Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6.Bölüm

@nis_anur

İmkansız Aşk

 

6.Bölüm

Uyandığımda Korayın yatağında bornozumla uzanıyorum,Koray bana bakıyordu ve iyi misin Ahu ben iyiyim ama kafam çok ağrıyor, Koray çekmeceden ağır kesici çıkarıp bana verdi ve suyu alıp kendisi bana içirdi.

Koray Aynur hanım bu gün erken çıktığı için bornozunla buraya getirdim dedi.Çok utanmıştım,bornozumun altında çıplak bedenim vardı Koray iyi geceler dedi odadan tam çıkıyordu ki ona,bir şey gördün mü diye bağırdım Koray kafasını aşağıya indirdi ve sırıttı hayır dedi.

Anlaşılan bir yerimi görmüştü utanç içinde kendimi battaniyenin altına koydum,saat 4:46 ve ben hala uyumamıştım ayağa kalkıp balkona çıktım kafamı çevirdiğimde Korayın odasının ışığı yandı,bu saatte uyanık mıydı sonra ışık kapandı.

Sonra telefona girdim ve Alan aşiretini araştırdım ve şoke oldum, çok sayıda sabıkalı suçları vardı.

Adam öldürme, kadınlara ve kız çocuklara işkence, cinsiyet ayrımı,erkekleri üstün görme, kastan öldürme, kaçakçılık daha neler neler vardı.

Son dakika haberlerine bakınca Alan aşireti bir askerle ve sevgilisine saldırı düzenledi yazıyordu.Haberlere tıkladığımda Alan aşiretinin uyuşturucu operasyonunu açığa çıkaran bir askere ve sevgilisine saldırı düzenledi yazıyordu.

Saate baktığımda 5:14 geçiyordu aşağıya inip mutfağa gittim su içtim ve koltuğa oturdum biraz dinlendim ve kalktım telefonum yere düştü aldım ve arkamda sanki biri varmış gibi hissettim arkamı döndüm ve birisi vardı karanlık olduğu için görmedim.

Devamı Gelecek...

Loading...
0%