Yeni Üyelik
4.
Bölüm
@night.sunn


 

~O Gece~(Ebrunun ağzından)

Çok yoğun bir gün geçiriyordum,bugün tam tamına 5.kez podyuma çıkmıştım ve artık yorgunluktan ölüyodum. Kesinlikle akşam çıkıp eglenip bu yorgunluğu atmam lazımdı.

Adım Alev, çok global bir markanın modelliğini yapıyorum ve bir sürü hayranım var. Küçüklüğümden beri hep hayalimdi bu meslek.Ayrıca modellik konusunda en büyük destekçim Ahsen'di. Kendisi benim bestiem hayatım herşeyim.Kendisi cok ünlü bir hastanenin en ünlü doktorlarından biri. Açıkçası şu ana kadar çok sevgilim oldu, ciddi ilişki düşüncem oldu açıkçası ama hicbiri kendime uygun değildi. Kısacası ben flörtöz bir insanımdır. Ahseni arayıp hemen akşamki eğlenceye davet ettim.

Akşam ciddi anlamda yorgun gittim ama spotify dan en sevdiğim çalma listemi açıp dans ederken hazırlandım askılı mini siyah büzgülü bir elbise altına da saint laurent topuklu ayakkabılarımı giyip

​​Latina makeup makyajını yapmayı denedim ve aşırı güzel oldu kesinlikle fotoğraf çekilip instagrama story attım. Ünlü olduğum için gerçekten çok seviliyorum ve sevilmekten hoşlanıyorum. Hayranlarımin ilgisi gerçekten hoşuma gidiyor.

Tam olarak saat 9 buçuğu geçerken Ahsenle buluşup mekana geçtik.Ahsen'de her zaman ki şık halleriyle cok güzeldi.

Magazinler yüzünden mekana zar zor girmeye çalışırken bir anda tüm magazinler çekilirken o 2 adamı görünce sinsi bir sırıtış attım onlara

Umarım begenmişsinizdir

sizce bu 2 adam kim?

düşüncelerinizi yazarmısınızz👠💉🌟🩺

 

 

​​​​​

Loading...
0%