Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@nisanur.0202

Yazar anlatımı

 

Yağız artık kendinden emin olmak istiyordu. Evet, Eftalin her erkeğin etkileyebileceği kadar güzel olduğunu o da biliyordu. Ama Yağız Eftali gördüğü ilk günden beri kalbinde ona karşı bir şeyler hissediyordu. Ama Yağız bunu umursamamıştı gelip geçiçi demişti ama gelip geçici bir his değildi bu.

 

Eftal ise korkuyordu hemde çok korkuyordu Eftal, bu zamana kadar ne başkası tarafından sevilmiş ne de sevmiş. O yüzden ya birisini seversem o da beni sevmezse düşüncesi hep Eftalde vardı. Yağız ile Eftal birlikte yukarı Yusuf albayın odasına çıkarken bir sürü asker dönüp dönüp Eftal e bakıyordu.

 

Eftal sonunda dayanamayıp Yağıza biraz daha sokuldu. Yağız bu durumdan hoşlanmamıştı. Çünkü Eftalle bu kadar yakın olunca dengeleri değişiyordu. Eftalin kokusunu içine çekti ve kendi içerisinde "Neden bu kadar güzel kokuyorsun be kızım niye işleri zorlaştırıyorsun." Dedi. Eftal Yağız a dönüp"Niye bana öyle bakıyorlar sanki ilk defa kadın görmüşler gibi" dedi. Yağız "Neden acaba öğretmen sence o kıyafetlerle bir sürü erkek ordusunun kaldığı yere gelinir mi?" Eftal biraz düşündükten sonra Yağız a"Haklısın galiba ama bence kıyafetlerim düzgün" dedi.

 

Tam Yağız ağzını açıp bir şey söyleyecekken Eftal ve Yağız'ın karşında hemen Can çıktı. Can hemen konuşmaya başladı"Oooo Eftal hanım nerelerdesiniz bende diyorum buralar da bir parıltı eksik meğer ki o sizin güzel yüzünüzün parıltısıymış" Eftal Can'ın bu iltifatı üzerine hemen Can'a sarılmıştı. Yağız kendi içerisinde

 

"yavaş be kızım daha bana sarılmadın böyle" dedi. Eftal de bilmiyor du ama Can dan hem abi enerjisini alıyordu. Eftal hemen Can'a dönüp"Bende sizleri bekliyordum Can bey dedim buralarda yakışıklı bir beyefendi eksikmiş nerelerdeymiş meğerki buradaymışsınız" Yağız bu iltifattan sonra gerçekten sinirlenmişti. Ama yine de kendini frenledi. Can da Eftal geldiği ilk günden beri her zaman nedense Eftal e karşı kardeşi gibi davranıyordu. Can hemen Eftal bakıp"ooooo cimcime sen bu lafları nerden öğreniyorsun"dedi. Eftal bu lafın üzerine birazcık sinirlenmişti. "Yaaa ama Can ne o öyle cimcime filan ayıp oluyor bak ben koskoca öğretmenim"deyip Eftal kendini gösterdi.

 

Can hemen "Kızım bizim aramızda kaç yaş var ne o öyle Can bana abi diyeceksin" Eftal hemen Can'a dönüp"aramızda sadece iki yaş var" Can "Evet işte kızım iki yaş var o yüzden abi de" Eftal hemen Yağıza dönüp"Benle Yağızın arasında da iki yaş var o zaman ona da abi diyeyim" dedi. Halbuki Eftal Yağız ı denemek istemişti yoksa ne Eftal yağızı abisi olarak görür ne de yağız Eftali kardeşi olarak görür.

 

Yağız bu laftan sonra artık sinirleri tepesine binmişti ve biraz sesini yükseltmişti"Lan Can bana bak benim asabımı çok bozuyorsun sen lan hemen def ol git burdan yoksa parkurda-"daha Yağız lafını bitirmeden hemen Can çıkmıştı bile

 

Yağız susunca bende ona dönüp"Ben şimdi sana abi mi diyeceğim Yağız ab-" daha Eftal sözünü tamamlamadan hemen Yağız Eftali bir odaya çekip kapıyı Eftalin sırtına yasladı ve bı an ona yakınlaştı Eftal bı an ne olduğunu anlamamıştı. Yağızın gözlerinden alevler fışkırıyordu Eftalle nerdeyese dipdibelerdi. Yağız"Bir daha sakın bana asla o kelimeyi kullanma tamam mı Eftal eğer kullanırsan bu sefer ben farklı şeyler yaparım haberin olsun"dedi. Eftalin kalbi maraton gibi hızlı atıyordu. Ve Yağız hâlâ onun dibindeydi. Bu daha da kalbini hızlı artırıyordu.

