Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.Bölüm

@nis_anur

İmkansız Aşk

 

 

 

 

 

2.Bölüm

Evet hastaneye gelen askere aşık olmuştum içeri girdim yarasını tedavi etmek için ama ellerim titriyordu ve durduramıyordum ellerimi tutu sakin ol dedi en azından titremem durmuştu ama ona bakışlarım durmamıştı. Kolundan vurulmuştu mermiyi çıkarırken bir anda titredi, acıyor mu diye sordum hayır dedi ve ona dinlenmesi için uyku ilacı verdim.

Askerin bilgilerine bakarken adı Koraydı ve Doğu Batıda 1.bölük komutanlığı yapıyordu.Daha sonra diğer hastaları tedavi ettim çıkış saatim yaklaşıyordu ve Koray bey'i merak ediyordum ve onun olduğu odaya doğru yürüdüm, kapıyı açtım Koray bey yatakta yoktu.

Sonra arkamdan birisi beni boğazlamaya çalıştı o kişinin kim olduğunu göremedim ama bir an Koray bey karşımda belirli verdi o an anladım ki arkadaki kişi Koray beyi öldürmeye çalışıyordu, Koray bey kız bırak diye bağırdı ama arkadaki kişi kafamı duvara vurarak bayılttı.

Sabah olduğunda koskocaman malikanenin yatak odasında yatıyordum, uyandım ve kapıyı açıp aşağı kata doğru yürüdüm aşağıya indiğimde Koray bey beni tutup koltuğa oturtturdu, Ahu hanım dün olanlar için üzgünüm dedi,ben adımı nerden buluyorsunuz dedim Koray bey bunu kimseye söylememem gerekiyor ama ben hem gizli bir ajan hem de askerim.

Ahunun kalbi yerinden çıkacaktı, Ahunun aklına binbir türlü herşey geldi neden gizli bir ajan kim olduğunu söylesin ki adımı nasıl öğrendi, dün gece ne yaşandı.Ahu kendini tutamayıp dün gece ne oldu diye sordu.

Koray bey: Dünkü saldırgan kafanızı duvara vurdu ve bayıldınız bende sizi buraya getirdim.

Kafamı ellediğimde azıcıkda olsa şişmişti.Ayağa kalktığımda başımın döndüğünü hissettim Koray bey beni sırtımdan tutarak iyi misiniz Ahu Hanım dedi,o an hayaller kurmaya başladım Koray beyle evlenmek,birlikte yaşamak,sevgili olmak derken Koray bey Ahu hanım iyi misiniz dedi ben ona bakarak -Iıı şeyy... Evet dedim o an çok utandım.

Koray bey sizi evinize bırakayım dedi, ben daha bir şey demeden belimden sım sıkı tutup kucağına aldı ve simsiyah jipine bindirdi daha evin yerini bilmediğini sanmıştım ama arabaya bindiğimizde evinin yerini bildiğini söyledi.Ona hayran bir şekilde baktım ama nasıl bildiğini sordum Ahu hanım ben bir ajanım dedi evimin önüne geldiğimizde siyah iki tane araba vardı ve içinden adamlar çıkmaya başladı.

Koray beyin adamları "Efendim buraya gelmişler"dedi

Ben ne oluyor dedim ve adamlar bi anada saldırmaya başladılar Koray bey kolumdan tutup dışarı fırladık yeni bir siyah araba geldi ve ona binmek üzereyken adamlardan biri bana silah doğrulttu.

Devamı Gelecek...

Loading...
0%