Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.bölüm

@nii1s_

"Oh ben şiştim Engin ellerine sağlık valla" Gülümsedi.

"Afiyet olsun"

"Karnıma ağrılar girdi resmen" Telefonumun zil sesi bütün odayı doldururken arayan kişi Mahmut Durandı kaşlarım çatıldı, telefonumu kulağıma götürdüm.

"Mahmut bey"

"Merhaba Derin hanım nasılsın?" Engin de merakla kaşlarını çatmıştı.

"İyiyim siz nasılsınız?"

"Teşekkür ederim bende iyiyim ama senden bir yardım isteyeceğim"

"Tabi sizi dinliyorum"

"Lilith diye bir mafya kardeşim Serdar Duran ve ailesini esir almış tek sorun bu adam veya kadın hakkında hiçbir bilgi bulunmaması üzerine kayıtlı hiçbir şey olmaması kardeşim ailesi ile piknik yaparken çevre de ki bütün kameralarda montaj uygulanıp sanki piknik bitmiş de toplanıp arabaya binip gitmişler gibi gösterilmesi bir garibime gitti"

"Bu nasıl olur kameralara montaj yapılabiliyor mu? "

 

"Biliyorum çok saçma geliyor ama çevremde bu insanın düşmanları var ve onlar bile Lilith her şeyi yapabilir bir tek yüzünü ve bedenini göstermez diyorlar benim senden tek isteğim kardeşimi Lilith'in elinden kurtarman lütfen" Şimdi ne yapacaktım Mahmut bey ile holdingleri birleştirip harika bir proje yapmak istiyorduk bunun üstüne ise yüklü miktarda para gelecekti ama kardeşi bulunana kadar iş düşünebileceğini sanmıyordum.

"Bir şeyler bulmaya çalışacağım"

"Teşekkür ederim Derin hanım haber bekliyor olacağım" Telefonu kapandığı an önümde ki su dolu bardağı duvara fırlattım.

"Engin bana ses değiştireceği getir aşağı bodrumda olacağım kapıların ses duyarlılığını kaldırın hepsi beni duysun" Engin yerinden kalktı.

"Peki efendim"

"Erim! "Salonun içinde bağırışım yankılandı.

"Bir sorun mu var efendim"

"Bodrumun koridoruna bir sandalye getir"

"Anlaşıldı efendim"

"Göstericem hepsine ben"merdivenlerden aşağı indim Erim sandalyeyi getirdi, Engin ise elindeki ses değiştiriciyi ağzıma doğru bağlarken canımı yakmamaya özen gösteriyordu.

Onlar gittiler, bir odadan " Kimse yok mu? "Diye bir ses duyuldu.

" Caner burda mısın? "

"Poyraz abi burdasın sabahtan berri kıçımı yırttım burda şimdi mi ses veresin geldi be adam ay altıma bile işedim karanlık odacık sidik kokuyo resmen"

Çınar"öff Caner abi şaka mısın? Kocaman adam altına işemeye utanmayıp bir de söylüyo"

Caner"terbiyesiz senin çişli donlarını annemle ben yıkıyordum hep paçoz"

Duman"Caner düzgün konuş kardeşinle"

Caner"ay anam çıldırıcam SEN ŞAKA MISIN BE ADAM BURDA MAHSUR KALMIŞIZ KARANLIĞA ALIŞIP BEN ALTIMA YAPMIŞIM, AYRICA SABAHTAN BERRİ HİÇBİRİNİZ SESİMİ DUYMAYIP ŞU AN SES VERESİNİZ GELMİŞ BU ADAM İSE HALA 'KAVDEŞİNLE DÜZGÜN KONUŞ CANEER' ŞAKA MISIN DUMAN ABİ"

Poyraz"Caner kes artık sesini! "

Duman"Abi, Caner haklı sabahtan berri bende bağırıyorum hiçbiriniz duymadı, şimdi nasıl oluyor da konuşa biliyoruz"

"Annem çok korkmuştur, Bulut'un astımı var"Çınar ben bulutun astımı olduğunu bilmiyordum...

Sıra bendeydi artık ses değiştiriciyi aktive ettim"Vay be ne güzel bir aile? "

Caner"Ay noluyo noluyo"

Çınar"sen kimsin bizi neden burda tutuyorsun? "

Caner"ya madem tutucan ışık taksana şuraya ya kafamı duvara vurup ölsem"kahkahamı tutamadım.

"Caner, Caner biraz duvarlara dokunsaydınız kapının yanındaki ışık düğmesini bulurdunuz neyse sizinle bir film izleyeceğiz patlamış mısır isteyen var mı? "

Caner"ay ben ben ben"

"Caner ışığı aç ve masadaki mısırı yiyebilirsin korkma zehir yoktur"

Poyraz"Caner o mısırı yersen seni holding'in tepesinden sallandırırım!"

