Yeni Üyelik
2.
Bölüm
@night.sunn

~o gece~

(Erva'dan)

Yine her zamanki gibi ameliyatımı yaptım ve yemeğimi yemek için öğle arasına çıktım.

Bugün yemekte pirinç pilavı ve fasülye vardı.Fasülyeden nefret ederdim bu yüzden fasülyeyi görünce içten bir nefes çektim.Ama pirinç pilavına bayılırdım.Pilavı görünce yüzüm azda olsa güldü.

"Fatma abla yoğurt varsa verir misin sana zahmet" Fatma abla yıllardır yemekhanede çalışıyordu.Seviyordum Fatma ablayı,iyi kadındı."Sen istersinde olmazmı Ahsen kızım"

Evet adım Ahsendi, Ahsen Demir, 27 yaşında,tanınan bir doktordum.Özel bir hastanede çalışıyordum,insanlar tedavi olmak için milyonlarca parasını verip bana geliyorlardı.Neden mi? Çünkü en çabuk iyi formülü bendeydi.Formülü almak için yüzlerce kişiden teklif geldi ama asla kabul etmedim.Etmeyeceğim.

"Teşekkür ederim Fatma ablam,kendine iyi bak"dedim."Sende güzel kızım sende"

Ardından yemeğimu alıp hastanenin terasına çıktım.Yemeğimi yerken telefonum çaldı ve tam tahmin ettiğim gibi Alev arıyordu.

Alev benim en yakın arkadaşım,değil neredeyse kardeşim gibiydi.Birbirimizden hiç bir şey saklamaz hep ortak karar verirdik.Ortaokuldan beri tanıyordum onu.Alev Kılıçaslan,27 yaşında neredeyse tüm Türkiyenin tanıdığı bir modeldi.Ikimizde küçüklükten beri şuan olduğumuz mesleklerin hayallerini kuruyorduk.O bir model,ben ise bir doktor.Hayallerimizi gercekleştirene kadar sadece çalıştık ve sonunda başardık.

Ekranda Alev ismini görünce hemen açtım."alœ" ağzımda yemek olduğu icin sesim garip çıkmıştı."yine ne yiyorsun Allahın cezası" güldüm."pilav yiyorum bitanem"dedim."ohh afiyet olsun."yemeği yutup"sağoll" dedim."Neyse Ahsen akşam işin varmı?" kesin bir planı vardı."hayır yok, eve gidip kös kös oturcam"güldü."tamam o zaman akşam seni 9'da evden alıyorum geceye kadar eğleniriz."Her zaman olduğy gibi bugünde başladık"tamammm"dedim"ha bu arada Ahsen şık giyin"o görmedi ama yinede göz devirdim."Aşkım sen benim ne zaman sade giyindiğimi gördün ki" güldü "olsun.Neyse ben kapatıyorum menajerim cağarıyor"yutkundum "iyi hadi git sen bayy" dedim "bayy"

Işim bitmişti.Hastanede ki odamda üzerimi değiştiri odadan çıkmıştım.Bi anda arkamdan bir hemşirenin koşa koşa geldiğini gördüm.Kendisi bana çoğu konuda yardımcı olan bilgili bir hemşireydi.

"Noldu Tuğbacım?" diye sordum. "Ahsen hanım sizden birşey isteyebilirmiyim?" ne isteyecekti ki "tabii"rahatlamış gibi bir nefes verip"2-3 günlük izine çıkabilir miyim,annem hastalanmış kastamonuya gitmem gerekiyor." üzgün bir ifadeyle baktı bana "2-3 gün değil 1 haftalığına çık eğer annen iyileşmesse 10 gün sonra gelebilirsin"Bi anda gözleri açıldı ve minnettar dolu bakışlarını bana çevirdi"çok,çok teşekkür ederkm Ahsen hanım" tebessum ettim "rica ederim,ne demek.Bu arada annen iyileşmesse beni ara bizim hastaneye getitiriz birde ben bakarım annene"saşırdı "çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Ahsen hanım." sırtına ona destek olmak amacıyla vurdum ve tebessüm ettim." hadi git annenin yanına"dedim."tamam Ahsen hanım,iyi günler" "sanada" dedim ve eve gitmek için hastane asansörüne binip otoparka gitmek için -2 ye bastım.

Tuğbaya izin verdim çünkü konu annesiydi.Anne kelimesini duysam içim bir hoş olurdu.Benim annem bana hiç ilgi göstermez hiç sevmezdi.O yüzden çocukluğumdan beri ne zaman anne sevgisine ihtiyacım olsa Kübra teyzeye giderdim.Kübra teyze Alevin annesiydi, çok iyi bir kadındı.Çol severdim onu,melek gibi bir kalbi vardı.Ve sert dik duruşlu br kadındı.Hep imrenirdim onun gibi olmak için.Ve oldum,sert birisiyimdir ama yakınlarıma can ciğer bağlıyımdır.

Asansör durunca asansörden çıktım,ve arabama bindim.Saat 7 olmuştu üstüne üstük trafik vardı.Saat 9a kadar yetişemessem Alev beni gebertir.

Yaklaşık 20 dakika sonra yollar tamamen boşalmıştı ve aşırı hızlı bir şekilde eve gitmeye çalışıyordum.Bir az daha arabayi kullandıktan sonda eve geldim ve hemen Halilişko ya mama koydum.

Halilişko benim köpeğimdi.Tam bir halilişko fanı olduğum için adını halilişko koymuştum.

Halilişko hemen ayaklarıma dolandı onu hemen sevdim ve mamasını yemeye başladı.Bende hemen üst kata çıkıp odama girdim.

Evim 2 katli bir rezidanstı. 47 katlı olan bu bina da en üstte yaşıyorum.Sanki hiç yükseklik korkum yokmuş gibi.

Hemen kısa bir duş aldım,saçlarımı kuruttum ve düzleştirdim.Ardından makyajımı yaptım. Koyu tonlar bana yakıştığını düşündüğüm icin o şekilde bir makyaj yaptım. Ardından kırmızı vicuda yapışan sırt dekolteli diz üstü bir elbise giydim.Ayyakkabi olarak ise Christian Louboutin lerimi giydim.Saat 8buçuğu geçiyordu ve Alevi beklemeye başladım.

Yaklaşık 15 dakika sonra Alev geldi ve aşşağı inip arabaya bindim. "oooo Ahsen hanım ilk kez gecikmediniz." Kıkırdadım.

10 dakika sonea mekana geldik ve etrafımızı magazinler kapladı.Her yerimiz magazincilerle doluydu.

Ardından iki tane tanımadığım adam arbamıza doğru gelmeye başladı ve herkes uzaklaştı....

📍Şimdilik bu kadar yazdım Aşklarım🧸

Akşam yeni bölüm gelirr. Kurgunun nasil ilerleyeceği hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum buraya yazın bakalim💗

Oy verirseniz çok mutlu oluruz.Şimdiden teşekkürler 🎀🎀

Loading...
0%