Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@nis_anur

İmkansız Aşk

 

 

 

 

 

1.Bölüm

Merhaba ben Ahu 13 yaşından beri babamla yaşıyorum annem ise bir sabah bizi terk etti.

Annemin gideli 2 gün olmuştu,ve boşanma davası açmış mahkeme günü geldiğinde annem Ceylin hanım ve babam Tolga bey artık boşanmışlardı mahkeme salonunun içine girmemiştim,mahkeme bitene kadar babama dışarıda bekledim ve çıktılar babam benim yanıma geldi annem ise koşarak yeni sevgilisini yanına gitti.

Annem sesli bir şekilde şimdi de kız ın velayet ile uğraşacağız dedi , ben hem öfke hem de üzüntüyle anneme bakıyordum. Babam kolundan tuttu ve eve gittik babam bu soruyu sor ama hiç gerek yok kızım dedi ve senin velayet tabii ki de ben alacağım!

Ben babama bakarak Kafa salladım ve aradan bir hafta geçti mahkeme salonuna gittik, babam benim valeyet annem Ceylin hanım ohhh ve kurtuldum sonunda dedi.

O an anladım ki annem beni bir kere bile sevmemiş ben anneme bakarak bunu neden bize yaptın diye sordum annem ise babanı gördün mü var dedi, babam bir asker olduğu için çok yoğun ve eve çok az gelir.

Eve geçtik ve kendimi odama kilitledim,yemek yemedim sonra balkona çıkıp ince battaniyme sarılıp yaz yağmurunu izledim babam yanıma geldi birlikte güzel günlerimiz olacak dedi,ve öyle oldu.

Aradan 6 yıl geçti ve lise mezunu oldum artık üniversite öğrencisiydim , babamla otururken birden telefon çaldı arama cephedendi ve şöyle dediler;

Turgut bey acilen cepheye gelmeniz lazım dediler!

Babam hemen kalkıp cepheye doğru yola çıktı aradan 4 gün geçti ve hala babamdan bir haber alamadım 5 günün sabahı babamın şehit haberini aldım.

Dünya başıma yıkıldı, babam sizi nasıl yaşayacaktım babamın tabutunun üstünde ağlarken şöyle bir söz verdim kendime 'Asla bir askerle evlenmiyceğim' dedim.

Artık tek başıma yaşamak zorundaydım.

Babamın ölümünden tam 7 yıl geçmişti ve ben bir hemşireydim İzmir'de hemşirelik yaparken hastaneye Yaralı Bir asker geldi, ve o an... evet aşık olmuştum.

2 bölüm çok yakında gelecek.

 

Loading...
0%