Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@nehirruya

Kapıya baktığım da Ateş'i gördüm. Şaşkınca baktım sonra aklıma ev sahibi olayı geldi. O yapmıştı.hatta CV reddimi de o yapmıştı peki ya neden? Ona öfkeli bakışlarla baktım. Annem bakışlarımı düzeltmem için beni cimcikledi.İnledim. Ben daha bir şey diyemeden annem geç oğlum tanışalım seninle dedi. Salona geldiğimizde Ateş kendini iyi aile çocuğu olarak gösteriyordu. İçi gıcık ve pislikti bunu değiştirmiyordu.

"Efendim benim hayatım böyle. Ne eksik ne fazla anlattım. Kızınızla ayakkabıcıda karşılaştık ve vuruldum yaklaşık iki yıldır sürekli ilişkimiz var. Ailem kızar dedi diye ben geldim. Artık konuşmalı ve bu işin adını koymalıyız. Takdir edersiniz ki evlenme yaşındayız."

Hiç bu kadar kelime seçerek konuşan bir adama benzemiyordu. Ateş dirseği ile dürtünce kendime geldim. Boğazımı hafif temizleyerek "Evet anne. Biz evlenmek istiyoruz. Biliyorum siz yeni tanıdınız ama Ateş çok tatlı bir adam." Annem hemen ısınmıştı ama babamın suratı asılmıştı. İstemediği belliydi.

"Baba sen ne diyorsun?"

"Soruyor musun kızım bir de? İki yıl boyunca sakla sonra gel evlenmek istiyorum. Önce ailesiyle tanışmamız lazım. Öyle hemen evet yok. Bizden kız alması zordur aslan."

Ateş kıkırdayarak "Biz de almasını biliriz. Siz dediniz ben aslanım ve aslanlar hep istediğini elde edenlerdir." Dediğinde babam iyice sinir olmuştu. Bende Ateş gibi kıkırdayarak "Aslanın da boyun eğdiği biri var canım. Eşi." Bu sefer babam yere bakıp gülümsemiş Ateş bozulmuştu. Biraz daha sohbet ettikten sonra bir hafta içinde ailesiyle tanışmamızı istedi. Annem ve babam kabul edince Ateş kalkmak istedi. Bende kapıdan geçirmek için peşinden gittim. Kapıdan tam gidecekken koluna dokundum.

"Bunu neden yaptın?"

"Öyle gerekliydi" Kumral saçlarını elleriyle karıştırıp kömür gözleriyle göz kırpıp gitti. Annemlere uyuyacağımı söyleyip odama çekildiğimde telefonuma bildirim düştü.

- Yarın seni on buçukta alırım. Kahvaltı yapma. Senin de kabul ettiğin gibi rüyanda beni gör sevgili EŞİM.

Benim ona giydirdiğim lafı o bana giydiriyordu. Bir de bilerek bastırarak kalın yazmıştı.Ben bu adamla ne yapacağım şimdi? Hem bir anda nasıl olucaktı bu iş? Daha hiçbir şey konuşmadan nedir bu hız? Kapımda bitmişti. Pire bile daha yavaş hareket eder onun yanında. Alaramımı kurup gözlerimi kapattım. Hemen uyumuştum.

Yorumlarınızı ve Oy vermenizi bekliyorum canlarım :)

Loading...
0%