Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7.Bölüm

@nis_anur

İmkansız Aşk

 

7.Bölüm

Korkarak bağırdım ve geriye doğru adım attım ama korkudan dizlerimin bağı çözülmüştü,geriye doğru düşücekken karanlıktaki adamın kıyafetini tuttup koltuğun üstüne düştük, üstüme düşmüştü, adamın dudaklar benim dudağıma deydi yani karanlıktaki adamla öpüştük.

Hemen onu ittim karanlıktaki adam eliyle ses çıkardı ve ışıkların hepsi açıldı karşımdakini görünce şoke oldum, karanlıktaki adam Koray çıktı ikimiz birbirimize öyle bir bakıyorduk ki Koray utançtan yüzü kızarmıştı.

İkimizde aynı anda özür diledik,Koray hayır ben özür dilerim Ahu,seni karanlıkta korkuttuğum.

Koray bende karanlıkta karşımda birisini görünce çok korktum ve çığlık attım, hayır sorun değil dedi.

Odama doğru çıkarken Koray aç mısın diye sordu ben ağzımda kekeliyerek -şeyy...yook... aç değilim dedim,ama Koray beni elinden tutarak mutfağa gittik ve hazır erişte yapıyorduk Koray suyu koyarken bana eriştenin dolapta olduğunu söyledi bende dolabı açtığımda çok yüksekteydi, arkamdaki sandalyeyi alıp üstüne çıktım.

Erişteleri alırken sandalye sallanıyordu parmak uçlarımı yukarı doğru çektim sandalye bu sefer çok şiddetli sallandı,ve ben kaydım Koray beni tuttu ama kucağına düşmüştüm,Koray beni masanın üstüne oturtturdu ve bana yaklaşarak kulağıma çok sakarsın seni her zaman böyle koruyamam dedi.

Sakın masanın üstünden ben seni indirinceye kadar inme dedi çok utandım ve mutlu oldum aşık olduğum biri bana bu kadar yakınlık göstermesi beni benden alıyordu,Koray erişteleri hazırladı ve beni omuzuna aldı oturma odasına gittik, Koray bir şeyler açtı erişteleri yemeye başladık açtığımız TV de çiftler öpüşüyorlardı,Koray bey değiştireceken bu seni rahatsız etmiyor de mi Ahu.

Bende 28 yaşındayım neyimi rahatsız edecek dedim ve değiştirmedi erişteler bitti.

Koray içmeyi biliyor musun dedi bende biliyorum dedim,ve viski getirdi ben çok içmiştim tam üç şişe içtim Koray ise iki kadeh tek içmişti ben sarhoş olduğumdan Koraya saldırdım.

Üstüne oturturdum ama Koray hiç rahatsız olmamış gibiydi ve o ona bir şeyler söylemeye çalışıyordum ama Koray benim kafamdan tutarak öptü ben şaşkınlıktan karşılık vermedim ama sonra onu öpüp viskinin etkisiyle yattım.

Uyandığımda Koray ve ben...

Devamı Gelecek...

Loading...
0%