Kıkırdadım"Poyraz ne kadar gerginsin neyse koltuklara oturun ve filmi başlatayım"

Duman"senin dediğin hiçbir şeyi yapmayacağız"

"Okey o zaman ben filmin ismini söyleyim eğer beğenirseniz çıkışta CDleri verebiliriz neyse ne diyordum filmin ismi Serdar Duranın yalanları ve yaşattıkları nasıl ama? " Güldüm.

Duman "sen ne saçmalıyorsun? Korkak herif aç şu kapıları yüz yüze konuşalım! "

"Aaa hayır böyle daha iyi izlemesi"

Caner"filmin konusu ne? "

"Bence ben filmin sorusunu sorayım sizce Serdar Duran ne kadar iyi bir baba? Hadi izleyelim"film başladı, Serdar Duranın sesi odalardan yankı yapıyordu.

Serdar" Yakup nasıl bulamazsın! En son GenelEv'in önünde bıraktım onu ordan bir yere gidecek hali yok ya"

Yakup"Ağam kaçmış diyorum! "

Serdar"yıllar önceydi şu an 20li yaşında bir kadın olması lazım o evden başka gidebilecek veya kazanabilecek bir parası yok mecbur orda olması lazım"

Yakup"Serdar bey neden yetimhaneler varken GenelEv'in oraya götürdünüz çocuğu"

Serdar"öyle olması lazımdı bana bir seçenek sundular ya oğulların ya da kızın başka şansım yoktu aklıma hiçbir plan gelmezken kızımdan vazgeçtim bana bir konum gönderdiler, konum o GenelEvi gösterdi onu kurtaracaktım 18 kadar dokunamaz büyütmek zorundalardı ama şimdi 20li yaşlarında ve onu bulamıyorum "gözlerim doldu, ellerim titredi.

Yakup" Elimize bir flaş var üzerinde Alin Duran yazıyor neden ona bakamıyorsunuz? "Derin bir nefes sesi, Serdar yaptıklarından pişmandı.

" Göreceklerimden korkuyorum ya her şey benim düşündüğüm gibi olmadıysa Poyraz beni evden kovar, Ezgi benden boşanır ailem darmaduman olur"

Yakup"Ezgi hanımdan boşanmak umrunuzda değil sanıyordum sonuçta onu kaç defa aldattınız"bir bağırış sesi Poyraz sinir krizi geçiriyordu.

"KAPAT! KAPAT ŞU LANETİ ÖLDÜRECEĞİM SENİ! "Merdivenin başında bekleyen Engine elimle işaret verdim, prodüksiyonları kapattı.

" Benim amacım Serdar Duran hakkında gerçekleri bilmenizdi kimseye zarar vermedim, anneniz iyi, Bulut korktu sakinleştirdik, burdan hepiniz çıkaracağım ama bir daha benim izimi bulamayacaksınız"

Yerinden kalktım, kapıdan çıkarken Poyraz"GİDEMEZSİN! AÇIKLAMA YAP! "delirmiş durumdaydı.

Engin kapıların ses geçirmezliğini aktive etti üst kata çıkmıştık, Erim ağzımdaki demir parçayı çıkardı" Küçük bir işim daha var sonra onları gözleri kapalı bir şekilde götürün evlerine, evdeki adamlarımızda gözden kaybolsunlar"

Erim"anlaşıldı efendim "merdivenlerden üst kata çıktım odama girdim, Enginle odama geçtik" Kılık değiştireceğim sende kolumdan tutup beni odaya fırlatacaksın"makyaj masasına geçtim.

Yüzümdeki makyajı çıkardığımda yanağımda ki morluklar kendini belli etti, gözlerimin altına mor bir far sürüp sabitledim, saçlarımı karıştırıp ucundan bağladım, şimdi ise dolabımdaki kot pantalonu giyip, biraz yırttım,üstüme ise siyah bir tsort giyerek elimle çekerek belli yırtıklar açtım o sıra da Engin beni izliyordu.

Engin"çok çirkin oldun"güldüm.

"Hadi gözlerimi ve ellerimi bağla" Arkama geldi, bileklerimi tutup arkadan birleştirdi, bir halatla bağlarken gevşek bıraktı, kafamı arkaya çevirdim"Engin şunu sık halat bileğimde iz çıkarsın"Engin kıyamayarak da olsa sıktı, yatağın üstünde ki siyah kumaşı gözlerimin önüne getirdi.

Engin"kısa kes seni böyle görmeye dayanamıyorum"yutkundum.

"Vakit kaybediyoruz" Raflara doğru ilerledi, gizli kapının önündeki rafi ittirip, kolumdan tutup, kapıyı açtığı gibi beni yere fırlattı, inledim, kapı kapanıp, kilit sesi duyuldu, olduğum yerde oturuyordum.

Sonra bir hareketlilik oldu, gözlerimdeki kumaş çözüldü, ellerimde ki halatın ağırlı kayboldu gözlerimin önüne Ağlamaktan kızarıp, şişmiş yeşil gözler, beyaz tenli, kızıl düz saçları olan bir kadın belirdi.

Gözleri doldu elini sağlam yanağıma koydu"sana ne yaptılar? "Gözlerinde ki merhamet ve şevkat içimi bir tuaf etmişti.

