Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10.Bölüm

@nis_anur

İmkansız Aşk

 

 

 

10.Bölüm

O adamı görünce çok korkmuştum ve bağırdım, imdat!

Kimsin sen!

Karanlıktaki adam hızlıca yanıma geldi kolumdan tuttu beni odanın dışına çıkardı o sırada evde kimse yoktu sanırım bu sefer çok şiddetli bağırdım Koray!!! Yardım edin!

Adam ağzımı tuttu sessiz ol dedi sessiz olmasan öldürürüm seni! Kimsin sen bırak dedim.

Adam beni tutup merdivenlerden aşağı itti yere düştüm kafamı yere çarptım ve ayağım bu sefer daha çok ağrıyordu sanırım kırılmıştı.Başım dönmeye başladı ama bilincimi yerinde tuttum.

Kafamı elleyince hem arkası hemde anlım kanıyordu ağlamaya başladım kaçmaya çalıştım ama ayağım çok ağrıyordu oturma odasının masasında meyve bıçağı gördüm ona yöneldim ama adam beni saçımdan tuttu.

Masaya doğru itti masa camdı onun üstüne düşünce cam tuzla buz oldu,adam kafasını giriş kapısına doğru çevirdi ve hemen kaçtığını gördüm gelen Koray ve adamlarıydı Korayın bana Ahu Ahu! Uyan Ahu! çığlıklarını duydum ama gözüm kapanıyordu nerdeyse her yerim kandı Koray kıyafetiyle kanımı siliyordu.

Ve gözüm kapandı artık bilincim kapalıydı ama sanki karanlık bir odada Korayın bana bağışlarını duyuyordum ama bu sefer biri beni arkandan çekti ve uyan uyan uyan Ahu! dedi

Uyandığımda hastane odasındaydım ve her tarafım ağrıyordu gözlerimi açamıyordum sadece yarısını açabiliyordum ve ayağımın alçı da olduğunu fark ettim.

Sırtımda çok ağrıyordu ve en tuhafı ise boynumda boyunluk olmasıydı ve o gece pek bir şey hatırlamıyordum hatırlamaya çalıştım ama başım ağrıyordu.

Çok susamıştım, kafamı zar zor çevirdim ve bir bardak ve sürahi gördüm almaya çalıştım bardağı almıştım ama elimdeki serum yüzünden bardak elinden düştü bi anada kendimi kontrol edemedim ve ağladım odaya Koray girdi iyi misin dedi ona baktım ve ine ağladım beni kaldırdı ve yeni bir bardakta su verdi.

Onun elinden almaya çalıştım ama bırak dedi,şöyle düşündüm hem benden nefret ediyor hemde koruyup bakıyordu bana baktı ve o gece bir iş görüşmesine gittim dedi ,bende başka bir iş dahamı yapıyorsun dedim.

Bana baktı ve nefes aldı biraz bekledi assubayımızda bir toplantı yaptık dedi.Koray bana çok soğuk kanlı davranıyordu,Korayın adamı içeri elinde dosyalarla girdi efendim istediklerinizi araştırdım ve adamı yakaladık adam Alan aşiretinin adamlarımdanmış Koray tamam neden geldi kim yönlendirdi bunları öğren ve rapor et dedi.

Anlaşılan Koray işini titizlikle yapıyordu, dosyayı açtı ve baktı gözleri kızardı bana baktı ve.

Devamı Gelecek

Loading...
0%