Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@nsnpro12

Nisan.20 yaşında üniversite okuyor. Tıp öğrencisi

Sabah erkenden kalkıp hazırlandım. Derse geç kalmak üzere olduğum için aceleci bir şekilde hazırlanıp odadan çıktım.Bir günüm neredeyse çalışmakla geçmişti.Geçimimi sağlamak için bir kafede çalışıyordum. İşim bittikten sonra yurda dönmek üzere yolda yürüyürdum.

 

Yolda yorgun halde yürürken bir silah patlama sesi duydum.İlk başta umursamadım.Ancak silah sesinden hemen sonra yükselen bir kadın bağrışma sesi;

Yardım edin!!

Telaşla arkama baktım.Ama kadını göremedim.Mahalle arasında olan caddeye girdim ve karşımda olan olaylar beni şok etti.İri yapılı bir adam elinde silah vardı ve yerde yatan adamın başında ağlayan bir kadın.Çok korkmuştum, kadına yardım etmem gerekiyordu ama korkuyordum yapamazdım.Olay yerinden ayrılacağım an yolda duran taşa çarpmanın etkisiyle çantam yere düştü.Gözlerimi kapatarak dua ettim;Allah'ım nolur duymasınlar.


Fakat artık çok geçti.Arkama döndüğüm an bana bakan gözleri gördüm.Birinde öfkeli ve beni tanımaya çalışan gözler ve birinde de yardım isteyen bir çift kadın gözleri

Önümde duran iri yapılı sağ kolu dövme kaplamalı siyah göz rengi ve siyah esmer tenli adam beni işaret ederek;Yakalayın şunu!
Diye emir vererek adamlarını gönderdi

Tam kaçma girişiminde bulunacaktımki esneme vurulan sopayla gözlerim kapanmaya başladı.Ve en son gördüğüm şey arkasına bakmadan gıden iri yapılı adamdı.

 

Selamm canlarım bu benim ilk kitabım umarım beğenirsiniz.

Loading...
0%