Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@nektariguzeli

Merhaba arkadaşlar 8. Bölüm ile karşınızdayım.

İyi okumalar.

Sizleri seviyorum.😘❤

 

Kapıyı açtığımda gelen kişi babamdı. Bir haftadır iş seyahatindeydi. Ve gelemesi beni çok mutlu etmişti. Koşarak babama sarıldım. "Hoşgeldin baba." Diye şakıdım. Babam ise gülerek kollarını belime sardı. "Hoşbuldum kızım." Dedi. Kenara çekilerek mutfağı işaret ettim."Kahve yapayım mı bize?" Dedim. Başını sallayarak "Olur." Dedi. "Önce odama gidip bir duş alayım ondan sonra kahvemizi baba kız içeriz." Dedi ve yukarı çıktı. Mutfağa girip babam ve kendime birer kahve hazırladım. Yanına da birkaç abur cubur kattıktan sonra babamı beklemeye başladım. Hala gelmeyince telefonumu çıkarıp mesajlara girdim.

Anonim: Uyudun mu?

Pislik Herif çevrimiçi

İlk defa çevrimiçi olduğunu görünce gözlerim pörtledi. Kaçmasın diye hemen mesaj yazdım.

Anonim: Çevrimiçisin ancak cevap vermiyorsun

Anonim: Neden????

Anonim: Bir kere de cevap ver insan evladıııı

Pislik Herif: Uyumadım

Telefonun başında tekrar bir şok geçirdim.

Anonim: Sen bana cevap mı verdin

Anonim: Yoksa ben yanlış mı görüyorum??

Pislik Herif: Hayır, cevap verdim sana

Çevrimdışı

Yazdıktan sonra çevrimdışı oldu. Şimdi niye çevrimdışı oldu bu?

Anonim: Şimdi neden çevrimdışı oldun?

Anonim: Ne güzel konuşuyorduk

Anonim:Yine mi cevap vermemeye başladın???

Anonim: Başa mı döndük?????

Anonim: Huhu sana diyorum

Anonim: Hadi ama

Anonim: Niye gittin şimdi??

Anonim: Offff ya

Yazdıktan sonra telefonu kapattım ve tekrar babamı beklemeey başladım. Aradan geçen beş dakika sonunda babam havluyla saçlarını kurulayarak geldi.

"Oooooo Mavi hanım döktürmüşsün." Dedi. Gülerek "Kimin kızıyım acaba?" Dediğimde gözlerini irice açarak kendini gösterdi. "Tabii ki benim kızımsın." Dedi. İkimiz kahkahalarla gülerken sohbet etmeye başladık.

______________

Babamla bayağı sohbet etmiştik ve çok geç olmuştu. Yarın okul olmasa da artık yatmak istiyordum. Babam da sürekli esnemeye başlayınca "Baba artık yatalım, geç oldu." diyerek masayı toplamaya başladım. Babam kafasını sallayarak o da bana yardım etmeye başladı. Masayı toplayıp bulaşıkları hallettikten sonra birbirimize iyi geceler dileyip odalarımıza çekildik. Yatmaya hazırlanırken telefonumdan gelen bilddirim sesiyle hemen telefonumu elime aldım. Mesajlara bakarken kaşlarımı çattım. Bilinmeyen bir numaradan bir mesaj gelmişti.

Bilinmeyen numara: İyi geceler,rahatsız etmek istemezdim ama numaralaşamadık. Bu yüzden mesaj attım kusuruma bakma, ben Kutay.

Bir an sapığın biri sandım. Kutay'mış meğerse. İçim rahatladı. Masajına gülümseyerk cevap verdim.

Ben: Sorun değil ama bir an sapık sandım sjsjsj

Ben: Gerçi ben zaten yarın numaranı isteyecektim. Sen verdiğin için tişikürler Kutlu

Yazdıktan sonra telefonumu komidinin üzerine bırakıp yattım.

