Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.bölüm

@nii1s_

Son sigara dalımı yakarken, bank'a oturdum, karşımda canım ailem piknik yapıyorlardı. Onları biraz izlemeye karar verdim. Onları bulmuştum, beni sokaklara terk eden ailemi karşımda çimlere örtü sermiş salata hazırlayan annem, mangal başında babam ve voleybol oynayan abilerim ve kardeşim onlar mutluydular ama bu son gülüşleriydi.

Telefonumu kulağıma götürdüm "Engin bitir şu işi" Gülüşüm yüzümde yayıldı. Annem salatayı piknik örtüsü'nün ortasına koydu ayağa kalkıp ilerde ki çeşmeye ilerleyip ellerini yıkadı arkasını döndüğü anda siyah maskeli adam arkasından ilerleyip elinde ki peçete ile ağzını kapattı, annem çırpınırken biraz sonra gözleri yavaşça kapandı. Maskeli adam, annemi kucağına alıp arabaya doğru hızlı adımlarla ilerledi. Planın ilk kısmı başarıyla sonuçlanırken sıra ikincisindeydi.

 

 

 

 

"Bakalım hanginiz Ezgi'nin yokluğunu fark edeceksiniz" Dikkatle olacakları izliyordum. Bir kaç dakika sonra etrafa garip bakışlar atan sevgili babacığım Serdar, karısı'nın yokluğunu fark edip etrafı kolaçan ederken, en büyük abiciğim Poyraz, babası'nın yanına ilerleyip sessizce bir şeyler söyledi. Tahminlerime göre annesini soruyordu.

 

 

 

 

 

Voleybol oynayan Abilerden Caner topu ilerde ki orman arazisine doğru atmıştı. Kardeşler topu kim alcak tartışması yaparken küçük kardeşleri bulut yakınarak ağaçların arkasına geçti. Sahadakiler Caner'e küfrederken, Engin, Bulut'u çoktan paketlemiş olmalıydı.

 

 

 

 

Enginin aramasını açıp kulağıma götürdüm "Çocuk ve kadın elimizde diğer emrini bekliyoruz Lilith" Neşeyle kıkırdadım.

 

 

 

 

"Aferim Engin, bu gösteriden sıkılmak üzereyim hepsini istiyorum özellikle Serdar Duran anlaşılmayan bir şey var mı? "

 

 

 

 

Engin"yok nasıl isterseniz?"telefonu kapattığım an adamlarım her taraftan çıkıp Duran ailesini çemberlerine aldılar, Caner arkasında ki adamımı fark etmezken, Adamım çoktan kafasına namluyu koydu.

 

 

 

 

Aile endişe ile oğullarına bakarken mecburiyetten dizlerinin üzerine çöküp bellerinde ki silahlarını vermek zorunda kaldılar. Her birinin kafasına çuval geçirildikten sonra elleri bağlandı.

 

 

 

 

Engine mesaj attım.

Lilith:tebrik ederim! Güzel bir şovdu.

 

 

 

 

 

 

Engin:her zaman patron.

Yerimden kalkıp bitmiş sigaramı çöpe attım, arkamda bekleyen arabama bindim.

"Ne tarafa gideceksiniz efendim? "

"Loca'ya sür Erim"

"Peki efendim" Engin arıyordu.

"Paketler hazır ne yapmak istersin? "

"Kadını evimde ki gizli odaya götür, orda kimse duyamaz onu, biraz yemek ve su da koyun, özel ihtiyaçları da, çocuğu misafir odasında tutun, camı kitleyip önüne adam koy, abilerimi de bodrumda ki çelik kapılı karanlık odalara götür ama hepsi ayrı bir odada ve birbirlerini duymasınlar, Serdarı da müştemilatta ki gizli odaya götür biraz gözünü korkut, ben gelene kadar her şeyi halletmiş ol! "

"Anlaşıldı efendim" Telefonu kapatıp çantama koydum.

"Her şey yeni başlıyor Serdar Duran! "Araba durdu, kapım açıldı, çantamı alıp kırmızı topuklu ayakkabılarımın üzerinde durdum. Çalışan Tuna bey" Hoşgeldiniz Derin Hanım, locanız hazır bugün sizinle pelin ilgilenecek"güneş gözlüğümü çıkarıp, araba'nın kapısını kapattım.

"Annen nasıl Tuna" Yanakları kızardı.

"Sayenizde çok iyi efendim kanseri atlattı, sizi de yemeğe çağırıyor ne zaman müsait olursanız çekinmeyin hemen gelin efendim"

"Tuna bu efendim kelimesini aştığımızı sanıyordum" Yanakları kızardı.

"Patron böyle emretti efendim" Kaşlarımı çattım.

"Loca'nın sahibi kim Tuna"

"Sizsiniz efendim"

"Buranın müdürü kim Tuna"

"Ergün bey efendim"

"Ergün bey bana sormadan size emirler mi veriyor Tuna"

"Evet efendim"cevabı karşısında kaşlarım çatıldı, hızlıca içeri girdim.

"Ergün! " Bağırışım Loca'nın içinde yankı yaptı sabah saatlerinde olduğumuz için müşteri yoktu o yüzden istediğimi yapabilirdim.

Ergün beni görünce düğmelerini ilikleyip yanıma geldi"Derin hanım hoşgeldiniz bir sorun mu var efendim "

"Sen! Benden habersiz kararlar mı veriyorsun Ergün" Yutkundu.

"Hayır efendim"

"Ergün yalan söylemeye utanmıyor musun? "

"Ben ama efendim..."

