Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@nazli6578

Oy vermeyi unutmayın 🖥️

💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷💷​​​​​

'İşte kanka sonra bu Meliha teyzede terlikle kovalamış hayır yani neden terlik". Şuan ne mi yapıyorum hastaneye gidiyorum neymiş karışmış ola bilirmisim hayır yani okul çıkışı mı DNA testi gerekiyo okadar ders dinledim artık kafam hicbirsey almiyo yaa. Konuşa konuşa hastaneye gelmiştim zaten deryada kapatmıştı. Resepsiyona gidip doktor Alin yücelin odasini sormuştum .ücuncu kat ilk odaydi kapıyı açıp içeri girdim yani bir ben eksikmisim annemin yanına oturdum doktor odaya gelip kan vermemiz gerekiyormuş ama bir sıkıntı var benim iğneye fobim var ne yapicaz .doktor odaya gelip elinde igneyel yanıma geçti .

Ayyyy ben çok korkarım başımı salzyip koltuktan kalktım babam birtane adam ve benim yaşımda birtane kız bana şaşkınca bakıyordu .

Ne yani ineden korkmak sucmu kardesim .

"Şey acaba saç teliylemi yapsak veya tükürük falan " doktor bana dönüm. "Kan daha hızlı ,"diynce bende hemen koltuğa oturup nisayi aradım.

"Alo kanka konuş "nisaya verdiğim cevabi anlamış gibi hemen birşeyler anlatmaya başladı bende onu dinliyordum .kaşla göz arası doktor kan almıştı . Tekrar odaya doğru yürümeye başlamıştım. Bizim aramizdaa bir kiraldi bu ben kızlardan birini arayıp konuş dersem onlarda hemen birşeyler anlatırdı çünkü ben iğneden çok korkardım onlarda kafam dağılsın diye konuşurdu kapıyı açıp içeri girdim .içerde ben annem babam bir adam bir kadın benle yaşıt kız benden küçük oğlan vardı .doktor odaya girip iki saate çıkar dedi .

Bende telefondan tiktok izlemeye nasladim .

⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️

​​​​İki saat sonra

Evet bilin bakalim ne oldu ben karıştırılmışım.

Ben NAZ AKSOY hiç aylesi tarafından sevilmeyen tek abisiyle iyi anlaşan arkadaşlarını aylesi bilimis bir kız aslında herşey yalanmış .

🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃


​​​​

​​​​​​

​​​​​

Loading...
0%