Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@nazolmusummm

★G E R Ç E K M İ S İ N★

O geceden sonra eve gelmiştim.

Sabah yatağımdan kalktım ve daha sonra günlük rutin haline gelmiş olan şeyleri yaptım ama aslında artık yorulmuştum ne yalan söyleyeyim.

Gerçekten yorulmuştum aslında erkekler gibi günlük rutinim yüz yıkamadan oluşsa bende çok mutlu olabilirdim ama maalesef olmuyo bakımlı olmak zorundaydım. Üstümdeki saten geceliği çıkardım ve üstüme tam oturan tüm belimi ve göğüsümü kaplayan bir bady giydim altımada gri bir eşofman altı giydim aslında çok raghat oldukları içindi zil çalmıştı ben kahvaltı yapacakken yüzüme sahte gülüşlerimden birini takarak kapıya doğru ilerledim o sırada telefonumdan Twitter'a bakıyordum. Kapıyı açtım ve karşımda gördüğüm kişi ile ağzım açık kaldı kendi kendime ağzımı kapatarak seslendim "kılıç" dedim. Biliyordu bilmiyordum heleki nasıl dağ başındaki evi bulmuştu onu bile bilmiyordum. Ne yapıyordum ben kapıyı geçebileceği şekilde açtım "geçsene" dedim. Bu sözüm ile birlikte içeri geçmişti ne olduğunu hala kafamda sorguluyordum aslında ama bu kadar sorgulamaya gerek duymadım bu sorgulamalar ile zamanımı harcayamazdım aslında ben boş iş yapmaktan kaçınırdım benim için her salise önemliydi aslında bence zaten önemli olmak zorundaydık ama olsun. Kılıç'a bakarak "hoş geldin" dedim. Daha sonra bakışlarını bana çevirdi ama anlamadığım bu gün sadece özel bir davet gecenin olduğu ve özel bir koruma geleceğiydi. Bende gözlerinin içine bakıyordum sadece duruyordum ve ilk lafa başlayan o oldu "hoş buldum büyük ihtimal ile benim burda neden olduğumu ve bu dağ başındaki evi nasıl bulduğumu sorguluyorsun" dedi onaylar şekilde başımı salladım aşağıya ve yukarıya doğru, lafına devam etti "ben senin özel yani yakın korumanım o yüzden yanındayım ve aynı evde kalıcakmışız hem bu benim için daha iyi oldu sonuçta sevgilimsin" dedi.

 

What what a fake

 

Kaşlarımı çatarak ona bakmaya başladım aslında ne olduğunu yeni yeni anlıyordum. "Anladım yani babamın. Bana yolladığı özel koruma sensin" dedim. Onaylar şekilde başını salladı biz birbirimizin gözünün içine bakarken bir anda kapı çaldı ilk gözlerini kaçıran ben olmuş bulunmaktaydım an ve an.

Daha sonra kapıya yöneldi adımlarım kapının yanında durdum içime derin bir nefes çekip bıraktım ve kapının kulpunu tuttum ve aşağıya doğru çektim kapıyı açtığım an karşımda duran makgözüm ve elbiseler falan vardı bu özel davet için herşeyi ayarlatmıştım aslında hemen onlarıda içeri aldım ve arkalarından bende ilerledim. Yanlarına geldiğimde hemen bir mutfağa ilerledim mutfak ve salonum birleşikti Amerikan bir mutfağım vardı hemen gidip bir bardak su içtim ve daha sonra elbiselerin o taraf doğru yürüdüm adımlarım elbiselerin önünde durdu 5 tane elbise vardı, her biri birbirinden güzel ve özel özel yapımlardı bunu istemiştim aslında her davetinde yaptırdığım gibi bu seferki daha şaşağlı olacaktı o yüzden daha ben zenginim Vibe veren şeyler istemiştim. Hemen ellerimi atarak elbiseleri beğenmeye başladım ilk aldığım elbisenin derin bir göğüs ve sırt dekoltesi vardı göğüs kısmı dantelliydı sırt kısmı ise kuyruk sokumu un biraz üstüne kadar açıktı şefaf bir kol geçirme yerleri vardı omuzumda durabilmesi için belime kadar dar daha sonra açılan şarap kırmızısı bir elbiseydi üstünde gül detayları vardı, her bir parçası çok özeldi. Daha sonra yeşil bir elbise gözüme ilişti bunun sadece boyum kısmı açıktı her hangi bir dekoltesi yoktu göğüsümün üstünde bitiyordu alttarafı dantelden olan iç tarafındaki astar yeşilden oluşuyordu üstünde çok güzel küçük küçük yaparaklar olmuştu.

Diğer elbiseyi elime aldım bu elbise değirlerine kıyasla lilaydı çok güzeldi tek omuz olan bir elbiseydi bu diğerlerinden farklıydı kabarık değildi çok özeldi üstünde altın detayları vardı bel kısmı kenardan açıktı. Diğer elbiselerde düz beyaz ve siyahtı benim en hoşuma giden ise kırmızı olandı onu elime aldım ve "bu olsun" dedim. Daha sonra gidip makyajımı yaptırdım makyajım kırmızı ve asildi makyajımda bitmişti gidip üstüme elbiseyi giyip merdivenlerden aşağıya inmeye başladım. Son merdiven basamağından sonra adımlarımı atmaya başladım kılıça doğru ortamdaki tek ses kırmızı topuklularımdan çıkan topuk sesiydi. Yanına gittiğimde hemen bana döndü elinde bir takı seti vardı bana bir şeyler söylemeye başladı "bunları senin için özel yaptırdım ortamdaki bütün dikkat senin üzerine olacak bu gün bir şey olabilir bu yüzden bunları sana vericem"dedi. İçine derin bir nefes çekerek devam etti "bu küpeler bunların içinde küçük dartlar var bunlar çok küçük sana yaklaşan olursa bunu çıkar ve kalbine sapla bu onu öldürmez ama yavaşlatır etkisiz hale gelir 5 dakika içinde ise hemen ordan çıkmalı sın çünkü geri kendine gelebilir bunlardan 4 tane var sadece 4 tane kullanma şansın olur"dedi. Daha sonra gelip küpeleri kulağıma geçirdi. Daha sonra eli kolyeye gitti " bu kolgenin içinde kapı kilitleri ve asma kilitleri açmak için ekimanlar var çok kolay hemen açabiliyorsun daha sonra bu yüzük bunun içinde ip var ve bu ip çok kullanışlı o yüzden doğru yerde kullanmalısın" dedi. Şimdi ise eline bir çakı ve bandaj aldı " bunu bacağına geçir ne olur ne olmaz diğerlerini alırlarsa sana bu kaldın daha rahat etmek için elbiseni kesersin" dedi. "Tamam bus seferki cidden ciddi olmalı sanırım böyle önlemler alıyorsak değilmi" dedim. Bana bakarak onaylar şekilde başını salladı daha sonra çantamıda alarak evden çıktık. Araba davetin olduğu yerde durunca etrafta gezdirdim gözlerimi... İçeri girdik...

 

 

Evettttt bu bölüm biraz kısa oldu kusura bakmayın 🖤 yorgundum ama olsun yinede size bölüm attım parmaklarım ağrıdı o yüzden bitirdim ama diğer bölüm bol aksiyonlu olacak sonraki bölüm baya bir yakınlaşmalar olcak sonrada akışına birakicam ama güzel olacak şimdi komutanına devam edilen biraz da yarın görüşürüzxx...

Birde tanıtım bölümü wattpadden bulabilirsiniz çizgi studiodanda

Loading...
0%