Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5.Bölüm

@nis_anur

İmkansız Aşk

 

 

 

5.Bölüm

​​​​​ Aşık olduğum adamla kısa süreliğine bile olsa aynı evde yaşayacağımı hiç düşünmemiştim,Koray bey ayaklandı ve hadi gidiyoruz dedi bende Koray bey siz daha yararlısınız, cephede bu acıların daha fazlasına direndim.

Koray bey adamını çağırdı taburcu işleminin hemen yapmasını istedi hastanede çıkışına geldik Koray bey aniden durdu elimi sıkıca tuttu ve dedi ki şu andan itibaren sevgiliymişiz gibi davranacağız,ben de Koray Bey'in yanağını öptüm Koray bey de saçımı elledi.

Arabaya binerken Koray bey elini uzatıp beni arabaya bindird, içeri girdik ve Koray bey bana şimdiden çok iyi ilerliyorsun dedi yanaklarım kızardı, evin önüne geldik ve tam arabadan inecek Koray bey sırtımdan ve ayaklarımdan sıkıcı tutup kucağına aldı ben de Koray bey yaralısınız beni yere indirin dedim ama hiç oralı olmadı.

Evin içine girdik ve koltuğun üstüne oturturdu ve ona bir kağıt verdi bu bir sözleşmeydi okuyup imzalamamı istedi sözleşmede böyle yazıyordu;

Koray bey değil Koray veya tatlı sözler...Ahu hanım değil Ahu ve tatlı sözler bir toplum içinde yakınlık gösterme , yakınlığa karşılık verme ve evlilik.

Koray bey'e dönerek evlilik mi dedim, onları inandırma için son çağre.

Ve bunları yaptığın için de 175bin para.Bunu görünce Koray para istemiyorum,Aferim hızlı öğreniyorsun neyi Koray bey değilde Koray dediğin için,Koraya biraz yaklaşıp mecburiyettendedim.Ama Koraya ben parayı kabul edemem Koray, para senin hemşirelik parandan fazla neyse bu konuyu kapatıyoruz,ama Koray be-... sözümü kesti ve bana çok yaklaşıp omzuna alıp duş almamı istedi çok yorulmuş olmalısın dedi duşun keyfini çıkar, Koray haa bu arada kıyafetlerin hallederim dedi ve kapıyı kapattı.

Ne kyafetlerimimi evimemi gitti yoksa kapıyı çaldı açtım ama Koray değildi hizmetçisini Aynur hanımdı, kıyafetlerinizi getirdim Ahu hanım odanız Koray beyin odasının hemen yanındaki oda yani koridorun sağındaki oda dedi ve gitti.

Sonra sıcak suyun içinde düşüncelere daldım duşta tam bir buçuk saat kalmışım küvetten çıktım kapı çaldı çalan Koraydı, Koraya Aynur hanım kıyafetlerinizi getirdi mi ben bornozumu giyip eve-... diyecekken ayağım ıslak olduğu için yere düştüm,Koray Ahu ahu noldu iyi misin sesini duydum ve gözlerim kapandı.

Devamı Gelecek...

Loading...
0%