Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. Bölüm

@nektariguzeli

Merhaba Sevgili Okurlarım.

10. Bölümle karşınınızdayım.

Sizleri seviyorum.❤😘

İyi okumalar.

 

Gözlerimi ovalayarak kalktım. Yarı açık gözlerimle odamı taradım. Her şey yerleri yerindeydi. Ama benim beynim yerinde değildi sjsjsj.Gerinerek yerimden kalkıp banyoya girdim. Kısa bir duşun ardından havlumu kendime sararak dolabıma ilerledim. Kıyafetlerimi seçecekken telefonuma gelen mesajla telefonumu elime aldım.

Kutlu: Günaydın, Mavimtırak.

Gülümseyerek cevapladım.

Ben: Sana da günaydın Kutlu.

Yazdıktan sonra diğer mesajlara baktım. Okul grubu falan derken en son Pislik Herif kalmıştı. Şaşkınlıkla telefonuma bakıyordum. O ve mesaj atmak. Şaka gibi. Acaba hala uyuyor muyum? Biri bana çimdik atsın ya. Ekrana şaşkınlıkla bakarken düşmek üzere olan havlumu son anda yakaladım. Telefonu bir köşeye bırakarak hızlıca üzerimi giyindim. Giyindiğim gibi telefonumu elime aldım. Okuduğum mesajlar düşüp bayılmama sebep olacak cinstendi. Gerçekten onu bırakacağımı sanıp kıskançlık krizi geçirmiş. Bir dakika bir dakika bu adam beni kıskanıyor mu? Beni, Mavi'yi. Arkadaş olmaya çalışırken kendime aşık mı ettim yoksa? Yok ya. Beni benimsediği için kıskanmıştır. Kutlu'yu da yanlış anlamış zaten.

Mesajlarına cevap vermek ve vermemek arasında kalmıştım. Benim yazdıklarımı okuyup cevap vermiyordu. Ben de yapsam sorun olmazdı ama şu an mesaj yazsam cevap verecek miydi ki? Kafa karışıklığı ile telefonuma baktım. Ne yapsam ki? Başımı iki yana sallayarak telefonu kapattım. Bakalım cevap vermeyince mesaj atacak mı?

Aşağı inip kahvaltımı yaptım. Kahvaltımdan sonra motoruma binerek gezmeye başladım. Etrafta kimsecikler yoktu. Neden bu kadar ıssızki şuan? Umursamayarak yine bir evin önünden geçtim ki biri arkamdan seslendi. Motorumu yavaşlatarak kafamı arkama çevirdim. Seslenen kişi Kaan'dı.

"Efendim." Dedim. Yüzü fazla donuktu. Neden öyle bakıyordu ki? Hızla yanıma geldi. "Telefonunu kullanabilir miyim?" Dedi. Omuz silkerek "Kendi telefonun nerede?" dediğimde sadece yüzüme baktı. Bakışları fazla ürkütücüydü. Telefonumu çıkartıp verdim. "Hızlı olsan iyi olur." Dedim, başını sallayarak benden biraz uzaklaştı.

Yazarın Anlatımından...

Kaan meraktan ölüyordu ve kız hala cevap vermemişti. Neden vermemişti? Bütün gün gevezelik yapan kız şimdi neden mesaj atmıyordu? Gerçekten kızı kırmış olabilir miydi? Yoksa kız intikam mı almaya çalışıyordu? Kaan'ın kafası acayip karışıktı. Ne yapacağını bilmiyordu? Kıskançlıktan uyku uyuyamamıştı. Odası onun üzerine gelemeye başlayınca bahçeye fırlayıp soluğu kasımpatıların yanında bulmuştu. Kasımpatılar ona ferahlık sağlardı. Onlar ablasından kalan tek güzel şeydi. Ablası gibi kasımpatılar da onun ruhunu ferahlatıyordu. Kasımpatıların yanına oturmuş, yapraklarını okşuyordu. Biraz sakinlemişti. Tam derin bir nefes aldı ki motorla önünden biri geçti. Hemen ayağa kalkarak baktı. Oydu. Mavi'ydi. Durmadan hemen seslendi.

"Mavi!"

Aradan saniyeler geçmiştiki motor önce yavaşladı sonra ise durdu. Kasımpatılar gibi yüreğini ferahlatan yüz ona döndü. Rahatlamıştı ama bir yandan da gergindi. Yapacağı şey pek de hoş değildi. Hızlı adımlarla kızın yanında durup telefonu istedi. Kız ilk başta vermeyince sadece kıza bakmıştı ancak kız ürkünce kendini öldürmek istedi. Telefonu aldığı gibi uzaklaşıp mesajlara girdi. Önce kendine tıkladı ve hiçbir cevap yoktu. Sıkıntıyla Kutlu yazan isme tıkladı. Ona baktığında sinirleri yerinden fırlamıştı. Onunla konuşmuştu ancak Kaan'a cevap vermemişti.Telefonu kulağına yasladı. Ardından arama yapmış gibi davrandı. Daha fazla dayanamayarak sinirle telefonu kıza verdi. Ardından hiçbir şeyi umursamadan çekip gitti.

