Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@nektariguzeli

Evettt, Sevgili Okurlarım. Bügün dördüncü bölüm ile sizlerleyim.

Diyecek bir şey bulamadım her neyse sjsjs.

Size iyi okumalar dilerim.

Sizleri seviyorum.❤😘

 

______________________________

 

En son ders çalışıyordum. Evet, en son. Çünkü masada sabaha kadar uyuya kalmışım. Kafamı test kitabımdan kaldırıp bir gözüm açık bir şekilde odama baktım. Önce bir şeyleri anlayamadım, mesala şu an masada ne yaptığımı. Hafifçe dikelince boynuma giren ağrıyla dudaklarımdan minik bir inilti kaçtı.Boynum fena tutulmuş,boynumu elimle ovalaya ovalaya sandalyemden kalktım. Belimde de ağrı vardı. Offff. Derslerde ne yapacam ben şimdi?

Oflaya oflaya elimi yüzümü yıkadım. Kıyafetlerime baktım ama okul kıyafetlerim ortada yoktu. Anam ben onları makinaya atmıştım. Annem sermediyse eğer makinede sırılsıklamdı. Yandım yaa. Koşarak odamdaki balkona doğru gittim. Ve o kötü cevap geldi. Yoklar...Annem de asmamış. E babam asmayacağına göre.. Yine bir offff. Geri odama girdim. Mecbur serbest giyinecem. Dolabıma ilerledim. İçinden mavi bir tişört ile siyah bir dar paça pantolon aldım. İkisini de üzerime geçirip çantamı hazırladım. Telefonumu yatağım üzerinden alıp Whattsap'a girdim. Pislik Herif'ten mesaj yoktu. Tam geri çıkacaktım ki mesajlarımı okumuş olduğunu gördüm. Şaşkınlıkla telefonuma baktım, okumayacağını sanıyordum. Hemen bir mesaj yazdım.

 

 

Anonim: Günooo

Anonim: Ben uyandığıma göre güneşin doğdu sjshj

Anonim: Şaaka şaka

Anonim: Gül diye..

Anonim: Memati'den alıntılar sjssjjs

Anonim: Şimdi o önemli konuya giriş yapıyorum

Anonim: Mesajlarımı okuyup neden cevap VERMİYORSUN????

Anonim: Gerçekten

Anonim: Neden ya keyif mi alıyon

Anonim: Neyse sen devam et böyle ben seni rehber olarak kullanayım.

Anonim: Hatta seni malzeme listesi olarak kullanayım.

Anonim:Daha fazla işe yararsın öyleee

Anonim: Nys fazla bile konuştum

 

 

Dedikten sonra çıkıp telefonumu kotumun cebine koydum. Kulaklıklarımı da takıp müzik dinlemeye başladım.

Diyar Pala- Anla (Speed up)

Mutfağa inip omlet yapmaya başladım. Kaseye yumurta kırarken minik bir parça kabuk içine düştü. Buna da oflayarak çay kaşığı ile kasede yakalamaya çalıştım. Ancak fazla güç uygulayınca kase olduğu gibi yere yapıştı. Defterimde yaşadığım trajediden pek farklı değildi. Yine ama yine şaşkınlıkla bir yumurta saçılmış yere bir de mutfak mermerine baktım. Bayağı ses çıkmıştı ve annem kapıdan bana uykulu bir şekilde şu an bakıyordu. Annem benim aksime şaşırmamıştı. Çünkü sakarlığım her yerde kendini belli ediyordu.Kırmadığım, dökmediğim şey hemen hemen yoktu.

Annem başını bir sağa bir sola sallayarak bana doğru geldi. "Boş ver alıştık senin sakarlıklarına, ben temizlerim." Dedi. Bunu deyinci anneme kocaman sarılarak sulu sulu yanaklarını sömürdüm. "Teşekkürler benim canım annemmm." Dedim ve bu defa bir şeylerei kırıp dökmeden ekemek arası bir şeyler yaptım. Elimdekileri kemirirken telefonuma gelen mesajla gözlerimi kocaman açtım. Kotumdaki telefonumu çıkarmaya çalıştım ancak bir anda elimde kalan şeyle yine şaşkınlık krizi geçirdim. Kablolu kulaklığımın kablosu yerinden çıkmıştı. Saece kablo değil çıkmak bildiğin kopmuştu. Sinirle kulaklığımı alıp duvara fırlattım. Bir yere kadar sabrım vardı benim de. Daha sabahtan iki olmuştu. Elimdekileri bitirip telefonumu çıkardım. Mesajlarıma baktım ve Pislik Herif'ten mesaj vardı.

 

Pislik Herif: Bana yazma

Anonim: O zaman neden okuyorsun? Hı

Anonim: Söyler misin? O zaman bana neden görüldü atıyorsun?

Anonim: Yazıcam ne dersen de. Sanane ne ya sana yazmamdan

Pislik Herif: Bana yazmandan banane mi

Anonim: Evet sananee

 

E rezil olmuşken bari çaktırmayayım. Battım batacağım kadar.

 

Pislik Herif: Senin yüzünden okula geç kalıcam. Yazma bana.

