Yeni Üyelik
9.
Bölüm
@night.sunn

Podyum

Erva'dan

Sabah alarmın sesiyle uyandım hastane odasında kalıyordum.Altay hâlâ uyuyordu. Zaten saat 5.30'du... Hemen kalkıp odadaki banyoya girdim ve işlerimi halledip çıktım. Altayın yanina gittim ve baktığımda serumu bitmişti,hemşireler neden ilgilenmiyorudu? Anlaşılan yeni hemşireler seçmem gerekiyor bunlarda iş yok. Odadan çıktım ve hemşirelerin yanına gittim. Hemşirelerden birisi beni gördü "günaydın Ahsen hanım" diyerek ayağa kalktı.Ters bir bakış attım ve diğer hemşirede geldi demekki bugün katta 2 tane nöbetçi vardı. Bir kapı sesi geldi ama umursamadım. "ben size her hastayla ayrı ayrı ilgilenmenizi söylemedim mi?" diyerek çıkıştım. "Ama Ahsen hanı-" sözünü bitirmeden "Açıklama yapma bana ben söze değil icraata bakarım. Özellikle Altay özel hastam onunla ilgilenin dedim dünden beri uyumuyorum bir iki saat olsun uyuyayım dedim onda da işinizi yapamamışsınız. Demekki ben yokken hastalarla ilgilenmiyorsunuz.Saat 9da odama gelin çıkış işlemlerinizi yapacağım sizin gibi olan tüm hemşirelerin benim hastanemde yeri yok. Size verilen tek görev serumlara bakmak,tansiyon ve ateş ölçüp hasta odalarina saat başı bakmak. Bu ya bu sadece bu bu kadar kolay bir görevi nasıl yapamıyorsunuz anlamıyorum. Birde sizi ameliyat izletmeye götürecektim,siz izlemezsiniz ki.Neyse boşuna konuşuyorum dediklerimi duydunuz tam 9da odamda olun." Hemşireler şaşırmış bir şekilde bana bakarak blok kattan çıktılar. Arkamı döndüğümde deminki kapı sesinin kime ait olduğunu anladım.Altaya aitti bütün konuşmalarımızı dinlemişti...

"Günaydın" diyerek göz kırptı sanki dün vurulan bendim bu ne enerji. "Günaydın da bu ne enerji gören dün ben vuruldum sanar" güldü "bilmiyorum valla 6 saatlik uyku oldu bana sanki 10 saat o derece rahat uyudum." tebessüm ettim. "yorgunsundur birde yatak rahat gelmiş olabilir."

"Yani olabilir ama içim aşırı ferahtı odada bir koku vardı ne kokusu bilmiyorum ama çok güzel kokuyordu o uykumu getirip huzur verdi bana buna eminim." Ne kokusu? Hastane odalarnın hepsi aynı temizlik kokmuyormu bu idanin özelliği ne ki? Odaya dogru yönelip ne koktuğuna bakmak istedim ama birşey kokmuyordu. Arkamdan Altay beni kendine doğru çekti ve "huzur veren koku galiba senin kokun Ahsen çok güzel çok zarif bir koku." Şaşırdım yüzümü onda doğru döndüm ve geri çekildim. "Teşekkür ederim" "Birşey demedim ki sadece merak ettin bende söyledim" tebessüm etti,tebessüm ettim...

"içeriye girde bir muayne edeyim seni bu hemşireler yapmamıştır bir halt." güldü "tamam o zaman özel hastanı muayne et." Özel hastanı kelimesini kafiyeli söylemişti sırf bana inat bendi koluns vurdum karşılık olarak. "Ah çok acıı napıyorsun Ahsen ağlayacağım o derece." diyerek sahte bir ağlama yaptı. "ha ha ha çok komik Altay" diyerek odaya girdim bende.

"Ahsen sen niye buz dolabi gibisin?"

"Ne?" buzdolabı gibi ne ya hem napmışım.

"bildiğin buz dolabı gibisin çogü zaman buz gibisin elektriler gidince ısınmaya başlıyosun" ne elektriği ne buz dolabı gerçekten soğuk ve ciddimiydim bu kadar? Ve onu rahatsız mi etmiştim? Aklımdan geçen soruyu anlamış gibi.

"Bu arada bu davranışlarından rahatsız olmadim. Aksine güzel birşey insana gerektiğinden fazla ilgi vermiyorsun ne güzel." tebessüm ettim "teşekkürler" "ne demek" diyerek oda tebessüm etti.

Odada Altayı muayne ettim ve herseyi gayet iyiydi öğlene kalmaz taburcu edecektim.

Saat 10 olmuş o 2 hemşirenin çıkış işlemlerini yaptım ve Altayın taburcu olması için belge çıkartıyordum.

