Yeni Üyelik
5.
Bölüm
@night.sunn

2 Adam

(Erva'dan)

Bir anda herkes çekilirken bir karşımızdaki 2 adama bir de Aleve bakıyordum.Kimdi bu adamlar ve Alev neden pis pis sırıtıyordu?

Merakıma yenik düşüp Aleve "kim bu adamlar?" diye bie soru yönelttim oda kafasını bana çevirip "şimdi anlarsın" demişti.Alev yine ne işler karıştırıyordu acaba Alev arabayı adamların üstüne doğru sürerken,kameralar bi yandan cekemye devam ediyorlardı.Alev arabayı durdu ve bana arabadan inmem için bir işaret yaptı.Ardından ikimizde arabadan inmiştik.

O iki adamdan birisi "ooo hoşgeldiniz Alev hanım"dedi Alev ise"hoşbulduk"dite bir yanıt verdi nerden tanıyordu bunları?Ardından o adam bana dönüp Aleve bu kim der gibi bir bakış attı Alevde "o Ahsen sizr bahsettiğim kişi" anlamadım neyden bahsetmişti benim hakkımda onlara?

Arkadan hiç konuşmayan adam bir anda yanıma gelip elini uzatarak"hoşgeldiniz" dedi bende "hoşbulduk" dedim ve elini sıktım.

Alev"Emir mekana girsek mi artık bu magazinlerin bizi çekme işi bitmeyecek yoksa." Doğru söylüyordu haberlere 40 yıllık dedikodu çıkmıştı,ardından adının Emir olduğunu ögrendiğim adam"siz altay ile geçin bende şu magazinleri yollayıp geliyorum" Alev kafa salladı.

Altay denen kişi geldi ve bana "hadi içeri geçelim" demişti,neden bana diyorda Aleve demiyor anlamadım ve Aleve sormaya karar verdim. "Alev" "hı" kıkırdadım "bu Altay denen adamla neden konuşmuyorsunsa Emirle konuşuyorsun?" dedim. O da"Emir benim karşı komşum ikimizde aynı rezidansta kalıyoruz.Altayda genelde orada oluyor ve duvara vurarak beni rahatsız ediyor ve hep atışıyoruz o yüzden Altayla konuşmuyorum"dedi çok şaşırdım karşı komşusu olduğuna neden bana söylemedi "benim niye haberim yok?" diye çıkıştım "akıllı sen ne zaman benim eve geliyon ki nerden bilcen sadece çok kötüyken geliyosun gece kalmaya o zamanda niye söyleyeyim." haklıydı Alevin evine çok nadir giderdim.

Altayın bizi tekrar çağırmasıyla birlikte onu takip etmeye başlamıştık.Biraz yürüdükten sonea mekana girmiştik,kapıdaki görevli "hoşgeldiniz Altay bey" diyip önünü iliklemişti.Altay kafa sallayıp içeri girdi ve bizde arkasından ilerledik.Altay buranın neysi oluyordu acaba?Beni ne ilgilendirirki boşver Ahsen.

İçeri girdiğimizde herkes kenara çekilmiş Altaya bakıyordu,Altay geçip bir yere oturduktan sonea bizde oturduk. Altay "Emirde şimdi gelir"dediğinde Emir masaya doğru geliyordu.

Alev "şimdi grup tamamlandi eğlenebiliriz artık" demişti.Ne gerçekten bunlarlamı takılıcaz,oflayıp yerimde susmayı tercih ettim. Ardından garsonlar gelip içecek olarak ne istediğimizi sordular ve istediklermizi söyledik.Emir ve Alev derin bie sohbetin içindeyken bende Altayla sürekli göz göze gelip duruyordum.Ne zaman ona baksam bana bakıyor oluyordu.

İçeceklerimiz geldiğinde içeceklerimizi aldik ve müzik eşliğinde içmeye başladık.Ben onlardan ayrı bir şekilde tek başıma takılıyordum.Buz dolabı kılıklı Altay ise etrafa koyu kahve gözleriyle bakıyordu,sinirliye benziyordu ama umursamadım.

saat 12ye geliyordu ve artık yorulmuştum. Aleve tuvalete gideceğimi haber verdim ve tuvalete doğru yol aldım.Tam tuvalete girecekken bir el kolumu tuttu ve kendine çekti...

🧸UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR. BU ARADA OKULUMUZ OLDUĞU IÇIN BÖLÜMLER AKSAM GELECEK.

BU ARADA DİĞER BÖLÜMÜ ALTAYIN AĞZINDAN YAZACAĞIM SIZCE NASIL OLURRR

BİRAZDAN ALTAY VE EMİRİN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞACAĞIM

SİZCE AHSENIN KOLUNU TUTUP KENDINE ÇEKEN KİSİ KİMMM?

SON OLARAK AHSEN VE ALEVIN KARAKTER EMOJILERINI SEÇTIM ahsenin:🩺💉 alevin:👠🌟 GUZELMII

BİZE DESTEK OLURSANIZ COK MUTLU OLURUZ KENDINIZE IYI BAKIN AŞKLARIMMM💉👠

 

Loading...
0%