" Ben, ben"dudağımı titrettim başımı omzuna koydu.

"Geçti korkma ben varken sana bir şey yapamazlar söz izin vermem"

"Bunu neden yapıyorsunuz? " Burukça tebessüm etti.

"Benim de bir kızım var her ne kadar şu an nerde ne yapıyor bilmesem de hiçbir zaman aklımdan çıkmadı" Gözlerinin içine bakıyordum ama yalan kırıntısı bulamıyordum.

"Aç mısın burda biraz sandviç ve su var" Başımı omzundan kalırdım.

"Olur"ayağa kalktı, odada ki masaya sadviçleri, ve suyu koydu.

Ezgi" Gel hadi biraz konuşmak sana iyi gelecektir umuyorum ki seni çok korkutmuşlar"ayağa kalktım, benim için çektiği sandalyeye oturdum.

"Sizin ne işiniz var yoksa Lilith'e yanlış mı yaptınız? " Derin nefes verdi.

"Bilmiyorum ama kesin Serdar'ın bir parmağı var bu işte" Anlamamış gibi yapıyordum.

"Serdar kim? "

Ezgi iğrenir gibi"Kocam"burda yerine oturmayan bir şeyler vardı.

"Anlamıyorum kocanızdan nefret mi ediyorunuz? "

Ezgi"çocukları'nın arasına ayrım yapıp, kızı'nın hayatını sokaklarda geçmesine izin verip, onu bir daha bulamayan aptal bir adamın kocan olmasını ister miydin? "O suçsuzdu, ben sandım ki onun da bir parmağı var ama Bulut kadar masumdu Ezgi önyargıma yenik düştüğüme inanamıyorum.

"Asla öyle bir adamdan çocuk bile yapmak istemezdim"buruk bir tebessüm etti.

Ezgi"Serdarla Lise de tanışmıştık, babası pis işler yapan bir adamdı, birbirimizi seviyorduk ama ben pis işler yapan bir adamla gelecek düşünemezdim, kötü işlerinden benim için vazgeçti üniversite bitince evlendik çok aşıktık 6 oğlumuz, 2 kızımız vardı, oğullarımdan biri öldürüldü, kızlarımızdan biri kaçırıldı, en sonunda Serdar bana sormadan Kızımın birini benden habersiz bir yere götürdü, kaç kere sordum söyle dedim yalvardım 3 evlat kaybettim onun yüzünden artık sevgim değil, nefretim kaldı"ben ne diyeceğimi bilemiyordum adeta dilim tutulmuştu.

Ezgi"peki sen sana ne oldu?"

"Babam beni GenelEv'e terk etti daha çocuktum, karanlık bir odaya hapis ettiler beni, yaşadıklarım bana ağır geldi odanın her köşesinde kanım vardı daha sonra kaçtım ama hamileydim, çok korkmuştum daha 17 yaşındaydım kötü küçük terk edilmiş bir evde kalıyordum ama yemek bulamıyordum bir süre sonra açlıktan bayıldım uyandığımda bacaklarımdan aşağı kanlar aktı bebek gitmişti"bana sarıldı, başımın üstünden öptü.

"Annem sana ne yaptılar böyle? " İster istemez onunla ağladım.

Bir anda kapı açıldı Engin ve Erim bizi sarmaş dolaş görünce bir şaşırdılar sonra kendilerine gelip Engin kapıda durdu, Erim yanıma gelim kolumdan tutarak beni sürükledi, Ezgi ise diğer kolundan tutup beni onlardan kurtarmaya çalışıyordu.

Ezgi"bırakın onu, nereye götürüyorsunuz yazık değil mi bu kıza daha ne yapacaksınız? "Bağırıyordu Engin, Ezgiyi omzuna aldı yatağa bileğinden kelepçeledikten sonra Erimle kapının dışına çoktan çıkmıştık daha sonra Enginde çıkmış kapıyı kilitlemişti.

Engine döndüm" Her birini bayıltın evlerine götürün, Evlerinde ki adamlarımız haberdar etsin sadece Serdar kalsın ona ihtiyacımız var evlerine de bir özür çiçeği gönderin amacımızın onlara zarar verip korkutmak olmadığını bildiren bir mesaj da yazın biz de Erimle bu evi harabeye çevirip başka bir yere taşınacağız Erim sana konumu atar Ergün"

Ergün"peki efendim"diyerek odadan çıktı.

Erim"üstünü değiştirmeyecek misin? "

"Hayır vakit kaybetmeden bütün izleri yok etmek lazım arabaları bile"

Erim"hadi o zaman başlayalım"

Bu saaten sonra bu Aile koruma altımda olacak, Ezgi'nin kayıp çocuklarını araştırmam lazım, Serdarı ise yokuş aşşağı bir hayat bekiyordu.

Şimdi sıra bendeydi, Lilith de...

Devam edecek

bölüm nasıldı

sizce Derin gerçekten düşük yapmış olabilir mi?

yoksa

Ezgiye yalan mı söyledi?

 

Loading...
0%