Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@nektariguzeli


Merhaba , Sevgili Okurlarım.

3. Bölümle karşınızdayım.

Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.

Kusura bakmayın iki gündür çok yoğundum, bundan dolayı bir türlü bölüm atamadım ama bu akşam atıcam.

O zaman sizi daha fazla tutmayayım. Ve kitabımı siz de okuyun.

İyi okumalar dilerim.

Seviliyorsunuz.❤😘

 

 

En son dün mesaj atmıştım ve bildiğiniz gibi çok kaba konuşmuştu. Peki ben bunun altında kalacak bir insan mıyım? Tabii ki değilim. Her akşam gün içinde olanları anlatacağım. Zorla da olsa onu konuşturacağım.

Dün bana karşı olan bu kaba davranışından dolayı onu Pislik Herif diye kaydetmiştim. Ayrıca nereden erkek olduğunu biliyorsun diyecekseniz bir kız bu kadar kabaca konuşmaz. Yani benim bunlardan çıkardıklarıma göre ama belki de kızdır bilemem. Ama şu an erkek olduğuna eminim.

Her neyse. Bugün okula gideceğim çünkü pazartesi bugün. Hala okul çantamı toplamaya çalışıyorum. Ders çalışırken çok dağınık çalışıyorum. Kalemim yatağımda bile çıkıyor o derece. Ve şu anda yatağımın hemen sol tarafında olan Fizik defterim yarısına kadar açılmış bir şekilde yerde duruyordu. Gerçi daha çok yapışmış gibiydi. Fizik kitabımı yerden alayım derken gerçekten yapıştığını fark ettim. Dün İngilizce projemi yapıyordum. Ve masa da rahat olamayacağım için yerde yapmıştım ve sanırım sıvı yapıştırıcı yere dökülmüştü. Galiba ben bunu fark etmemişim ve çünkü Fizik defterimi üzerine atmışım. Yandım, annem arkama verecek.

Panikle defterimi yerden sökmeye çalıştım. Ancak tahta kalemimin üzerine basıp kıçüstü düşünce defterim yırtıldı. Şaşkın gözlerle bir deftere bir yere baktım. Şimdi de hocam beni öldürecek.Yandım anammm. Annem de hocam da tavuk misali beni haşlayacak. Tamam sakinim, sakinim. Lanet olsun, panikten okul kıyafetimi giymeyi unuttum. Yerde oturmayı bırakıp hemen ayağa kalktım. Şimdi ancak annemin bir şey anlamasını sağlayabilirdim. Odamdaki mavi küçük tüylü halımı kurumuş olan sayfa kaplı yere serdim.Halının tam ortasına gelecek şekilde koydum. Şimdi derin bir nefes alarak Fizik defterime döndüm, bunun için yeni notlar bulmalıydım. Artık herhangi birinden rica ederim, yapacak bir şey yok.

Maviş dolabımı açıp kıyafetlerimi aldım. Üzerime formamı giyip makyaj aynama döndüm. Yine mavi olan tarağımı alıp siyaha yakın kahverengi olan saçlarımı taradım. Küçük bir maskarayla ve böğürtlenli dudak kremimimle de işimi tamamladım. Yerde harap olmuş çantam ile Fizik defterimi aldım. Üzüntülü gözlerle defterime bakıp çantama attım. Odamı da küçük bir toparlamayla hallettikten sonra saate baktım. 07.47' di. Yemek yemek için çok az bir vaktim var. Off ya. Koştur koştur aşağı inip mutfağa fırladım. Annem yatıyordu. O yüzden biraz sessiz olmalıyım. Dolabı açıp marul, peynir ve salam alıp sandviç ekmeğimin arasına bir güzel koydum. Dolapta olan portakal suyunu bir bardağa biraz döktüm. Masaya oturup hızlıca kemirdim. Yemeğimi de yiyince ayakkabımı giyip servisi beklemeye başladım. Zaten birkaç dakikaya burada olurdu. Ve dedeiğim gibi oldu. Servisim geldi. Kapıları açıldığı gibi şoför koltuğun iki sıra arkasındaki cam kenarına oturdum.Hemen sağ tarafım boştu. Tam boş olduğuna sevinecektim ki yeni bir öğrenci bindi. Oflayarak önüme döndüm. Çocuk gelip yanıma oturdu. O da hiç konuşmadan önüne döndü. Sol elini kucağına koydu ancak benim tarafıma. Kolunda siyah bir toka vardı. Benimkine benziyordu. Kaşlarımı havaya kaldırıp önüme döndüm. Nereden benim olacak çocuk tanıdığım değildi.

