Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8.Bölüm

@nis_anur

İmkansız Aşk

 

 

 

 

 

8.Bölüm

Birbirimize sarılarak yatıyorduk uyanınca, Koraya baktım oda bana baktı sıçrayarak koltuğun üzerinden kalktım Koraya çok özür dilerim dedim dün gece -ne... Sözümü kesti hiç bir şey hatırlamıyor musun dedi hayır dedim dün gece birşeyler mi oldu yok birşeyler olmadı.

Neyse hazırlan seni bir yere götüreceğim,nereye evine dedi ama evine bir bakıp geleceğiz,bir şey mi oldu yoksa bilmiyorum adamlarım buraya gelmemizi söyledi.

Hemen hazırlanıp arabaya bindik Koray çok telaşlıydı, anlamıştım kesinlikle bir şey oldu evimin kapısının önüne geldik, içeri girecekken kapının kırık olduğunu gördüm içer girdiğimde, eşyalar darma dağındı dolaplar yerdeydi kıyafetlerim yanmış babamın fotoğraflarını benim fotoğraflarımı ve biriktirdiğim paraları yakmışlardı.

Umutsuzca baktım hemen babamın fotoğraflarına yöneldim hepsi yanmış ve düzgün bir fotoğrafı yoktu daha fazla baktım ve bir tane yarı yanmış buldum.

Hemen aldım Koray anlaşılan babana çok düşkünsün dedi.

Ona baktım duygulanarak evet dedim,bana gülümseyerek baktı ve şöyle dedi tam aradığım tipsin dedi gözlerimi koskocaman açtım ve ona baktım nasıl yani dedim.

Duvarda Türk bayrağı var dedi,babam şehit olduğundan beri o Türk bayrağını indirmiyordum ama artık yanmış.

Koray özür diledi, özür dilemene gerek yok dedim ama hepsi benim suçum dedi.Ona baktım haaa...yani biraz ama sonuçta bunları sen yapmadın dedim.

Evini en kısa sürede aynı haline getireceğim dedi ama bu-... Hiç birşey söyleme yapacağım!

Birşey söylemedim ve hadi gidelim burdan dedi arabaya bindik.Korayın adamı.

Efendim bu Alan aşireti deki Umutun yeni sevgilisi Ceylin hanım.

Kafamı hemen kaldırdım,Koray eee nolmuş dedi.Eski astsubayımız Turgut Bey'in karısıymış.

Yüksek sesle ne!!! Dedim

Yani annem Alan aşiretini kadınımı.

Devamı Gelecek...

Loading...
0%