Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9.Bölüm

@nis_anur

İmkansız Aşk

 

 

 

 

9.Bölüm

Annem artık Alan aşiretinden birisiydi, Koray tanıyor musun dedi evet dedim annem ama artık onu annem gibi görmüyorum, Koray neden dedi uzun hikaye evde anlatırım dedim.Koray , sen Turgut Bey'in kızı mısın dedi evet dedim.

Koray şoke olmuştu , sen nereden tanıyorsun dedim bana o bizim eski astsubayımızdı ama cephede şehit düştü.Bende o da benim babam dedim.

Bana gözlerini koskocaman açtı bu bir tesadüf değil bir mucize nasıl yani dedim boş ver dedi.Evin bahçesine girdik arabadan beni hızlıca indirip koltuğa sert bir şekilde oturturdu noluya yaa! Dedim sende Alan aşiretindensin değil mi hayır hayır açıklayayım dedim.

Sesli bir şekilde neyi açıklayacaksın dedi çok korkmuştum beni tutu ve sırtına aldı hızlıca bir odaya kitledi.Ona hiç birşeyi dinlemeden hareket ediyorsun dedim ama beni dinlemedi.

Kapıyı kitledi ve gitti, annemin Alan aşiretinden olduğunu söyleyince benimde onlardan biri olduğumu düşündü Bağırdım kapıyı aç ilk önce beni dinle! Koray!

Ne yaptığını sanıyorsun!

Kapının hemen arkasındaydım kapının kilidini hıp hızlı açtı ve kapıyı sert bir şekilde açtı ve yere düştüm, ayağımı incitmiştim ağladım neden ağlıyorsun görevin açığa mı çıktı haaa!!!

Oysa ki ayağım çok ağrıdığı için bana yaklaştı boğazımdan tutu gözlerinde ateş fışkırıyordu seni kolay kolay bırakacağımımı sanıyorsun Koray boğazımı çok sıktığı için konuşamıyordum Korayı itti ne demeye çalışıyorsun anlamıyorum.

Alan aşiretini bile tanımıyordum senle birlikte tanıdım,cevap vermedi kapıyı çarpıp kilitledi, Korayın benim böyle birşey yapacağımı düşünmesi bile beni korkutuyordu.

Saatler geçti saatin kaç olduğunu bile bilmiyordum telefonum koltuğun üstünde kalmıştı ama kirli bir pencereden bakınca hava karanlıktı uykum geldi ama ayağımın acısından yatamıyordum yer çok soğuktu ve karanlıktı.

Ama uykuya dalmıştım, kapıdan ses geldi kapı açma sesiydi kapıyı birisi açtı ama kim olduğu gözükmüyordu Koray sandım ve Koray dedim sırıttı gözümü karanlığa alıştırdım ama Koray değildi üstü başı kan olan birisiydi.

Tekrar Koray diğe bağırdım ama adam bana

İşte seni buldum ve iğrenç bir sesle güldü

Devamı Gelecek

Loading...
0%