Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Tanışma

@nur.ycy

Kahvemi içerken yatağımda kitabımı okuyordum. Kitap beni içine çekmişti. Kitaplar bana huzur veriyordu ve kitapları sevmeyen insanlara çok üzülüyordum. Bu kadar güzel hikayelerden uzaktılar. Odamın kapısı çalındığında annem içeri girdi ve "kızım hâla hazırlanmadın mı?"diye sordu. Doğru ya onunla bir arkadaşının kafesine gidecektik.

"anne ben evimde sakin sakin otursam olmaz mı?"diye sordum bıkkınlıkla.

"hayır olmaz o kadar söyledim, beni yalnız bırakmıyacaksın."diye yanıtladı. Alt tarafı arkadaşının pastanesinin açılışına gidecekti çok mu zordu ya.

"tamam anne hazırlanırım."dedim yüzümde zoraki gülümsemeyle.

"tamam hadi hızlı ol."dedi bana gülerek. Sinirlenmemden hoşlanıyordu. Hemen yatağımdan kalkıp dolabımı açtım. Altıma kot etek üstüme kısa siyah bir tişört geçirdim ve mutfağa gittim.

"nasıl olmuşum annecim?" diye sordum dalga geçerek.

"etek sana çok yakışmış." diyen anneme tip tip baktım. Annem hazırlandıktan sonra dışarı çıktık. Pastane 2 sokak altımızdaydı.

"anne ben çok kalmam haberin olsun." dedim.

"tamam kızım sen biraz otur sonra gidersin." dedi annem ona cevap vermektense gülümsedim. Birkaç dakika sonra pastanenin yakınına varmıştık. Annem oraya girdiğimizde kendini kaptırmıştı. Önüme gelen selam veriyordu. Kalabalık alanda zorla telefonumun çaldığını duydum dışarı çıktım arayan Ela'ydı.

" alo."dedim

"alo. Naz neredesin? Ben kafedeyim gelsene konum gönderiyorum bekliyorum." dedi

"bana sordun mu Elacım?"diye dalga geçtim.

" sana sormam gerekmiyor çünkü ben ne zaman çağırsam geliceksin" dedi. Telefonu kapattı. Anneme gideceğimi haber verdim ve sokakta yürümeye başladım. Ela'nın attığı konum 5 dk falan vardı baya uzaktı. Ara sokaklardan geçerken birden birisi beni çekti ağzımdan tutarak kim olduğunu bilmiyordum. Tam bağırıcaktım ağzım kapalıydı. Aman Allah'ım bu kimdi ne istiyordu benden?

"ağzını açıcam ama bağırma beni babam gönderdi." dedi adam. Başımı onaylarcasına salladım. Hemen açtı.

"sen kimsin?" dedim

"bak şimdi herşey baştan anlatıncam sakın sözümü bölme!"dedi adam.

" tamam anlat dinliyorum babam göndermiş olduğunu kanıtla." dedim. Telefonunu açıp mesajı gösterdi mesajda tam olarak."Naz ile konuş." yazıyordu ne konuşacaktı bu adam ve babamın numarasından atılmıştı bu mesaj yani babam...

"öncelikle ben Burak babamla senin baban ortak ve babalarımız mafya bildiğin üzere. Benim seni korumam gerekiyor artık yani seninle evlendirecekler ama eğer kabul etmezsen arkadaş olarak kalıcaz ama hep yanında olacağım. Çünkü seni korumazsam sana zarar verebilirler ve bende senden hoşlanıyorum aslında seni başkası ile evlendireceklerdi ben öne atladım." ne bu adam beni seviyor mu?

" tamam da ben ne yapacağım? "diye sordum hala güvenmiyordum.

" istersen gel seninle beraber eve gidelim baban seni bekliyor o daha detaylı anlatacaktır. Ben seni evine götüreyim zaten bir sokak üstümüzde." Burak benim evimi nereden biliyordu? Artık güvenebilirim sanırım babamın çok arkadaşı böyle var. Ela'ya mesaj atıp önemli bir işim çıktığını söyledim ve Burak'ın peşinden ilerledim. Yol boyunca tek kelime etmedik. Eve ulaştığımız kapıyı çaldım. Babam açmıştı. Babam herşey anlatacağını ve sadece onu dinlemem gerektiğini söyledi. Oturma odasında bir koltuğa babamın tam karşısına oturdum.

"şimdi kızım, benim işim biraz tehlikeli bir meslek olduğu için seni korumamız gerekiyor ben seni evlendirmeyi düşünüyordum ama daha küçüksün bu yüzden arkadaş kalmanızı tercih ediyorum ayrı eve gireceksiniz bazenleri başınız derde falan girse direk beni arayın korumaları gönderirim onlar yardımcı olur ve kızım yanında silah bulundurmak zorundasın."dedi babam.

" tamam baba. "dedim başka diyebileceğim birşey yoktu. Hemen evden çıkıp hava almaya gitmek istiyordum.

" o zaman ben dışarı çıkıyorum baba. "dedim babam birden kaşını çatarak" ne dışarısı Burak'ta gelsin seninle. "dedi başımı olumsuz anlamda sallayarak hemen evden çıktım ya da kaçtım mı denilir bilemem.

Başım büyük beladaydı. Mafya liderinin oğlu ile yalnız evde olacaktık. Başım çok ağrımaya başlamıştı. Bir parkta banka oturdum. Park kenarda köşede bir yerdi kimse yoktu başıma birşey gelir miydi? Aman, ben çok kafamda kuruyorum böyle şeyleri. Söylemez olaydım ki bir araba geldi ne yapacağımı bilemedim. Siyah camlı bir arabaydı korkmaya başladım. Banktan kalkıp koşmaya çalıştım. Önümü birden siyah takımlı iki adam kesti ellerinde silah vardı. Sağdan kaçmaya çalışacaktım ki adamlar birden tuttular beni. Ne yapacağımı bilemedim çok korkuyordum gözlerim kıpkırmızı beni arabaya sokmaya çalıştılar bağıramıyordum çünkü ağzımı kapatmışlardı. Babam beni bulur muydu yoksa...

Biraz kısa oldu farkındayım ama önden bir bölüm olsun diğer bölümleri uzun yazmaya çalışacağım...

İlk bölüm biraz sade oldu 2. Bölüme daha çok heyecan katıcağım zaten Burak ve Naz 2. Bölümde samimi olmaya başlıyacaklar.

Oy vermeyi unutmayın...

Takipte kalınnnn🎀😽

Loading...
0%