Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3.Güvercin

@nsh.kose

Babam bana hep güvercin derdi çünkü oda bilirdi benim güvercin izlediğimi, doğru severdim,güvercinleri izlerken gördüğüm kargayı daha çok sevmiştim çünkü herkes ona ne kadar çirkin desede aralarında en güzeli o du. Siyah parlak tüyleri göstericiliği... Çocukken araştırmıştım kargalar zeki ve mantığı ile tanınırmış.Şimdi ise tam bir karga sürüsünün ortasındayım ve bende karga olacağım.

Bekir burda bana ne yapacaktı? benimde onlar gibi çalışmamı istiyordu fakat bunu ne yapacaktı? Uyuşturucu mafyalarını batırma ne işine yarayacaktı? Beni niye burda istemişti? Aslında bir sebep vardı babam küçükken beni eğitmişti yani boks yapmayı iyi biliyordum ama bildiğimi Bakir nerden biliyordu?

Gözlerimi aradığımda bavulum karşımda duruyordu siyah çarşaflı yataktan kalktım Veba 5 odasında kalıyordum oda çokta büyük değildi duvara dayalı yatak yanağın yanında küçük bir komidin vardı.Karşı sında gardrop ve çalışma masası vardı odadaki çoğu şey siyah ve ahşap tan oluşuyordu.

Odanın başka köşesinde bir kapı vardı orası lavaboydu elimi yüzümü yıkadıktan sorna ofisin olduğu büyük odaya gittim saat 06.30 olduğundan kimse yoktu ama mutfaktan sesler geliyordu ,mutfağa gittiğimde Duygun yemek hazırlıyordu bende yardım ederken Duygun kafasını bana çevirip " Books yapmasını biliyormusun?"diye sordu.

Boks yaptığımı nerden biliyordu? Bende ona baktım "Evet biliyorum" dedim.Şaşırmıştı ama bu ilk defa duyduğundan değildi sorna yemeğe dönüp "O zaman bugün Baranla müsabakanız var" dedi. Onu yenebilirmiyim bilmiyordum ama bunu herkesin bilmesi şaşırtmıştı.Kahvaltı hazırdı Eren ve Baran çoktan gelmişti.

Duygun eline menemeni almıştı benim elimde tabaklar vardı yemekler masaya koyduğumuzda omuzlarıma iki el dokun muştu ardından "Böh" diye bir ses geldi kafamı çevirdiğimde bunun Beria olduğunu anlamıştım.

Mutlulukla masaya oturdu Erenle Beria bir koltuğa, ben ve Duygun da bir koltuğa geçmiştik Baran tekrar tek başına oturuyordu.Baran hariç hepsi mutluydu .Yemek yemeye başladığımız da Duygun suyundan bir yudum alım neşeyele "Bugün iki boksörümüzün maçı var." dedi.

Ben sırıttım Beria "Oleyyyy,Baranı yenerse çok gülerimm" dedi.Baran ters bir bakış attı sorna ağızının kenarıyla gülümsedi ve yemeğe devam etti.Eren hala yemeğe devam ediyor bizi tınmıyordu.Bizde sessiz bir şekilde yemeye devam ettik.

Yemekten sorna üstümü değiştirdim altıma siyah eşofman ve askılı bir siyah üst geçirdim.Dışarı çıktığımızda arabam olduğu yerde duruyordu. Eren'nin sürdüğü minibüse bindik geldiğimizde kapını önünde bir güvenlik vardı bizi görünce kapıyı açtı geldiğimiz binanın alt katına indik girdiğimiz odada bir boks ring ve etrafında birkaç tane koltuk bulunuyordu.

Beria sabırsız bir şekilde koltuğa oturdu,Duygun'nun yüzünde gülümseme vardı ,Eren kimin kazanacağını hesap etmeye çalışıyordu.Baran elindeki boks eldivenlerini bana attı o sıra eldivenin üstündeki karga resmini gördüm bunları özel basmışlardı.

Eldivenleri elime geçirdim.Derin bir nefes aldıktan sorna Barana baktım oda ban bakıyordu ve "Seni yeneceğim GÜVERCİN"dedi.O bana babam gibi güvercin dedi.Evet ben güvercindim Karga olmak isteyen bir güvercin.

Gözlerinde sakinlik vardı çok sakindi bir anda "Sen başla" dedi.Beria arakan ikimizide tezahurat ediyordu.o na doğru ilerledim ve tam karnına yumruk geçirecekken engelledi ve bunu yapacağını biliyordum.kafama vurmaya kalktığında bende onu engelledim ve bacağının üst kısmına tekme attım.

Düşmesini bekliyordum ama düşer gibi yapıp karnıma vurduğunda işi daha ciddiye aldım ve bende karnına yumruk attım tam kafama vuracağı sırada eğildim ve çene altına yumruk geçirdim.Baran boynunu kıtlattıktan sorna eğilip bacağıma ve ardından karnıma geçirdi yumruğunu.Düştüm ama hemen ardından hızlıca kalktım tam kafasına yumruk atacakken kafasını kaçırdı.

Ardında benim kafama vurmaya çalışınca bende aynısını yaptım.Dizimi kırıp karnına geçirdim. Baran bacağıma tekme attığında tekrar düştüm bacağım çok ağrıyordu.Bir süre birbirimize yumruk savurduk ama hep ıskaladık.

Tam kafasının ortasına gelecek bir şekilde yumruk atacakken oda bana aynısını yaptı ikimizde aynıandaydı.Ama o beklenmedik bir şekilde kafasını yana eğdi bunu fark ettiğimde bende kafamı aşağı eğdim ikimizde ıskalamıştık.

Tam bana tekme savunacakken bende karnına dirseğimi daha hızlı bir şekilde vurdum fakat attığı tekme beni düşürmüştü,o da düştü hareket edecek halimiz kalmamıştı.Eren ondan geri doğru saydı ama hala hareket edemiyorduk ardından Beria ve Duygun "Berabere" diye bağırdı.Erende alkışladı.

Barana doğru "Güvercin hala vazgeçmiyor"dedim.Bana ters bir şekilde baktı ardından gülümsedi "O güvercin büyümüş" dedi sesinde alay vardı.Barana karşı bende gülümsedim "O güvercin bir karga kadar büyüdü"dedim.

                                🥊

Loading...
0%