(07.58)

Dedikten sonra çevrimdışı oldu. Çıldırıcam ya. Aceleyle ayakabılarımı giyip dışarı koştum. Tam bahçeye çıktığım gibi servisin geldiğini gördüm. Derin bir nefes alarak tekrar mesajlara girdim.

 

Anonim: Benden kolay kurtulamayacaksın.

Anonim:İstediğimi yaparım.

Anonim: Ayrıca benim yüzümden okula geç kalmadın. Sonra cevap verseydin.

Anonim: Bana selam bile vermedin.

Anonim: Terbiyesiz

Anonim: Ukala

Anonim: Kaba şey

Anonim: Medeniyetsiz dağ ayısı

 

Evet, birazcık hakarete benzer olan kelimelerimi kullanmış olabilirim. Bence daha fazlası lazım. Ama aklıma gelmedi. Hatta ben en iyisi yeni çeşit hakaret bulmalıyım ona. Evet, evet akşama kadar yeni kelimeler türeticem.

Servisim gelince hala telefonuma bakarak servisime bindim. Yine aynı yerime oturmak için geçecektim ki benden önce binen kişiyle kaşlarımı çattım. Yerime oturmuştu.

"Yerimden kalkar mısın?" Geçen günkü çocuktu. Hani kolunda toka olan.

Yüzüme bile bakmadan "Hayır." dedi. Delirecem ya. bİri selamımı almaz diğeri yerime oturur.

"Yerimden kalk!" Diye sesimi hafif yükselttim. " Senin yerin yan tarafım." Dedim. Ama bana mısın demedi. Oflayarak yine konuşuyordum ki o konuştu. " Zaten şu anda da yan tarafında oluyorum." Deyince daha da çıldırdım. Tam yine konuşacaktım ki şoför seslendi. " Kızım, servis hareket edecek otur bir yere." Deyince mecbur boş koltuğa oturdum. Asık bir suratla çocuğa döndüm. " İçin rahat etti mi? Birini üzmek hoşuna mı gidiyor?" Dedim. Ve sadece yüzüme baktı. Sanırım bu evet demekti. Oflayarak önüme döndüm.

____________________________

 

Üç derstir. Sadece boynumu ovalıyordum. Hem ders notlarımı alıyor hem de boynumu ovuyordum. Belimin ağrısı boynum kadar değildi. Boynumu ovalarken çalan teneffüs ziliyle derin bir nefes aldım. Yavaşça yerimden kalkıp tuvalete elimi yüzümü yıkamaya çıktım. Tam koridordan sola dönerken üzerime bir şey döküldü. Gelen soğuk hiisiyle yerimden sıçrarken sinirle kaşlarımı çattım. Kafamı kaldırıp döken kişiye baktım. Okulun gerizekalısı Sevim yapmacık bir şekilde elini ağzına götürdü. "Ben çok özür dilerim. Yanlışlıkla oldu kusura bakma." Deyince çıldırdım. Sabahtan beri zaten asabiydim. Bir de Sevim ile uğraşamam. " İşine bak." Dedikten sonra omzuna çarpıp tuvalete ilerledim. Ve tam bu sırada sırtıma gelen soğuk su ve şişesi yerimden çivilenmeme sebep oldu. Dişlerimi sıkarken yavaşça kafamı sağıma çevirdim daha sonra bedenimi onlara dönerek üstüne doğru yürüdüm. Ağır ama korkutucu adımlar atıyordum. Herkes bizi izliyordu çünkü ben genellikle okulun komik kızıydım ve ilk defa benim ters tarafımın bir kısmını görmüşlerdi.

Sakin adımlarla önünde durup direkt olarak gözlerine baktım. Açık kahve olan gözlerim kehribara da kaçıyordu. Ve ortamı daha da ürküç hale getiriyordu.

Gözlerine direkt olarak bakmam yutkunmasına sebep olmuştu. Ve ben buna devam ettim. Sesimi çıkarmadan ve duygusuzca yüzüne baktım. Gerçekten korkmuş olacak ki arkasına bile bakmadan tüydü. Herkes şaşkınlıkla bana bakraken hepsine tek tek baktım. Ve tuvalete gittim.

_____________________________

 

Elimi yüzümü yıkamıştım. Biraz da olsa iyi gelmişti. Derslere katıldıktan sonra hemen eve geçmiştim. Şu an odamdaydım. Ve birkaç test çözüyordum. Son bir soru kalmıştı ve onu bir türlü yapamadım. En son sıkılıp soruyu sonraya bırakarak yemek bile yemeden yatağa girdim. Telefonumu elime alıp iki mesaj yazdım.

 

Anonim: Bugün çok yorgunum bu yüzden bugün yaşadıklarımı yarınla beraber yazacağım.

Anonim: Sakın benden kurtulduğunu sanma. İyi geceler.

(10.53)

Pislik Herif: İyi geceler.

(Gönderilmedi)

_____________________________

 

Evet, bugünlük bu kadar. Bölümü yazarken ben bile yoruldum. O nasıl yorulmasın sjsjsj

Bölüm yorumlarınızı alayım??

Kitap hakkında ne düşünüyorsunuz?

Karakterim nasıl, beğendiniz mi?

Yorumlarınızı bekliyorum. Ve de oylarınızı.

Şimdilik görüşürüz.

Sizleri seviyorum.

Loading...
0%