Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.Vabalara Hoşgeldin

@nsh.kose

Benim babam ölmüştü,24 yıl beni ayakta tutan babam bir sesle yok olmuştu, annemin kötülüklerini benden saklayan babamdı ,benim tek arkadaşım babamdı,benim tek ailem babamdı,benim babam benim her şeyimdi.O borcu niye aldığını biliyordum bu yüzden babama kızmıyordum . Ama o adam pek iyi insan değildi

Yumurta tabağına çatalı batırıp batırıp duruyordum tek düşündüğüm babam ve Bekirdi masanın üstündeki telefon titremeye başladı konumu atmışlardı ve altında bir mesaj yazılıydı


"Bir saat sorna seni bekliyo olacağız bavulunuza getirmeyi unutmayınız VEBA"

Mesajı okuduktan sorna veba derken ne demek istediklerini düşündüm ayağa kalktım ve odama doğru ilerledim üstüme siyah bol kazak ve altıma bol kot giydim.Bavuluma geren bütün eşyaları koydum ve kapattım çantama silahımı koyduktan sorna çıkabilirdim.

                               🥊

Dedikleri yere gelmiştim arka tarafta bazı yarım kalmış ve öylece bırakılmış iki bina vardı.Etrafa bakınırken siyah bir mercedes geldi adam kafasını uzatı ve "beni takip edin" dedi.yarım kalan bir binanın içine girdik arabayı durdur du bende hemen durup bavulumu alıp adamı takip ettim.

Binanın zemin katına indiğimde karşımda büyük bir kapı vardı üzerunde Vebalar yazıyordu adam kapıyı açtığında geniş koridorda sıra sıra odalar vardı her kapıda veba 1,veba 2,veba 3,veba 4,veba 5,veba doktor yazıyordu duvarları simsiyahtı ve yazıların altında Karga amblemi bulunuyordu koridorun sonu büyük hir yere açılıyordu ortada masa etrafında koltuk ve etrafta bir sürü bilgisayar iki tanede camdan ofis koltukta oturan dört kişi vardı aralarımdaki kahve saçlı kız bana doğru ilerledi ve "bakın kim gelmiişşşş"dedi,gülümsedi , elini uzattı.

Bende gülümsedim ve elini tuttum "Alev...Alev Altan"dedim.Elini tuttuğum kız "Beria...Beria Aydoğan"dedi ve kenara çekilip eliyle koltuğu gösterdi masanın etrafında üç koltuk vardı ve sol koltukta oturan sarı saçlı ve renkli gözleri onu ayrı bir güzellik veriyordu,ayağı kalktı ve"DuygunDemirtaş"dedi,gülümsedi.Bende "memnun oldum"dedim sorna sağ koltukta oturan kahve hafif dalgalı saçları olan ve abartılacak kadar olmasada kasları vardı.

O da gülümsedi "Eren Kan Yılmaz" dedi.Soy ismini belli etmek gibi bir hali vardı.Ve tekrar "memnun oldum"dedim.Karşımdaki koltukta oturan adamın siyah saçları vardı,elmacık kemikleri belliydi ve Eren den daha fazla kası varda ama iri değildi oturduğuna rağmen uzun boylu olduğu anlaşıyordu.renkli gözlüydü ama rengini belirleyemiyordum gözünü kaçırırken Beria sesli bir şekilde "Baraaaann"dedi.

Baran ayağa kalktı ama diğerlerinin tersine gülümsemedi ve"Baran Erguvan... Erguvan"dedi ve tekrar koltuğa yaslandı.Ben tekrar Beria ya baktığımda "Vebalara Hoşgeldin"dedi.Bende "Hoş buldum" dedim"Oturabilirsin"dedi Beria.Ve Duygun un yanına oturdum.Duygun kafasını bana çevirerek "Eee anlat"dedi.

Omuzunu düzelttim"24 yaşındayım işletme mezunuyum annem ve babam.... öldü ."dedim.Beria başını eğdi ve ardında gülümsedi "Bunun şerefine tekila içiyoruzz" dedi.Eren sırıttı ardında Duygunda sevinde ama Baran elindeki kitaba odaklanmıştı.Beria koşarak az önce fark etmediğim mutfağa gitti.Tekilaları doldurduğunda bir süre birbirimize bakıyorduk sessizleğimizi Beria bozmuştu bana doğru döndü " Şey gözüne..." sözünü bitirmeden cevapladım "vazo kırıldığında kesti" dedim.

Beria kafasını salladı.Erenin ve Duygun un yüzü asılmıştı elimdeki tekiladan bir yudum içtim "siz kendinizden bahsedin " dedim samimi bir şekilde.

Beria hemem söze başladı" Benn.25 yaşındayım.Üniversite okumadım.Babam beni bırakmış annem akıl hastanesinde.en sevdiğim renk mavi ve tabiki dördüncü Vebayım " dedi gülümsedi mavi rengi sevdiği altındaki açık mavi kot ve beyaz mavi desenli sweet giymişti

Ardından Eren diklenip konuşmaya başladı "Sıra bende.27 yaşındayım.Üniversiteyi bende okumadım . Annem ve Babam öldü.En sevdiğim renk koyu yeşil ve ikinci Vebayım"dedi ve tekilayı tekte bitirdi.Beria Erene bakıp "geberecen" dedi.Duygun ve ben kahkaha attık gözüm Barana gittiğinde Baran sırıtıyordu o an gamzelerini fark ettim.

Duygun masaya yaklaştı duruşunu düzelti ve"O zaman sıra bende.24 yaşındayım Alevin gelmesiyle en küçük değilim.Üniversite mimarlıktı bıraktım.Annem ve babam beni evlatlıktan reddetti.En sevdiğim kahverengi ve üçüncü Vebayım." dedi.

Kendimi gülümsemeye zorladım Duygunun hayatı beni nedense üzmüştü.Duygun tekrar konuşmaya başladı "Baran sıra sende"dedi.Baran kitabı kapatıp kenara koydu ve bize baktı."26 yaşındayım.Üniversite okumadım.Annem yok,Babam Bekir.En sevdiğim renk Siyah,birinci Vebayım "dedi.Babasının Bakir di şaşırmıştım.

Baran tekiladan büyük bir yudum aldı.Beria "Ben senin hayat zevkine sıçıyım"dedi.Kaşları çatıştı.gözleri bana zıpladı ve kaşlarını düzelti "Sen sormadan ben söyleyim Veba karga demek işimiz uyuşturucu çetelerini gebetip uyuşturucu satışını kesmek." dedi ciddi bir sesle.

      
                               🥊

Loading...
0%