Yeni Üyelik
7.
Bölüm
@night.sunn

📍Ebru bugün müsait olmadığı için yine bölüm benden aşklarımmm🧸

Hastane

(Erva'dan)

Sabah alarmın sesiyle uyandım.Saate baktım,yine geç kalmışım saat 7.30 olmuş of. Hemen kalktım elimi yüzümü yıkadım. Kendime sert,acı bir kahve yaptım, o hazır olana kadar üzerimi değiştirdim,hastane içi ekipmanlarımı ve alıştırmalık bisküvi, kraker ve bir salata yapıp koydum. Bugün neden olduğunu bilmediğim nöbetim vardı.Doktordum ama haftada 1 kere gece acilde nöbete kalıyordum. Herşeyimi hazırladım ve makyaj masama oturup hemen bir nemlendirici sürüp iyice yedirdim yüzüm fazlasıyla kuruydu. Ve gözlerim.. Pert durumda mos mor olmuşlar,hemen bir kapatıcı aldım ve onuda uyguladım. Çok makyaj sevmezdim sadece kapatıcı,rimel,ruj kapatıcıyıda ellerimle yayarım, niye mi? Çünkü canım öyle istiyor. Canım ne isterse inu yapıyorum. Kapatıcıyı iyice yedirip bir rimel sürdüm ve dudaklarımı çerçeveleyip soluk renkte mat bir ruj sürdüm. Saçlarımıda tepeden bie topuz yapıp kenarlarindan küçük parçalar çıkardım. Tamamen hazırlandıktan sonra kahvemi alıp ayakkabımı giydim ve evden çıkıp kapıyı kilitledim. Tam o sırada Halilişkoya mama vermediğim aklıma geldi. Hiç geç kalmamamış gibi birde bunu unutmuştum. Dün gecenin uyuşukluğu hâlâ üzerimdeydi. Evime gelmiştim arkamdan Orhan adında o adam gelip beni bayıltmaya çalışmıştı ama Altay beni kurtarmıştı. Dün gece çok konuşamadık ama gerçekten ona bir teşekkür borçluydum. Orhanı nasıl bu kadar iyi tanıyordu ki beni takip edeceğini anlamıştı ve ben onu bayıltıp oradan uzaklaşmıştım ne ara ayıldı? Bu konuyu bir ara Altayla konuşmam lazım, zaten dün numarasını almıştım.

Hemen Halilişkoya mamasını ve suyunu verdim kafasını okşadım ve evden tekrar çıkıp hızlıca asansöre bindim. Asansör durduğunda hemen inip koşa koşa arabama bindim ve hızlıca otoparktan çıktım. O kadar şanslıyım ki(!) yol tıklım tıklım. 20 dakikalık yol 1 saatlik yol oldu. Hastaneye geldiğimde saat çoktan 9a geliyordu. Hemen odama geçtim, hemşirelerden birini çağırıp hastalarımın formlarını istedim. Yarım saat sonra girmem gereken bir ameliyat vardı ve onun için hazırlanmaya başladım.

Saat 10da ameliyata girmiştim ve çıktığımda saat 1e geliyordu. Durumu kritik ileri seviye hastalığı olan bir hastamdı 4 kere öldümden döndü, 2 kere kalp krizi atlattı. O yüzden hep hastanemizde kalan bir hastaydı ve kendisinin hastane masraflarını ben karşılaşıyordum. Maddi durumu çok iyi değildi ve hangi devlet hastanesine giderse gitsin çözümü olmadığını söylemişlerdi. Devlet hastanesinde çalışan bir arkadaşım anlatmıştı ve hemen bu hastaneye sevk etmiştim kendisini. Kendisi aslında çok zengin biriymiş ama bir anda tüm servetini kaybetmiş. Nedenini anlatmamıştı. Aile yakınıda yoktu o yüzden hep tek başınaydı. 57 yaşında ve adı Mehmetdi iyi biriydi aslında ama genelde ben değil hemşireler konuşuyordu.Hastalarla iletişimim çok yoktu.Sadece hemşıre gönderip Mehmet beye yardımcı olmalarını onu güldurmelerini falan filan istiyordum. Bu çoğu hastam için geçerli.

Ameliyat bittikten sonra öğle arasına çıkıp yemekhaneye gittim. Çok şanslıyım ki yemekte döner vardı. "iyi işler ablam" dedim "sanada iyi işler kuzum"dedi yemekhanedeki abla. Yemeğimi alıp terasa çıktım ve yemeğime başladım.

Akşam olmuş saat 9a geliyordu.Çok yorulmuştum bugün 6 ameliyata gitdim.Alevle hiç konuşmamıştık, kesinlikle oda benim gibi yoğundu ve yeni gelmişti işten.

Saat 11e gelmişti bir sürü hasta gelmiş hepsiyle ilgilenmiştim. Ve bir anda acil kapısından giren 3 kişiye baktım. Bunlar Alev,Emir ve Altaydı neden gelmişlerdi? Hızlıca ayağa kalktım ve onlara baktım. Emir ile Alev Altayı yürütmeye çalışıyor Altay ise baygın baygın geliyordu ve karnına baktığımda vurulduğunu görmüştüm. Kim vurmuştu? Neden vurmuştu? Ne zaman vurulmuştu? Bilinci açıkmıydı? Bu kadar çok soruyu aynı anda aklımdan geçirdim ama niye?Hızlıca kafami sallayıp Alevlere doğru yürüdüm.

