Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12.Bölüm

@nis_anur

İmkansız Aşk

 

 

 

 

12.Bölüm

Arkamdaki yaraları çizikleri ve derine inmiş izleri görünce dayanamadım,bu ne nasıl böyle oldu o adam beni buçakladımı ve ağlamaya başladi Koray,-tamam tamam sakin ol hepsi düzelecek

- nasıl düzelecek Koray!

Hemşire hemen pansuman yaptı ve odadan çıktı Koray biraz kaba davranmıştım,Koray nasıl olduğunu hatırlamıyor musun dedi Koray baktım.

Ve o adamın beni cam masaya doğru ittiğini ve Korayın bana bağırışlarını hatırladım.

Ve Koraya kekeleyerek -ha hat hat hatırladım dedim Koray başımı tuttu ve göğsüne koyarak sarıldı ve bana seni odaya kilitlemeseydim başına böyle şeyler gelmiyecekti dedi ve hızlıca odadan çıktı noldunu anlayamadım.

Koray diye seslendim bir çok kez ama gelmedi acaba onu incittiğim için miydi?

Saat 1:05 olmuştu ama Koray hala gelmemişti telefonumdan mesaj gelmişti,gelen mesaj Koraydandı bana bir video atmıştı bana o gün saldıran adamdı.

Korayın adamları,o adamı belini kırbaçlıyordu ve yumruk atıyorlardı.

İlk gördüğümde birazcık şaşırdım ama adam bunu hak etmişti,ama Koray benim için adama işkence ediyordu yani bu beni bir kez daha Koray aşık ettirmişti.

Saat 2:01 geçiyordu her yerim çok ağrıyordu ama en çok ayağım ve belim ağrıyordu,alçıma bakınca aklıma,Korayın beni odaya kilitlemesi, yere düşürmesi ve boğazımı tutması gelmişti biraz ağladım ama.

Belim...belim nolucaktı çok üzüldüm ve ağlamaya başladım yatağımın üstünden kalkıp, koltuğa oturdum.

Belimde böyle izleri kalmasın diye ağlıyordum ve odanın kapısı açıldı açan Koraydı.

Koray elindeki çiçek yere düşürdü ve elindeki poşeti bir çırpıda elinden fırlattı neyse ki yatağın üstüne geldi.

Hemen yanıma geldi ve yanağımı elledi noldu neden ağlıyorsun dedi Koraya ağlayan gözlerimle baktım.

Yok birşey dedim,nasıl yok ağlıyorsun işte dedi ve ona sarıldım her yerim ağrıyor dedim uykum kaçtı dedim ve beni kucağına oturtturdu, kulağıma yaklaşarak ben seni uyuturum dedi.

Kafamı onun geniş omzuna yasladım,Koraya baktım ve Koray o video... nolmuş videoya ama bu nasıl oldu dedim.sonra istemsizce ona yaklaştım oda bana ve birden Koray başımı tuttu ve beni öptü bende ona karşılık verdim omzunu ve saçlarına dokundum onu öpmeye çalıştım ama Koray fırsat vermiyordu.

Devamı Gelecek

 

Loading...
0%