"Kes sesini Ergün ben burda samimiyet istiyorum, o yüzden bir daha bana sormadan kimseye sesini yükseltemezsin anladın mı? "

"Evet efendim"

"Harika ben Locamda olacağım rahatsız edilmek istemiyorum pelin'e en sevdiklerimi göster hepsinden getirsin"

Ergün"anlaşıldı efendim"üst kata çıktım, kırmızı ledler, kırmızı L koltuk, oval masa ve kırmızı güllerin hakim olduğu Locam kendimi koltuğa attıp, kafamı arkaya yaslarken, gözlerimi kapattım derin nefesler alırken, oda'nın kapısı açıldı.

Pelin"nasıldı aile intikamın"gülümsedim.

"Engin harika bir şov hazırlamış çok eğlenceliydi" Tebessüm etti.

"Şimdi ne yapacaksın onu söyle yoksa her şey buraya kadar mıydı? "

"Şu an sadece kafa dinlemek ve bu olanları düşünmek istemiyorum ayrıca biraz yanlız kalıp kafayı yesinler, daha sonra ise ilk o adamın canına okumak ıstiyorum" Tepsisinde ki içecekleri masaya koyup yanıma oturdu.

"Ya o masumlar onlara ne olacak? " Güldüm.

"Peki ben Pelin şu an masum olmayabilirim ama 8 yaşında ki Derin masum bir çocuktu kim soracak onun hesabını"

Pelin"bırak bu işleri zaten yeterince zenginsin, kocaman bir bar mekanın var, aldığın holding ve otel zincirlerini saymıyorum yanlış anlama ama bok gibi paran var her istediğini yapabiliyorsun elini kaldırsan dibinde bitecek bir sürü koruman, çalışanın, şoför'ün Erim ve Engin var, bir yalın, 2 vilan ve apartmanın neden hala bu insanları umursuyorsun üstelik sadece 22 yaşındasın"zor olmuştu bunlara sahip olmak, sadece biraz yanlış yollardan ilerlemiş olabilirdim.

Bu para'nın kaynağı elbette çok çalışmaktan değildi, planlarnkurup tuzağa düşürdüğüm adamların miraslarının yarısını alıp ve başka türlü türlü bahaneler işte köprü'nün altından çok sular akmıştı daha fazla bu olaylardan bahsetmek istemiyordum.

"Dediğim gibi Pelin kafa dinlemek istiyorum" Dediğimi anlayıp ayağa kalktı bana iyi eğlenceler diyerek kapıyı kapatıp çıktı. Önüme koyduğu bardaklardakilerden hangisini tercih edeceğimi düşünüyordum, gözüme çarpan Malbec elimi ilk ona attım.

"Ah bebeğim biraz havamı değiştir" Bir yudum alırken telefonumdan raskele bir şarkı açmıştım. Gözlerim doluyordu, Serdar Duran siyah, kıvırcık saçları, esmer teni, 1.75 boyu, kahverengi gözleri Poyraz en büyükleri şüphesiz tıpatıp benzerlerken, Duman annesi Ezgiye benziyordu, Caner ise sarışındı, Çınar sarışındı, Bulut ise bana benziyordu benim erkek halimdi aynı göz yapısı, aynı kıvırcık saçlar, aynı beyaz ten, dolgun dudaklar kopyam gibiydi.

'Yağmuru kim döküyor?

Ünzile kaç koyun ediyor?

Dayaktan uslanalı

Hiçbir şey sormuyor' Sezen Aksu-Ünzile

"Ah be Sezen Abla biz duyuramadık, sen konuş bari" Kadehtekini bitirince masaya koyup sırt üstü uzandım. Her şeyin başı burdaydı, Serdar Duranın beni kapısının önünde terk ettiği genelEv tabi şu an öyle değildi büyüyüp, sahte imzalarla almıştım burayı hatta çok kolay olmuştu güzelce temizlettikten sonra en başta düzenledim her bir köşesini özenerek ben yapmıştım.

Burası bar, eğlence, Alkol, ve bir sürü odadan oluşan bir Dört duvardı en alt katta DJ, bar, müzik eğlence genelde gençlerin bulunduğu bir katken bir üst kat odalardan oluşma genelde iş toplantıları, özel konuşmalar yapılmak içi veya bazılarının kira ile ödediği kendi özel alanları olan bir yerdi adını da LocasValette koymuştum ama genelde buraya Loca derlerdi. Boş bardağı incelemem bittiğinde duvara fırlattım paramparça olmuştu, bir sonra ki Yeşil Peri idi.

Bulunduğum oda ise benim hapis yaşadığım karanlık odamdı tabi ben burayı aldıktan sonra kırmızı'nın her tonunun bulundurmuş ve kendime bir alan olarak düzenlemiştim.

Telefonuma bildirim gelmişti elime aldığımda Enginden bir arama düşmüştü"Efendim"Engin derin nefes verdi.

"Bulut'un astımı varmış odada daraldı bayıldı doktor çağırdık ilgilendi bilginiz olsun efendim" Yerimden kalktım.

"İyi mi? "

 

"Evet efendim her şey kontrolüm altında"

 

"diğerleri? "

"Ezgi hanım uyandığından berri ağlıyor odayı da darmadağın etmiş, abileri siz gelene kadar ilgilenmedik ama odalarda ki kamerlardan inceliyoruz, Serdar ise elleri, ayakları ve gözleri bağlı sandalye de oturuyor bağırdı çağırdı, biraz dövmüş olabiliriz"

"Ellerine sağlık Engin"

"Teşekkürler efendim"

"Ben geliyorum zaten yemeği hazırlat" Telefonu kapatıp ağzıma bir leblebi atarken odadan çıktım, şimdi beni iyi izle Serdar Duran şu andan itibaren bu hayat sana dar olacaktır!

 

devam edecek

bölüm hakkında fikiler

iyi okumalar

 

Loading...
0%