Alev "Ahsen acil bak!" demişti koşmaya başladim ve durdum "geldim, neyi var. Hemşire hanım acil müdahele lütfen!" diyerek bağırdım. Alev "Ahsen Altay vurulmuş." Emir "bir şeyi yoktur değil mi?" diye sordu "bakacağım hemen yataga alalım" Ardından Altayı yatağa aldık ve hemen nabzın,ateşini,tansiyonunu ölçüp hemşireye söyledim " nabız 84 düşüyor,ateş 37.4 normal,tansiyon 12ye8 küçük fazla! Hemen ameliyata alın" Nabzı git gide düşüyordu.Koşa koşa ameliyathaneye girdim Emir ve Alevde gelmek istedi ama izin vermedim maalesef. Hemen ameliyat onluklerimi giydim amelyata başladım. "Oksijen cihazını takın! Nabızını kontor edin! Elif neşteri ver!" hızlıca kurşunun olduğu bölümün altıni ve üstünü kestim ardından kurşunu çıkarttım baya derindeydi ama yaptım. Ilk içten sonra dıştan bir dikiş attim ve ameliyathaneden çıktım.

Emir "Ahsen ne oldu Altay iyi mi?" gulumsedim."Evet durumu gayet iyi birazdan normal odaya geçecek ama yaninda biri kalması gerekiyor " Emir "Ben kalamam acil işlerim var" dedi "Peki ailesinden biri varsa kalamaz mı?" sustu ve "kalacak ailesi yok" diye bie yanıt verdi. Alev "bende kalmak isterdim ama sabahtan beri işteyim ve kalmak için hiç halim yok ve sabah 5te gideceğim 1 saat bile olsun uykumu almam lazım." haklıydı. Belkide ben kalabilirdim işim 12de bitiyordu direkt hasta odasina gecerdim orada kalirdim,sadece biraz yorgundum ama olsun.Emir "senin işin bittiyse kalabilirmisin" sanki aklımı okumuş gibi bjnu demişti. "Evet bitti ben kalırım siz gidebilirsiniz"dedim."Tamam aşkım sende dikkat et kendine iyi geceler " dedi Alev."Sizede iyi geceler"

Aşşağıya inip refakatçi bilgilerini doldurdum ve tekrar yukarı çıktım.Hasta bilgilerine bakarken 29 yaşında olduğunu gördüm. Altay 29 yaşında, uzun boylu,esmer ve yakışıklı biriydi...

Odada ayilmasını bekliyordum 3 saattir. En sonunda ayılmaya başlıyordu "Günaydın" dedim. "sen niye burdasın? ben niye burdayım? burasi neresi? bana ne oldu? sana ne oldu?" pespese sorulariyla sasirdim ve guldum "yavaş." dedim. "Ne oldu bana?"diye sordu "vurlmuşsun Alevle Emir getirdi seni bende ameliyat ettim iyisin şuan" şaşırdı "beni sen mi ameliyat ettin?" "evet,ne oldu ki?" durdu,dudakları kenara doğru kıvrıldı " hiç" dedi. "nasil vuruldun?" bu soruyu beklemiyordu anlamıştım "Orhan gelmişti mekana onla konuşurken adamlarından biri sıktı işte. Alevle Emirle birlikte gidiyolamış eve o sırada Emiri aradım ikisi geldi ve buraya getirdiler" dedi Alev ve Emir? konuşmam lazimdı bi ara Alevle bu konuyu. "anladim.Şimdi yatip dinlemen gerek ben yanında kalacağım bu gece" gözleri acildi ve "peki tamam "dedi "son kez yarasina bakmak için karnini açtım ve tebessum etmeye basladi elim karninda gezindikce kıkırdıyordu.Bende tebessum ederek "yaran iyi görünüyor yarın taburcu ederim seni" "tamam teşekkür ederim." "rica ederim ne demek şimdi uyumaya çalış" birşey dedi ama tam duyamamıştım ve ışığı kapattım o hasta yataginda bende koltukta yatıyordum.

NASIL OLMUŞ UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR EMİR VE ALTAYIN FOTOGRAFLARI AŞAĞIDA 👇

EBRU EMİRİN BU OLMASINI İSTEDİ SİZCE IYI MI ?

 

ALTAY OLARAKTA BUNU SEÇMİŞ BEĞENDINIZ MIII?

 

YARIN YENI BOLUMU BELKI EBRU ATAR O ATAMAZSA BEN ATARIM

BU ARADA BU BENIM ILK KITABIM SIZCE NASIL YAZIYORUM GELISTIRMEM GEREKEN YERLER VARSA YAZARSANIZ SEVINIRIM🧸

DESTEK VERIRSENIZ ÇOK GUZEL OLUR 💉👠

Loading...
0%