Yeni Üyelik
5.
Bölüm

Kavuşma

@nedide_t79

Selamm. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Çünkü ben çok iyiyim! En son attığım bölüme birkaç tane oy gelmiş. Çok mutlu etti beni bende direk yeni bölümü yazmaya başladım. Umarım beğenerek okursunuz. İyi okumalar.

 

Tam 4 gün geçmişi babamın konuşması üzerinden. Ve ben bu dört günde planımı yapmıştım.

 

Şirketin 3. Yıl dönümü vardı ve babamın konuşmasına denk geldiği için şanslıydım.

Ne mi yapacaktım?

Onu rezil edeceğim.

Ebru babamı arayıp şirketin yıl dönümüne davet etmişti. Onun geleceğini biliyordum çünkü onunla barışacağımı düşünüyordu

Şimdi ise hazırlanıyordum.

Üzerimde kırmızı yırtmaçlı bir elbise vardı. Krem ayakkabılarım ve kolyemle iyi bir uyum sağlamıştı. Hafif bir makyaj yapmıştım çünkü fazla yapmayı sevmiyordum.

Son hazırlıkları da yapıp evden çıktım. Korumamın benim için açtığı arabaya doğru ilerlerken ona da nazikçe gülümsedim. Arabaya binip kafamı cama çevirdim. Biraz sonra araba harekete geçti.

******

Davetin olacağa mekana geldiğim de neredeyse herkes gelmişti. Ve davet sahibinin geç kalmasını konuşuyorlardı. Geç kalmamıştım sadece bilerek geç gelmiştim. İlerleyip kürsüye çıktım etrafta ki herkes bana bakıyordu bende onlara göz gezdirdim. Aralarında babam da vardı. Görünce pek de birşey hissedemedim. Boğazımı temizleyip konuşmaya başladım.

-Öncelikle pek kıymetli zamanınızdan ayırıp buraya geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Şirketimin 3. Yıl dönümüne başarılı bir şekilde girdiğimiz için Güç Holding adına hepimiz çok mutluyuz. Bu sene hakkımda her seferinde olduğu gibi birçok dedikodu var. Ve bunları da burada cevaplamak isterim. Öncelikle 15 senedir yüzünü dahi görmediğim babam Kemal Sert'e ayrı bir hoşgeldin demek isterim. Kendisi benim emeklerimi kendi emeği gibi göstermekten hiç çekinmeyen kızına bir dakika dahi ayırmayan bir baba. Ve geçen günlerde düzenlediği davette benim holdingimi kendisinin gibi göstermiş. Bunun bir yalan olduğunu ve kendisi ile 15 senedir asla görüşmediğimi tekrardan belirtmek isterim. Bunun gibi birçok dedikodu daha var ve inanın ki hepsi yalan. Umarım konuşmamı üstüne alan herkes ayağını denk alır. Her neyse biraz fazla konuştum gecenizi mahvetmek istemem iyi eğlenceler.

Kürsüden aşağı inip direk olarak bahçeye çıktım. Bahçenin arkasına doğru ilerleyip biraz kaldırıma oturdum. Fazla rol yapmıştım. Oradaki insanları sanki önemsiyomuş gibi yapmak fazla zor ve yapmacıktı.

Kaldırımda oturup düşüncelere dalarken bir anda arka taraftan bir ses geldi. Hızla kalkıp arkama baktım. Kimse yoktu. Daha fazla orada durmamaya karar verip arkamıda kollamaya çalışarak bahçenin ön tarafına geçiyordum ki kafamı çevirmemle yüzüme bir bez gelmesi bir oldu.

Sakın kalmayı ve mantıklı düşünmeyi denedim ve nefesimi tuttum. Ama sanki bezi koklamaya bayılmışım gibi numara yaptım. Adam bayıldığıma inanmış olacak ki beni kucağına aldı ve arka tarafta olduğunu dahi bilmediğim bir kapıdan geçirip arabaya bindirdi. Kendisi de ön tarafa geçerken hala bayılma taklidi yapıyordum. Adam da sürücü koltuğuna geçip kapıları kitledi. Ve arabayı sürmeye başladı.

 

Evet bölüm sonundan tekrar merhaba. Umarım beğenmiştirsiniz. Eğer beğendiyseniz oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Bu arada benim koyduğum fotoğraflar gözüküyor mu ?

Sonraki bölüm görüşmek üzere...

Loading...
0%