Yeni Üyelik
1.
Bölüm

ANLAŞILAMAYAN DUYGULAR

@nilmavim

0545*** : Selam.

---

0545***: Dün sabah yolladığım mesaja görüldü atmışsın ama karşılık verme gereği duymamışsın... Bu kadar kaba biri olduğunu bilmiyordum.

---

0545***: Lütfen karşılık ver, seninle konuşmaya ihtiyacım var.

---

0545***: Bir sabah daha yalnızca görüldü olarak karşılık almışım. Oysa, kimsin? Demen bile yetecek...

---

0545***: Hala sana mesaj atabiliyorsam, umut var demektir. Engel atmamışsın.

---

0545***: Kahretsin, kendi ellerimle kendimi engellettim. (Mesaj gönderilemedi.)

---

0546***: Selam. Yine ben, senden vazgeçmeyeceğim Cihan.

0536***: Yasal yollarla birbirimizi yormadan buna bir son verin olur mu? Kendinize eğlenecek başka uğraşlar bulun, insanların canını yakmayın, bu da naçizane bir uyarım olsun.

0546***: Lütfen, beni dinle. Kötü niyetli birisi değilim. Niyetim sadece seviyeli bir sohbet. Öyle uzun uzun değil. Her zaman olmaya da bilir. Bazı zamanlarda, ihtiyaç duyulduğunda...

0536***: Bak, kızım. Ya da oğlum. Her kimsen. Tepemin tasını attırma, seni attığın her mesaj için ayrı ayrı pişman ettiririm.

0546***: Nefesim üzerine yemin ederim ki, alay etmiyorum. Söylediklerimde ciddiyim Ayrıca kızım. Ve sen ne yaparsan yap seninle ilgili hiçbir şey için pişman olmam.

0536***: Ne saçmalıyorsun sen? Tanışıyor muyuz? Bak çevremden biriysen!!!

0546***: Tanışmıyoruz. Bir türlü tanışamıyoruz. Birbirimizi tanıyamıyoruz. Sana açılamıyorum. Bana açılmayacağını bildiğim için de çok üzülüyorum.

0536***: Bir sevgilim olduğunu biliyorsun yani? Buna rağmen bana mesaj atıyorsan, ya karaktersizsin ya da sevgilimin arkadaşlarından birisin. (Tek kaşı kalkık emoji)

0546***: Yazıyor...

Yazıyor...

-Sevgilinin ta kendisiyim. Bu mesajı sana göndermeyecek olsam da zihnimden satıra dökülsün istedim. Gözlerim acizliğimi görsün diye. Neden bu haldeyiz? Zihnimde cevapsız kalarak birikmeye devam eden sorular ne zaman yanıt bulacaklar? Bu gizem ne zaman çözülecek Cihan?-

0546***: Sevgilinin arkadaşlarından biri değilim. Teste falan tutulmuyorsun. Yani, rahat davranabilirsin. Tabi, benden başka bilinmeyen numara seni rahatsız ediyorsa onu bilemem...

-Test değil bu sevdiğim. Anlaşılamayan duygular için kendimce bulduğum bir çözüm.-

Loading...
0%