Sonunda okula yetişmiştik. Sınıfıma doğru yavaş adımlarla ilerlemeye başladım. Zaten zamanım var. Hem belki kızlarda buralardadır. Etrafıma baka baka sınıfa girdim. Kızlar sınıfta oturmuş. Yanalarına gidip " Günaydın gençlik!" dedim. Hepsi karşılık verirken bizim dakik ve bir o kadar da gıcık hocamız içeri girdi. Adı Fitnat'tı. Off demek ki Felsefe yine bize zehir zıkkım olacak.

****************

Sonunda eve gelebilmiştim. Tam da düşündüğüm gibi Fitnat hoca canımıza okumuştu. Girdiği gibi sözlü yapmıştı. Çok şükür bunu da atlattım.87 aldım. Annem şimdi ne diyecek hadi bakalım.

Kapıyı tıklattım ancak gelen olmadı. Demek ki evde yoktu. Büyük ihtimalle karşı evdeki Gülizar teyzeye gitmişti. Omuz silkerek anahtarımla kapıyı açtım. İçeri girdiğim gibi odama çıktım ve çantamı her zamanki gibi masamın sağ tarafına attım. Kendimi de yatağa. Pofidik yatağımın sol tarafındaki komidinin üzerinde olan telefonumu aldım. Sinsice sırıtarak Pislik Herif'e yazamaya başladım.

 

Anonim: Tekrardan merhaba. Benden dün yaptığın kaba davranışın için özür dilemediğin sürece sana günümü ve anılarımı anlatacağım.

Anonim: O zaman başlayayım. Bugün ilk dersimiz Felsefe'ydi. Ve gıcık hocamız sağ olsun ilk dersten sözlüye kaldırdı. Kadın bir de ilk beni buldu. O da benden gıcık kapıyor. Her beni gördüğünde yüzü bir aydınlanıyor, gözlerimi munzurlukla bana bakıyor. Yüzünün gülmesi kesinlikle beni sevmesinden değil. Manyak hoca ya. Kafayı benle buluyor. Sorduğu ilk soruyu duymak bile istemezsin. Her neyse bu iğrenç kısmı geçeyim.

Anonim: Sonraki iki dersimiz Geometri'ydi. Ben Geometri hocasını seviyorum. O da beni seviyor. Felsefe cadısı gibi beni yerlere vurmuyor. Sağ olsun tam tersi öğrencilerine manyak takıntıları yok. Çok güldürücü ve yakışıklı biri. Biliyor musun? 9. Sınıfta hocaya aşık olmuştum sjsjsj

Anonim: Takıntılı manyak gibi adamı takip ediyordum. Tabi sonra böyle bir saçmalığa son verdim sjsjsj

Anonim: Sonuç olarak dersim çooook güzel geçti. Sonraki iki dersimiz ise Fizik'ti. Var ya burada hayati tehlike atlattım. Dün İngilizce projemi yaparken tutkalı parkeye yani yere dökmüşüm bir de Fizik defterimi oraya atmışım. Almayı da akıl etmemişim. Sabah bir kalktım, yapışmış. Asılıp tam defteri yerinden çıkaracakken tahta kalemine basıp popişimin üzerine pat diye düştüm. Defterim yırtıldı ve sayfası yerde yapışmış bir şekilde kaldı. Sayfadaki notlar da yırtılınca hoca kesin beni öldürecek dedim. Ve bugün Allahıma şükürler olsun ki hoca defterlere bakmadı. Ya da yazı yazdırmadı. Sadece konu işledi. Ucuz yırttım sjsjs

Anonim: Bugünlük bu kadar. Artık seni rahat bırakıyorum. Tabi sadece bu akşam için geçerli sjsjs

Anonim: İyi gecelerrrr

 

Dedikten sonra telefonumu kapatıp ders çalışmaya başladım.

 

*********************

 

Sevgili Okurlarım bugünlük bu kadar.

Umarım okurken asık olan suratlarınızı güldürebiliyorumdur.

Aslında bir amacımda bu sizleri güldürmek.

Neyse herkese iyi geceler.

Sizi seviyorum.❤😘

Bu arada oy hiç vermiyorsunuz bu beni gerçekten üzüyor. Lütfen okuduktan sonra oylayın ve bolca yorum yapın. Sizin duygu ve düşüncelerinizi okumak istiyorum.

Görüşürüz..

Loading...
0%