Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@nis_anur

 

 

 

 

İmkansız Aşk

3.Bölüm

Silahı bana doğrulttu ve tetiği çekti ama Koray bey benim önüme atladı ve vuruldu,Koray bey güçlükle beni omuzuna aldı ve arabanın içine koydu Koray bey bilincini kaybetti ve onu güçlükle içeri çektim.

Koray bey nefes almakta zorlanıyordu bende onun pembe duduklarını kendi dudağıma deydirdim ve ona nefes veriyordum Koray bey nefesini düzene koydum ve kalp masajı yaptım,Koray beyin adamına hemen hastaneye gidiyoruz dedim.

Koray beyin adamı tamam efendim dedi.Ama Koray beyin bilinci hala kapalıydı onun elini aldım ve kalbime koyarak ağladım hastaneye geldik acilen ameliyata koydular ama beni almadılar ben hemşireyim dedim ama bana sizin sakin olmanız lazım dediler. Ameliyatta bir hemşire çıktı ve acilen kana ihtiyacımız var dedi ve kan gurubu A Rh+ olması gerekli benim kan gurubumla aynıydı ve ben diyerek hızlıca beni kan nakil odasına götürdüler ve kan verdim.

Koray beyin durumu iyi olduğunu söylediler ve benden biraz daha kan alacaklarını söylediler bende tamam dedim,benim 394 numaralı odaya gitmemi söylediler, odaya doğru yürüdüm ve kapıyı açtığımda Koray bey yatıyordu.

Hemşire geldi ve kanımı Koray beye aktarıyordu çok yorgundum ve biraz başım dönüyordu gözümü kapattım,ama uykuya daldım kalktığımda üstümde battaniye vardı kafamı çevirdiğimde Koray beyin gözleri benim üzerimdeydi sıçrayarak ayağa kalktım ve...

Devamı Gelecek...

Loading...
0%