"Altay buraları imzaldıktan sonda çıkabilirsin." "Tamam imzaliyorum"

Tam o sırada telefonun çaldı ve telefonum Altayın yanında olduğu için Altay bana dogru uzatırken "Alev arıyor açıyım mı " dedi "Evet açıp hoparlöre alırsan iyi olur." açıp telefonu hoparlöre aldı.

"Alo aşkım Ahsenim canim balım nnapiyosun bakalim."

"Ooo Alev hanim sizi bu saatte arattıran görev nedir acaba?" güldü.

"Şey aşkım akşam önemli bir mankenlik yapacağım çok ünlü markalardan birisine konuk oluyorum. Sende bana yardımcı olmak amacıyla gelirmisin müsaitsen ya"

"Tabiki gelirim müsaitim saat kaçta?"

"Akşam 8de başlıyor. Size en öne yer ayırttım"

"Siz derken başka kim geliyor. Başkalsri gelmesin insan iletişim arkadaş ıy hiç sevmem ben." güldü

"Merak etme tanımadığın kişiler değil, Emirle Altay gelecek sadece."

"Ne Altay mı?" Aynı anda Altayla bunu dedik ve Alev güldü.

"Evet. Neyse benim kapatmam lazım provam başlıyor." dedi ve kapattı.

"Senin haberin varmıydı?" diye sordum.

"Hayır yoktu. Emie bahsetmedi bu konudan hiç." Oda sanki Alev ile Emirin arasındaki ilişkiyi anlamış olucakki böyle bir tepki vermişti.Dün Aleve ne kadar sorsamda inkar etmişti bende zorlamadım.

"Akşam seni alıyoruz o zaman"

"Ben kendim geli-" sözümü bitiremeden

"Itiraz istemiyorum buz dolabı"

"Tamam kalorifer." güldük ikimizde. Ve Altay kağıtları imzalayarak hastaneden çıktı.

Akşam olmuştu yarim saate Altaylar veni almaya gelecekti ve oradan podyuma gidecektik.

Halilişkoya mama verip onu bir süre sevdim ve onu yemek yemesi için bıraktım.Ve odama gidip üzerimi değiştirdim.

Üzerime beyaz bir etek ve üzerine straptlez bir blüz giymiştim. Saçlarımı arkadan bir atkuyruğu yapıp sade bir makyaj yaptım ve herzamanki parfümümden sıktım.

Güvenlikten aldığim mesaja göre gelmişlerdi ve ayakkabılarımı giyip evden çıktım.

Dışarı çıktığımda onlar olduğunu düşündüğüm bir siyah jeeple gelmişti Altay yanında ise Emir vardı.Arabaya bindim ve Altay "Hoşgeldin huzur kokulu" Anlamsızca hoşuma gitti ve tebessüm ettim "Hoş buldum huzur konsunda boğulan" oda aynı şekilde tebessüm etti. Ve Emir sanki bu konuşmayı bitirmek istercesine öksürdü.

Yol boyunca kimse konuşmamıştı zaten yol çokta uzun olmadığı için hemen gelmiştik.

Alev podyuma çıktı yürüdü ve harikaydı son derece. Emir övgüler savuruyor , insanlar fotoğraflar videolar çekip hayranlıkla izliyorlardı.

Alevin sahnedeki işi bittikten sonra içeriye girmişti ve Emirde ortalıklarda yoktu.Ikisinin yan yana olduğunu düşünerek Altayla birlikte bakmaya karar verdik. Tam odanin kapısını açtım ve Alev ile Emiri yan yana gördüm sonra hemen kapıyı kapatarak geri çıktım.

"Ne oldu girmenle çıkman bir oldu?"

"Altay bence onları yanlız bırakmalıyız" diyerek olayı üstün körü anlattım. Oda anlamış olacakki tekrardan çıkışa doğru yöneldi. Bende arkasından gittim ve arabaya bindik 10 dakika kadar bekledikten sonra onlarda geldi.Ve Alev bana "bugün bende kal zaten yarin işin yoktu değil mi" diyerek bir öneri sundu. "evet yok kalabilirim aslında olur." diyerek onaylamıştım. "o zaman direkt bizim binaya gidiyoruz" dedi Emir Alevde "evet" diyerek onayladı. Yol boyunca Altayla dikiz aynasından göz göze geliyorduk ve hep ilk gözlerini kaçıran ben oluyordum.Garip bir şekilde bakamıyordum.

Binaya girdik Altaylar kendi evlerine bizde kendi evimize girdik ve Alevle saatlerce sürecek olan o dadikoduya başladık.

UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR 💉👠

 

 

 

Loading...
0%