Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11.Bölüm

@nis_anur

 

İmkansız Aşk

 

 

11.Bölüm

Koray bana baktı ve Ahu özür dilerim sana çok kötü davrandım,ben de ona dedim ki san ilk başta herşeyi dinlemeden hareket etme ama sen beni dinlemedin.

Korayın yüzünü yere dönük bir şekilde yere bakıyordu, elimle Korayın yüzünü yukarı bana bakacak şekilde kaldırdım.

Elimi tuttu ve bana çok sıkı bir şekilde sarıldı kollarıyla belimi sarmıştı, çok sakınca biraz titredim ve ses çıkardım Koray iyi misin dedi.

Belim ağrıyor dedim Koray gözlerini benden kaçırıyordu, Koray belime birşey mi oldu Koray -şeyy...Iıı Koraya sesli bir şekilde Koray belim neden ağlıyor dedim.

Koray tam diyecekken hemşire odaya geldi ve yaranızı tedavi etmeye geldim dedim,tamam dedi beni ters döndürdü ve hastane kıyafetimi kaldırdı şaşırmıştım ve utanmıştım çünkü arkamda Koray vardı.

Belime bir şey sürdü ve o an çığlık attım Koray yanıma geliyordu sütyenimide çıkarmışlardı hemen kapattım oramı hemşire gülümsedi ve dediki erkek arkadaşın değil mi Koray elimi tuttu biraz dayan dedi.

Ve hemşireye evet erkek arkadaşım Koray bana hayran bir şekilde bakıyordu, hemşire belime ilacı sürmeye devam ediyordu çok ağrıyordu acıdan Korayın kolunu ısırdım Koray hiç tepki vermedi.

Koray hemşireye kız arkadaşımda hemşire dedi, hemşire o zaman meslektaşız dedi.

Sonra arkamı pansumanla saracakken dur dedim Koray birşey mi oldu dedi bende arkamı görmek istiyorum dedim, telefon kamerasıyla Koray arkamı çekti arkama baktığımda gözlerim yerimden çıkacaktı.

Devamı Gelecek

Loading...
0%