Mavi'den...

Sinirle gitmesine bir anlam verememiştim. Telefonu kafama çarpacak diye korkmuştum. Öyle bir sinirliydi ki Thor'un çekicini kaldırabilecekti. Bu sinirle çekice layıktı. Sjsjsj. Omuz silkerek motorumu çalıştırdım.

________________

Eve döndüğümde ders çalışmıştım. Yaklaşık beş saat falan. Şu an son srudaydım. O kadar kötü durumdaydım ki... Anlatamam. Kulağımın arkasında tükenmez kalemim, dudaklarımın arasında kalemimim arkası ve tırnağımdan nasibini alan silgim... Harika bir görüntü gerçekten. Hele ki önümdeki renkli kalemlerim. Yerdeki birkaç kalem ve yine ve yine yerde olan fizik defterim... Sinirle başımı kaldırdım, olmuyor ya çözemiyorum. Of Kutlucuğuma mı atsam? Gerçi saat kaç ki? Telefonumu açıp baktım. Saat 20.37'ydi. Şu an müsaittir bence. Telefonumu açarak mesajlara tıkladım.Sorunun fotoğrafını çekip attım. Tam telefonu kapatacaktım ki şaşkınlıktan göz yuvarlarım düşecekti. Ben Kutlu'ya atmamışımmmmm. Ben yanlışlıkla Pislik Herif'e atmışım. Şaka mı bu? Tam mesajı geri alacaktım ki mavi tik oldu. Sıkıntıyla gözlerimi yumup dudaklarımı kemirdim.

Rezil oldum diye düşünürken gelen mesajlarla şaşkınlıkla ekrana bakıyordum. Soruyu iyice anlattıktan sonra mesaj atmaya devam etti.

Pislik Herif: Soruyu anladın mı?

Pislik Herif: Bir daha anlatayım mı

Pislik Herif: Çok mu ileri düzey konuştum

Pislik Herif: İstersen daha kolay ve anlaşılır birşekilde anlatayım ha

Pislik Herif: Cevap versene

Pislik Herif: İstediğin zaman bana soru atabilirsin

Pislik Herif: Çekinme

Pislik Herif: Tamam mı?

Şaşkınlıkla telefona bakarken ne diyeceğimi bilemedim. Geçekten çok güzel anlatmıştı. Anlattığı her şey birebir kafama yatmıştı. Gülümseyerek cevap verdim.

Anonim: Anladım.

Anonim: Gerçekten çok güzel anlatıyorsun

Anonim: Anlatım dilin herkesin kafasına yatacak şekilde

Anonim: Ben keşke anılarımı anlatacağıma seni cevap anhtarı olarak kullansaydım sjsjsj

Anonim: Bundan sonra atarım soru sana

Pislik Herif:😂

Pislik Herif: At soru bana

Pislik Herif: Teşekkür ederim iltifatların için

Anonim: Ne demek hak ediyorsun iltifatları

Anonim: Öğretmenlerle yarışacak cinsten anlatıyorsun

Pislik Herif: Teşekkür ederim

Anonim:😉

Anonim: Bu arada biz aynı yaştamıyız acaba

Anonim: Kaç yaşındasın

Pislik Herif: 18

Anonim: Aaaa aynı yaştaymışız

Anonim: Bir an benden büyüksün sandım sjsjsj

Pislik Herif: Shshsj

Pislik Herif Yaşıtım ile değiştirildi.

Anonim: Bu arada seni ne diye kaydedeyim??

Yaşıtım: Bilmem kafana göre takıl

Anonim: Tamam o zaman İyi gecelerrrrrr

Yaşıtım: Sana da

Telefonu elimden mutlulukla bıraktım. Artık konuşuyordu. Demek ki korkutmak lazımmış. Sjssj. Burdan sizlere sesleniyorum. Böyle bir şey olursa konuşmamakla tehdit edin, tamam mı??

Ders çalıştığıma göre napayım? Ne yapsam film mi izlesem acaba? Evet evet film izleyeyim. Aşağı inip Yenilmezler 2'yi açtım. Yanına abur cubur zulamı koyduktan sonra izlemeye başladım.

_______________

Sevgili Okurlarım bugünkü bölüm bu kadardı.

Bölüm hakkında düşünceleriniz nedir?

Sizleri seviyorum.❤😘

Şimdilik görüşürüz.

 

 

 

Loading...
0%