Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Çöl Cereni(Bazı itiraflar)

@nisaperihan

11 Temmuz 1997

O gecenin sabahında İsa'nın şaşıracağı kabullenmekten başka çaresi olmayan gerçekler vardı.

-İsa bilmediğin şeyler var. Ben senin karın olamam çünkü...

-Çünkü ne Aylin senden sadece bir şans istiyorum eğer yine beni istemezsen gerçekten ayrılırız. Ama lütfen bana bir şans ver.

-Ne şansı İsa ben hamileyim karnımda Ali'nin çocuğunu taşıyorum ne şansından bahsediyorsun.

İsa ilk başta yanlış duydu sandı hatta dua etti umarım yanlış duymuşumdur diye nasıl olurdu bu kendisinin bakmaya kıyamadığı kalbindeki uçsuz bucaksız denizde açan Nilüferi şimdi başka bir adamdan hamile olduğunu söylüyordu.

-Duydun işte hamileyim. Peki şimdi istiyor musun beni İsa başka bir adamdan hamile olduğumu bile bile istermisin beni bunu gururuna yedirecek misin?

İsa oturduğu yerden kalktı pencereye doğru gitti arkası dönük bir şekilde durdu.

-Sen beni hiç tanımamışsın Aylin istersen bir düzine çocuğun olsun ben yine kabul ederim sana yemin ederim bir gün bile söylenmem çünkü ben seni görünce atan kalbimi birde gözlerine bakınca geçen bütün dertlerimi bilirim. Ben anne nedir başka kadın nedir onu bile bilmem sadece gözümü açtığımda bir çift yeşil göze adanmış bu hayatımı bilirim. Gelmiş bana gururdan bahsediyorsun. Ben seni görünce gurur, itibar, para hiç biri aklıma gelmiyor. Sadece bir gülümsemen için canımı bile feda edeceğim aklıma geliyor.

-Karnında başkasının çocuğunu taşıyan bir kadın için ölmeyi bile düşünüyor musun?

- Ölüm ise senin yolunda olsun be Aylin

 

Bölüm sonuuuu güzel insanlarr aklıma geldikçe yazıyorum daha öncede söylemiştim hahaha 🤣 kafada kurmayı seven biriyim. Sizce İsanın sevgisine 10 üzerinden puanınız nedir? Diğer bölüm görüşmek üzere hoşçakalın efenimmm 🪷🪷






 

Loading...
0%