kafasını koydu ve gözlerini kapattı . Çok rahat görünüyordu ve benim bu rahatlığı bozmam lazımdı kolunu tüm gücümle cimcirdim . Hareket etmedi ,biraz daha cimcirdim . " Sayfalar tükeniyor Berra" dedi yine kara listeden bahsediyordu . Kapı çaldı . " Girme " dedi " neden izin vermedin ki " dedim " "az sonra olacaklar "için dedi .

 

Bismillahirrahmanirrahim ne bekliyor acaba beni . Kucamdan kalkt benide kaldırdı . Gelinliğim çok şişkin değildi . Gelinlik denirmiydi ki . Bi anda beni kucacağına aldı . Şaşkın gözlerle ona bakıyordum . İster istemez bacaklarımı onun bedenine bağladım. Beni duvara yapıştırdı . " Berra kendime bir söz vermiştim , sanırım bu sözü tutamıyacağım " dedi ve dudaklarıma yapıştı.

 

Bu öpmek değil başka birşey ayı sömürdü dudağımı . İlk önce üst dudağımı emdi . Sonra benden karşılık bekledi . Ben istediğimi vermeince alt dudağımı ısırdı . Ahh diye inledim canım çok acımıştı ama haz da almıştım . Alt dudağım kanıyordu arda ise emiyordu bir vampir gibi. Yine karşılık bekledi ve ben yine vermedim . Verirsem bu savaşı kaybederdim . Bir anda kalçamdaki ellerini sıktı ağzımın içine karanlık bir sesle " Berra karşılık ver yoksa seni ... severim" dedi ve gülüyormuşçasına nefes verdi ağzımın içine .

 

İçim kıpır kıpırdı kadınlığım artık sızlama seviyesinide geçmişti . İstiyordum Ardayı istiyordum Adaya olan özlemim ortaya çıkıyordu . Ama yenilmemeliydim ,ben güçlüyüm yenilmiyeceğim ama emin değilim.dudaklatımı bırakıp boynuma yöneldi " kusura bakma prenses" dedi ve bi anda ısırdı boynumu . İz kalıcaktı belli çünkü ısırıp bırakmadı bide üstüne vatoz gibi emdi . Yaa. Rabb sana geliyorum .

 

Tuttum saçından geri çektim kafasını . Ya bu herif hala yorulmadımı ne zamandır kucağındayum ben . " Yoruldun mu " dedim " daha yeni başlıyoruz ne yorulması "dedi . " Sen değil ben başlıyorum " dedim elimdeki saçları kendime doğru çekip bir anda dudaklarına yapıştım .

 

Ben ne demiştim kontrolümü kaybederim aynen öyle olmuştu . Ardadan dahada vahşice öpüyordum . Bir anda kapıya alacaklı gibi vurdular . Arda'nın suratına baktım heryeri ruj olmuştu benimkisi onunkinden farksızdı. Tuvalete koştuk o yüzünü bende dağılan yerlerini düzelttim . Kapıyı arda açtı ve " ne var " dedi hadi herkes sizi bekliyor dedi biri

 

.

Dans ettik , halay çektik arda bir köşede oturuyordu bense göbek atıyordum . Kapıdan birileri girdi . Annem ve babam . Koştur koştur oraya gittim anneme sarıldım babamada . Bana bakmadılar bile . Benim aslan kızım diye seven yufka yürekli babam neredeydi peki ya annem saçımın teline bakmaya bile kıyamayan anam sanki bana tripliydiler bu dama arda nın işiydi . Sanki birir bana bakıyormuş gibi hissettim kafamı soluma çevirdim . Arda bana bakıyordu . Yanına gittim. Arda annemler yüzüme neden bakmıyor ? Bu damı senin işin.dedim çok sinirliydim . Ayağa kalktı omuzlarından tutmak istedi ama izin vermedim. Berraa

 

Efendim

 

Öyleyse ne olur

 

Bilmek istermisin

 

Dinliyorum

 

Bu düğünü mahvederim

 

Buna gücün yetmez

 

Deneyellim mi

 

Öyle bir şey yaparsan hep burada ailenden uzakta yaşarsın dedi ne demek istiyordu . Zaten böyle olmıyacakmıydı ki . Beni İzmir'e gerimi göyürücekti acaba .

 

Tamam sen kazandın şimdilik dedim ve çekildim

 

Düğün bitti annem takı meraseminde bile yüzüme bakmadı . Bir anda aklıma çorbacı geldi

 

Hadi hep beraber çorbacıya gidelim. Dedim ordan adının eren olduğunu duyduğum biri.

 

Aaa çok geç oldu sizin şimdi işiniz vardır dedi. Arda güldü . Yok dedim . Arda bir anda bana baktı . Ben çorbacıya gidiyorum gelirsiniz gelmezsiniz beni il ve ilendirmez dedim biri elimi tuttu işte bu kişi kim bilmiyorum ama baya yakışıklıymış . Bir dakika ya bu kişiyi yanıyorum ben. Efe dedim bir anda herkes dondu bu Arda'nın ilkokulda en yakın arkadaşıydı . Naber ya dedim iyidir Berra da sen nereye evlisin artık dedi hem baksana kocana trip atıyor sana dedi arsaya bir baktım çocuk gibi kollarını birbirine bağlamış ,dudağını bkmüş bana trip atıyaordu . Biz çok çektik sıra sende gönlünü al kocanın dedi eren . Ooff. Aman aman be tamam açım ama ben dedim . Eren tekrardan merek etme doyurur kocan seni dedi imalı bir sesle . Bende göz devrdim bize müsade dedi Efe . Arabaya yürüdüm , arkamdadır diye düşünmüştüm bir baktım hala aynı pozisyondaydı . Yanına gittim ya gel yada dedim beni öpersen gelirim dedi yananı öptüm bu yetmez dedi şansını fazla zorlama dedim ve onu arabaya doğru itmeye çalıştım . Hareket etmiyordu . Adrakadabra hadi diye bağırdım tamam be dedi

Eve geldik gerdeğe hireceğimi düşünüyordu ama yanılıyordu .

 

Berra dedi yaklaştı bana

 

Hazırmısın

 

Hayır değilim. Dedim

 

Ama odada yaptıkların neydi o zaman neden ümit verdin ?

 

Uzun zamandır olmayınca boşluğuma geldi . Dedim

 

Ne uzun zamandır olmayınca ? Diye sordu kızgınlıkla

 

 

Berra kızım bu kez sıçtın kaçarım yok hadi bakalım .

 

Bakire değil misin kızım sen de hele bana

 

Bilmem ben sana hiç bir zaman bakireydim demedim .

 

Gözlerinden alev çıkıyordu resmen . Aslında ben bakireyim ama gaza gelmiştim .

 

Bana başkaları dokundu sende dokunmak istermisin dikkat et ama sende kirlenme

 

Benim açımdan sorun yok . Sonuçta deneyimlisin değilmi ? Sana hafif davranma gerek yok en ağırından cezanı ödeyeceksin dedi .

 

Hadi bakalım duyuyormusunuz selamı.

 

 

Yeni bölüm nasıl ama . Çok fazla yazım yanlışı olmuş olabilir kusura bakmayın 😅

Bölüm : 01.12.2024 18:39 tarihinde eklendi
Okur Yorumları Yorum Ekle
Hikayeyi Paylaş
Loading...