Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@nebutosss

Kayseri'deki görev yerime gidicektim hava alanının önünde taksi bekliyordum.

 

 

 

 

 

Taksi nihayet geldiğinde içine bindim ve

 

"Nereye gideceksin hanım kızım" Dedi tebessüm eder bir şekilde"askeri lojmana gidicem amcacım"dedim aynı tebbesümlükle adam bana şaşkın bir şekilde"asker misin kızım sen"bu söylediğinde hafif sırıtmıştım çünkü her meslek hayatım da herkez beni asker sanıyordu"yok amcacım MİT im ben"

 

"Anladım güzel kıızm neyse ben seni tutmıyım da götüreyim" Dedi mutlu bir ses le

 

 

 

 

 

 

 

Araba hareket etmeye başlarken akıllı saatime bir mesaj geldi. Bu bir konum mesajıydı"amcacım kusura bakma beni şu konuma götürebilir misin"amca konuma bakınca şaşırdı"kızım buralar pek tekin yerler deyil terörist ler dolaşır genelde buralarda"

 

"Biliyorum amcacım timin orda olduğu için diyorum" Amcayı daha fazla endişelendi emek istemedim ama doğru bir nokta vardı benim timin olmaya bilirdi ama terörist mağrasına sadece yarım saat aralık lâ bir tim ilerliyordu ve nedenini bilmediğim şwkilde telsizleri bana uyuyordu"amca kaç dakikada varırız"

 

"20 dakikada varırız kzım"

 

"Teşekkürler amca"

 

20 dakika benim için iyi bir süreydi ön dakikada saklanır sonra askerlere haber verirdim...

 

20 DAKİKA SONRA

 

"Geldik kzım dikkat et kendine"

 

"Saol amcacım borcum ne kadar"

 

"Ne borcu evladım siz bizim için hayatlarınızdan vazgeçiyorsunuz para ne ki" Dediği şeye gülümseyip"Allah razı olsun amcacım"dedim ve mağara doğru ilerledim. Mağra çok gizli biyerde deildi hatta eğer tetikçileri varsa eninde sonunda askerler yerlerini bulurdu.

 

Mağranın içine ilerledim tahmin ettiğim gibi içerde terörist ler vardı tam önümde olan terörist ın boynu nu kırdım ve" Şerefsiz it"diye fısıldadım. Sonra elime belindeki telsizi alıp askerlere erişmeye çalıştım"ses deneme ses deneme sesim geliyomu"

 

"Geliyor ama siz kimsiniz nasıl telsiz lerimize ulaştınız"karşıdan kalın bir erkek sesi yükseldi sanırım bu yüz başıydı

 

" Ben MİT Damla Akça DEMİR eyer 3 dakika daha yürürseniz teröristler sizi patlatıcak ve mezarınız için parçanız bile kalmıyıcak biliyorum bana inanmıyosunuz ama dediğim gibi bende sizin gibi Türk devleti için çalışıyorum lütfen dediklerimi dikkate alın ve arka taraftan dolaşın ben dikkatlerini dağıtmak için ortaya çıkıcam ve sizi bekliycem"

 

"Anlaşıldı"

 

Dediğine şaşırmıştım çünkü ben olsam bende inanmazdım ama bana inanmışalrdıinanmışalrdı.Dediğim gibi teröristlerin ölümüne çıkarak

 

"Hello it ler ne yapıyosunuz bakalım görmeyeli" Dedim ve anında hepsi bana döndü ve içlerinden biri bozuk Türkçesiyle

 

"Sen kimsin ne işin var burda"

 

"Ben ecelinizim tatlım daha doğrusu bir Türk ajanıyım" Cümlemi bitirir bitirmez aptal oldukları için beni bağladılar çözmek istesem iki dakikamı almıyıcak ipleri sırf Türk milleti ve devleti için çözmeyecektim

 

 

 

 

 

Bir kaç dakika sonra yanıma bir adam geld i tahminimce bu itlerin başıydı ve konuşmaya başladı

 

"Askerlerin yeri nerde"kuvvetli bir kahka attım salakmıydı bunlar

 

" Derimi yüzseniz bile onların yerini söylemem"

 

"İyi sen bilirsin bunu sen sitenin ben deil güzel bedenine yazık olucak" Dedi ve bacağıma sert bir şekilde bir bıçak soktu onun acısıyla inlerlerken diğer bacağımada soktu. İki bacağımın acısana dayanamazken omzumada aynı bıçağı soktu. Belki ağlamak deildi ama acıdan gözlerimden yaş geliyordu"bunu sen istedin güzelliği"

 

"S-soysuz kö-köpekler" Acıyla zar zor bir cümle çıktı ağzımdan karşımdaki adam sinirlenmiş olucak ki bana bir tokat attı ve adudağımın kenarında hafif bir acı ve sıcaklık hissettim sanırım dudağımı patlatmıştı tam bir tane daha tokat atarken yere yığıldı ne olduğun anlmıyarak arkama bakmaya başladım. Arkamdakileri zorda olsa görebiliyorum onlar bordo berelilerdi. Ama gözlerim kapanmaya çalışıyordun okadar fazla kan kaybetmiştimki bilincim kapanmak üzereydi kendim onlara yük olmayacağıma dair söz versem bile nafile ydi göz kapaklarım ve bilincim istemeyerek de olsa kapanmıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK BÖLÜMÜ NASIL BULDUNUZ BEĞENMEYİ UNUTMAYIN💗💗

Loading...
0%