________________

Sabah yataktan uykulu bir şekilde kalktım. Gözlerim yarı kapalı yürürken az daha merdivenlerden düşüyordum. Banyoya gidip elimi yüzümü yıkayarak pıtı pıtı mutfağa girdim. Babam sabah erken kalkıp gitmiş olacak ki etraflarda görünmüyordu. Kafamı kaşıya kaşıya etrafıma baktım. Ne yiyeyimki? Buz dolabını açıp içine baktım.Hiç bir şey kalmamış. E o zaman aç kalmak istemiyorsam markete gitmem lazım. Oflaya puflaya yanıma bir miktar para alarak üstümü bile değişmeden dışarı çıktım. Yürümeye şu an çok üşendiğim için garajdan motorumu çıkarıp markete gitmeye başladım.

Sonunda markete varmıştım. Market evden 20 dakikalık bir mesafe uzaklıktaydı. Motorla 10 dakikalık hale geliyordu.

İçeri girip elime minik bir sepet alarak alışveriş yapmaya başladım. Evde pet kalmamıştı ve günüm yaklaşıyordu. Pet bölümüne gidip bakınmaya başlamıştım ki gördüğüm kişiyle utançtan kıpkırmızı oldum. O gıcık çocuk kırmızı plastik terliğimden üzerimdeki pandalı pijamamdan basıma kadar baktı. Saçlarımı Allah'tan ilk haliyle bırakmayarak ev topuzu yapmıştım. Tabi birkaç tutam saçımın aşağı doğru sarktığını düşünmezsek gayer düzgündü. Gülecek gibi oldu. Ancak dudaklarını birbirine bastırarak elimi uzattığım reyona baktı. Bu beni daha da utandırırken birkaç paket alıp hızlıca kasaya koştum. Tam kurtuldum diyecekken tam arkamda olduğunu hissettim. Kafamı masumca arkama doğru döndürdüm. Yüzümün kızarıklığı ve masum bakışlarım onu son duruma getirince seslice gülmeye başladı.

"Ne gülüyorsun ya. Normal bir kere." Dedim. Gülerken kısılan gözleri küçücük kalmıştı.

"Aldığın şeyler tabii ki normal ama şu halin çok komik." Dedi gülmekten çatlarken zor konuşarak. Kaşlarımı çatark kasiyere baktım. O da gülmemek için kendini sıkıyordu. Ona da ters bakışlarımı yollayarak sepeti ona uzattım. Eşyaları geçirirken hala ikisi de dudaklarını kemiriyordu. Alışverişim bittiği gibi arlamı dönerek "Gıcıklar!" diye çemkirdikten sonra dışarı çıktım. Gülme sesleri bana kadar geliyordu. Çıldırıcam ya. Motoruma atlayarak tam gidecektim ki biri seslendi. Kafamı çevirerek ona baktım. "Noldu?" Dedim ve ne anlamında kafamı salladım. "Beni de evime kadar bırakabilir misin?" Dedi tam itiraz edecektim ki rica ettiği için kafamı olur anlamında sallayarak motorumu işaret ettim. Sırıtarak geliyordu ve hala gözleri beni süzüyordu. "Bana bak gülersen götürmem seni!" Diyerek tehtidvari bir şekilde ona baktım. Dudaklarını ısırarak tamam dercesine kafa salladı. Motorun arkasına binerek ellerini motorun ön kısmına koydu. Motoru bir anda çalıştırınca elleri belimi bulmuştu. Ben bu defa gülerken o bana ters ters bakıyordu. Omuz silkerek motorumu hızlandırdım. Düşmemek adına elleri belimdeydi. Yolu bana tarif ederek bana yardımcı oldu. Kapısının önüne geldiğimizde "Adın ne?" diye sordu. "Mavi." Dedim kısaca.

Tam tekrar çalıştıracakken "Sen sormayacak mısın? dedi. Melül melül ona bakarak "Neyi?" dediğimde göz devirdi. "Adımı." Deyince "Haaa yok." dedim. Bana ters ters bakarak "Sen sormasan da ben söyleyeceğim." motoru çalıştırırırken son söylediği " Kaan." dı.

____________

Evet Sevgili Okurlarım bugünlük bu kadar.

Kaan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sonunda adını öğrendiniz.

Şimdilik görüşürüz. Bolca yorum yapmayı ve oylamayı unutmayın.

Sizleri seviyorum❤️

Loading...
0%