 

Eftal hemen Yağızın kolunun altından sıyrılıp "Tamam bir şey demedim bir daha da o kelimeyi söylemiyeceğim yoksa beni de parkurlarda koşturursun filan hiç gerek yok" deyip kapıyı açıp hemen dışarı çıktı. Elini kalbine atıp hafif sesli bir şekilde "Ne oluyor bana kendine gel böyle olmamalı"demişti. Ama bunu Yağız da duymuştu ve nedense hoşuna gitmişti.

 

Yağız da boğazını temizleyip Eftalin yanına geldiğinde "hadi gidelim yeter artık Yusuf albayı bekletmiyelim"dedi. Yağız önde Eftal hemen yanında birlikte Yusuf albayın odasına girdiklerinde Yağız tekmil verdikten sonra Eftalde içeri girdi. Yağız her ikisine de bakarken ne kadar çok benzediklerini şimdi fark ediyordu. Aynı renk tonu gözleri,o hafif kumral saçları yani benziyorlardı.

 

Yusuf albay da ilk Eftale baktığında aklına direk bir zamanlar yari olan Hülya ya benzetmişti. Ama biraz da kendisine benzediğini biliyordu. Ve Eftal gerçekten çok güzel bir kız dı. Bunu Yusuf albay bile anlamıştı. Yusuf albay Eftale dönüp

 

"eee kızım nasılsın nasıl geçti dün geçen iyi uyuyabildin mi?" Dedi. Eftal hemen tebessüm edip "Çok güzel ve iyi uyudum Yusuf amca Yağız sağ olsun"dedi ve Eftal Yağız a dönüp tebessüm etti. Yağız da bı an kendini tutamayıp o da hafif bir tebessüm edince ikisinide gözleri birbirlerine denk düştü. Onları ayıran Yusuf albayın öksürük sesi oldu hemen ikiside birbirnden gözlerini çektiler. Eftal Yusuf albay a dönüp "Yusuf amca şey acaba sen bu ev meselesini halledebildin mi acaba" Yusuf albay "evet kızım hallettim,hatta bak bu da evinin anahtarı dairen tam Yağız yüzbaşını karşısı bir şey olursa ondan yardım isteyebilirsin tamam mı?"

 

Hemen başımı sallayıp "Peki tamam çok teşekkür ederim Yusuf amca" Yusuf albay"Ne teşekkürü kızim sen nerelerden buraya gelmişsin sırf mesleğini yapabilmek için bu kadarı da bizim boynumuzun borcu"dedi. Tebessüm edip"estağfurullah Yusuf amca sizler olmasanız biz nasıl geceleri yatağımızda rahat uyuyabileceğiz asıl siz sağ olun"dedi Eftal.

 

Yusuf albay bı an hemen ciddileşerek "Yüzbaşı Yağız Efe Şimşek hemen Şahin Timini hazırla göreve çıkıcaksınız"dedi. Yağız da gür sesiyle"emredersiniz komutanım "deyip çıkmak üzereyken Eftale bir kere baktı ve sonra hemen kapıyı kapatıp çıktı. Eftalde Yusuf albaydan yarın okul olduğu için gidip ev temizlemek için izin istedi ve o da hemen odadn çıktı. Tam Eftal eve gidecekken bı an aklıma yağız geldi ve onunla nedenini bilmediği halde ona veda etmek istiyordu sonuçta o da bir askerdi.

 

Eftal tam dışarıda beklerken sert adım sesleriyle hemen arkasını döner ve karşısında kocaman asker, üniformasıyla geliyordu. Eftal hemen Yağızı görür görmez işte yine heycanlanıyordu. Yağız Eftalin yanına geldiğinde tam karşında durdu. Timin diğer üyeleri gelmeden yağıza söylemeliydi. Eftal daha yağızın bir şey demesine izin vermeden hemen "sana bir kere sarılabilr miyim yüzbaşı" dedi . Yağız hemen kollarını açıp Eftal e doladı. Eftal sarılırken yağıza"iyi olun tamam mı hayırlı bir şekilde geri gelin"dedi. Ve askerlerin hepsi gelince Eftal hemen yağızdan ayrılıp köşeye gelip orda beklemeye başladı.

 

Ve herkes geldikten sonra Yusuf albay da gelince herkese ne yapmalarını söyledikten Yusuf albay "Şahin Timi size güveniyorum yapabilirsiniz hadi göreyim aslanlarımı Yağız Efe yüzbaşı emir komuta sende "dedi. Ve sonunda Yusuf albay bağırarak "sağ salim gelin askerler"ve hepsi hep beraber "emredersiniz komutanım" deyip hemen helikoptere binmeye başladılar. Allah'ım sen onları koru onlara yardım et deyip tebessüm ettim. Lütfen hemen gelin olur mu dedim kendi kendime lütfen.

 

 

Evet arkadaşlar 6. Bölümümzde bitti.

 

YAzar anlatımı nasıldı?

Timimiz göreve gitti.

Bölüm tahminleri nasıldı?

Oy ve yorumlarınızı unutmayın lütfen 🖤🤍

Loading...
0%