Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4.Bölüm

@nis_anur

İmkansız Aşk

 

 

4.Bölüm

Koray beye sımsıkı sarıldım Koray bey de buna karşılık verdi, saçımı okşadı ona neden beni korudun diye sordum o da senin gözlerimin önünde ölmeni mi izliyecektim dedi, kalbimde kelebekler uçuşuyordu heyecandan karnıma ağrı girmişti.

Koray beyin telefonu çaldı isimsiz bir aramaydı,bunu görünce ayağa kalkıp dışarı çıkacaktımki Koray bey elimi tuttu nereye gidiyorsun diye sordu, ben de kafeterya'ya gidiyorum sıcak bir şeyler almak için, vücudun çok soğuk dedim.

Koray bey gülümseyerek tamam dedi, aslında sıcak bir şeyler için gitmiyordum ama elimi tuttuğunda çok soğuktu, kafeterya'ya gittiğimde uzun sıra vardı Koray beyin adamı yanıma geldi ne alacağımı sordu sıcak bir şeyler alacağımı söyledim o da sıraya girdi,sona papatya çayı aldım Koray beyin adamı bana bakarak gülümsedi o da sert acı bir kahve aldı.

Koray beyin odasına giderken benle yarışmaya çalışıyordu koşmaya çalıştım,ve ben kazandım diyerek kapıyı açtım ve Koray beyin başında adamlar toplanmıştı Koray beyin adamı beni dışarı çekti,bunlar kim dedim sonra öğrenirsin dedi içerdeki adamlardan biri beni çağırdı ve kapıyı açtılar.

Ne yapacağımı bilemedim ve içeri geldim beni çağıran adamın omzunda parlak beş tane yıldız vardı dikkati mi çok çekti adam Koray beye bu kadında kim,Koray bey sevgilim dedi ben ne diyeceğimi bilemedim ama çok şaşırmış ve heyecanlıydım neden beni sevgilisi diye tanıttı,beni seviyor muydu.

Adamlar odadan çıktı ve Koray bey bana baktı,Koray beyin adamı içeri geldi hemen kahveyi Koray bey'i vermeye çalıştı ama Koray bey benim elimdeki papatya çayını almıştı, Koray beyin adamı ama siz papatya çayından nefret edersiniz,ben Koray beye bakarak öylemi bilmiyordum, Koray bey artık seviyorum dedi.

Koray beyin adamı efendim dün arabada olanları hatırlıyor musunuz ben hemen Koray beye baktım güldü ve evet her şeyi hatırlıyorum bilincim kapalıydı ama kulaklarım kapalı değildi Koray beyin bacağına vurdum ve güldüler Koray bey bana seni sevgilim olarak tanıttım çünkü Alan aşireti senin yüzünü gördü ve bizi sevgili sandılar.

Seni öldürmeye çalışıyorlar,seni bu duruma soktuğum için özür dilerim Ahu.Ben ne! Dedim neden öldürmeye çalışıyorlar,Alan aşiretinin bir çok suçu oldu ve teröristlerle bile işbirliği yaptılar, bu nedenle onları bazı suçlarını açığa çıkardım.

Ahu senin kendi evinde yaşaman çok tehlikeli olur,bu nedenle benim yanımda kalman gerekiyor yani benim evimde...

Devamı Gelecek

Loading...
0%